kızlar bu hafta msj sayıyoruz haberiniz olsun.
karanfil sen takımda mısın değil misin?
canımm suan bende bilmiyorum şaka gibi ama 3 takımdan davet aldım..çabamı gören ve destekleyen arkadaşlar varmışş diğer takaımlardan.. bende takımları uzaktan seyrediyorum suan neler oluyo neler bitiyo diye ...ama 3. takımdan cık<mam sanırım doğru olacak..hepinize kolay gelsinn...
anlamadım. şimdi bu takımdan çıkıp başka takıma mı geçiceksin
kurallara göre olabiliyo muymuş
Kİzlarrrr benim kilom 79. 4 :))
Birazdan evde olup listeyi hazirlarim insallah herkes yapmistir bildirimini :) mesajlarinizi okuyacam :)G
canım 10 dk bir özel mesaj attığımızdan atamadım buraya yazıyorum sen listeyi
başlangıç kilosu olarak bayram öncesi kilonuzu son kilo olarakta bugünkü kilonuzu yazıp hazırla
paylaşım alanınada kilolarınızın 2 ye bölünüp bölünmeyeceğini yaz yarın cevap gelir bölünecekse ben bölüp öyle yayınlarım sizin listenizi bölünmeyecekse olduğu gibi yayınlarım
bu arada yeni üyeleri listede belirmeyi ve hedef kilolarını ile izinden dönenleri belirmeyi unutma canım
canımm suan bende bilmiyorum şaka gibi ama 3 takımdan davet aldım..çabamı gören ve destekleyen arkadaşlar varmışş diğer takaımlardan.. bende takımları uzaktan seyrediyorum suan neler oluyo neler bitiyo diye ...ama 3. takımdan cık<mam sanırım doğru olacak..hepinize kolay gelsinn...
evet kızlaaar
bu haftaki kilom 58.0 :118::118:
bayram haftası bildirim yapılmadı önceki hafta da karanfil gelmediğinden biz bildirim yapamadık
listede o haftaki kilom olmayabilir diye düşündüm
eski kilom da 60.1
çizelgedeki kilo yani..
mattika 60.1\58.0\ % 3,49 ( bunu da yuvarlayınca 3,5 olur heralde )
ayrılıyormusun takımdan? kilonuda paylaşmadın.. seni başka takıma transfer oldu diyemi yazayım....
kızlar ben şu an zaten kafayı yiyorum... bütün sayılar birbirine girmiş.
nasıl olacak bende bilmiyorum ki canım..ama ben artık 90+ lara katılıyorumm...
şöyle bisey var...hem burda hem orda olabiliyomusumm..90+ lar etaplara katılmıyomuşş..buraya da uğrar bildirm yaparımm..zaten ilk hedefimm 80 di..ulaşırsam mezun olurum burdan inşallahh tabii..
ama arkadaşlar ne der..sormak lazımm..onları yarı yolda bıraktığım için kendimi kötü hissediyorumm
canım anladım ozaman sen burdan gitme yaa :) şu an ki kilon kaç yarınki bildirim için lazım
3. takım 229. Etap
S_A izinli
banucan1975 izinli
lifegeson 49.5/ 48.7 / 0.8/ %1,61 mezun olmak istiyor
kraker 75.4 / 76.0 / -0.6 / %- 0.80
mattika 58.1 / 59.5 / -1.4 / %-2,41
suhan 53.0 /53.o/ 0.0 /%0.0
karanfill83 95.3 / 93.2 / 2.1 / %2,20
canım sen nasıl hesapladın yüzdeyi... doğrusu böyle olacak ...
şöyle hesaplıyoruz...
geçen haftaki kilo - bu kaftaki kilo=fark
fark/geçen haftaki kilo *100
çıkan sonuçta virgülden önceki rakamı yazıyoruz virgül koyup virgülden sonraki 2 rakamı yazıyoruz...
eğer virgülden sonraki 3. rakam 5 veya 5 ten büyükse virgülden sonraki 2. rakama 1 ekliyoruz...
aynalar merhaba
ben ayrılalı 2 sene falan oldu sanırım 2009 daydı cunku , 74 kg ıle ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?