Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet kızlaaar
bu haftaki kilom 58.0 :118::118:

bayram haftası bildirim yapılmadı önceki hafta da karanfil gelmediğinden biz bildirim yapamadık
listede o haftaki kilom olmayabilir diye düşündüm
eski kilom da 60.1
çizelgedeki kilo yani..

mattika 60.1\58.0\ % 3,49 ( bunu da yuvarlayınca 3,5 olur heralde )

iyi akşamlar herkese,ben bugünkü yiyeceklerimi yazayım ama baştan söyliyeyim bugün regl oldum ve çok fazla dikkat edemedim malesef iştahım çok açıktı
sabah 7.30:1 dilim kakaolu kek
1 bardak süt
Ara :Armut(öğrenciler getirmiş süper oldu)
işten dönüş saat 2 :Çeyrek ekmek arası ekmek arası sandviç(süzme peynir,domates,kavurma),1 bardak fanta
4 gibi komşum meyve yemeğe çağırdı 1 mandalina yedim.
Akşam :Fırında sebzeli tavuk,pilav ,salata
Henüz akşam yemeği yemedim saat altıda yicem..elimden geldiğince az yemeğe çalışıcam.
Bu yediklerim beni ancak kilo alma yarışmasına götürür off off:)Ha bide gece tutsam boğazımı bare...

Kİzlarrrr benim kilom 79. 4 :))

Birazdan evde olup listeyi hazirlarim insallah herkes yapmistir bildirimini :) mesajlarinizi okuyacam :)G

slm ben 14. takımın kaptanıyım kardeş takımız yeni kaptanınız bugün listeyi yapacağını söylüyordu liste konusunda yardım istemişti. listeyi hazırlayınca bana mesaj atarsanız listenizi kontol ederim.

iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın yapamayacağım için bugün bildirimimi yapıyorum
geçen hafta:73.7
bu hafta:72.6 (hastane koşuşturmaları işe yaradı demekki)
görüşürüz.

kızlar bu hafta msj sayıyoruz haberiniz olsun.
karanfil sen takımda mısın değil misin?

canımm suan bende bilmiyorum şaka gibi ama 3 takımdan davet aldım..çabamı gören ve destekleyen arkadaşlar varmışş diğer takaımlardan.. bende takımları uzaktan seyrediyorum suan neler oluyo neler bitiyo diye ...ama 3. takımdan cık<mam sanırım doğru olacak..hepinize kolay gelsinn...

anlamadım. şimdi bu takımdan çıkıp başka takıma mı geçiceksin
kurallara göre olabiliyo muymuş

Kİzlarrrr benim kilom 79. 4 :))

Birazdan evde olup listeyi hazirlarim insallah herkes yapmistir bildirimini :) mesajlarinizi okuyacam :)G

canım 10 dk bir özel mesaj attığımızdan atamadım buraya yazıyorum sen listeyi
başlangıç kilosu olarak bayram öncesi kilonuzu son kilo olarakta bugünkü kilonuzu yazıp hazırla
paylaşım alanınada kilolarınızın 2 ye bölünüp bölünmeyeceğini yaz yarın cevap gelir bölünecekse ben bölüp öyle yayınlarım sizin listenizi bölünmeyecekse olduğu gibi yayınlarım
bu arada yeni üyeleri listede belirmeyi ve hedef kilolarını ile izinden dönenleri belirmeyi unutma canım

Ben şimdi kim ne kadar kilo verdiğine dair listeyi öyle kabaca hazırladım sadece yüzdeleri hesaplaması kaldı. ben paylaşım alanına bir yazayım bakalım. sabah erkenden cevap gelmiş olursa ben yapar listeyi sana özel mesaj olarak atarım sende yayınlarsın olurmu?

ayrılıyormusun takımdan? kilonuda paylaşmadın.. seni başka takıma transfer oldu diyemi yazayım....

kızlar ben şu an zaten kafayı yiyorum... bütün sayılar birbirine girmiş.

merhaba canım oncelıkle senı tabrık ederım ne guzel zayıflamıssın.bende suan senın baslangıc kılondayım.boyum 1.60.dunakapuntur taktırdım.sen bu surecte neler yaptın paylasırmısın senıornek aldım kendıme :) nekadar zaman da verdın kıloları.tesekkur ederım

ayrılıyormusun takımdan? kilonuda paylaşmadın.. seni başka takıma transfer oldu diyemi yazayım....

kızlar ben şu an zaten kafayı yiyorum... bütün sayılar birbirine girmiş.

nasıl olacak bende bilmiyorum ki canım..ama ben artık 90+ lara katılıyorumm...
şöyle bisey var...hem burda hem orda olabiliyomusumm..90+ lar etaplara katılmıyomuşş..buraya da uğrar bildirm yaparımm..zaten ilk hedefimm 80 di..ulaşırsam mezun olurum burdan inşallahh tabii..
ama arkadaşlar ne der..sormak lazımm..onları yarı yolda bıraktığım için kendimi kötü hissediyorumm

canım anladım ozaman sen burdan gitme yaa :) şu an ki kilon kaç yarınki bildirim için lazım

S_A canım işine yarar diye düşündümm geçmişte arkadaş bana yardımcı olmuştu sağolsun...

kızlar kaptanınızın bana verdiği bilgiye göre listeniz böyle olmalı tabi eğer siz son hafta bildirim yapmaıştınız kilonuz 2 ye bölünmezse bölünürse kilolarınız ikiye bölünecek.
bir şey daha sormak istiyorum destinam daha önce başka bir gruptaydı yanlış hatırlamıyorsam o tkaımdan kaç kilo ile ayrıldı. listede 83 yazıyor başlangıç kilosu. daha önce bir takımdan ayrılan birinin başlangıç kilosu ayrıldığı takımdan en son kilosu başlangıç kilosu olur. bu konuda bana bilgi verirmisiniz
destinam kaçıncı etapta ayrıldı ve kaç kiloyla ayrıldı. bunlar önemli

3. TAKIM 231. Etap

S_A ( 78,0 / 79,4 / -1,4 / -1,79%) 228. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü.
kraker ( 76,0 / 76,5 / -0,5 / -0,66%)
mattika ( 59,5 / 58,0 / 1,5 / 2,52%)
suhan ( 53,0 / 52,7 / 0,3 / 0,57%)
karanfill83 ( 93,2 / 95,7 / -2,5 / -2,68%)
fizik ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49%) yeni üye hedefi 65
yakar76 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 60
Marien ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 50
destinam ( 83,0 / 81.9 / 1,1 / 1,33%) yeni üye hedefi 68

3.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,09%

4 kasımda bildirim yapılmıcak diye anladım ben bayram haftası diye..sanırım onuda elime yüzüme bulaştırdım..daha bugun öğrendim bildirim yapılması gerektiğini.

ben yeni gelen arkadaşları almamıştım listeye ama sanırım bu hafta yakar ve fizik girmeleri lazımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…