ok yarın bakarım sorun degıl yalnız bu grupta yazışma az benıde dagılıyor dıye cagırdılar ondan geldım ama bu sekılde gıdecekse daha cok motıvasyon olan bır gruba gıtmek ıstıyorum bildireyım sonra sorun olmasın
aynalar ben burdayım canım liste için çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzzz
ok yarın bakarım sorun degıl yalnız bu grupta yazışma az benıde dagılıyor dıye cagırdılar ondan geldım ama bu sekılde gıdecekse daha cok motıvasyon olan bır gruba gıtmek ıstıyorum bildireyım sonra sorun olmasın
umarım guzel gecer görusmen , yedıklerınde gayet ıyı ama proteın agırlıklı bıraz sende benım gıbı su ıcme özurlumusun :)
sanada basarılar :) cızelge yapabılırsen göruruz hem gıdısatını destek olur
sıkma canınıııı , sabırlı oll ,, öyle hemen gıtmıyor bunlar yapısıyorlar bıze :) haftaya en az 500 gr eksık cıkıcaksın gör bak[/QUOTE
inşallah haftaya diyorum .malum bir haftada almadık bir haftada verelim.
E selamlar o zaman :)
Ebru ben. 64 kiloyum. 54'e kadar durmadan devam diyorum.2 yıldır veremedim 10 kilo.bu sefer desteklerinizle yeniden başlamak istiyorum.
Gruba alındığım için teşekkürler :)
E selamlar o zaman :)
Ebru ben. 64 kiloyum. 54'e kadar durmadan devam diyorum.2 yıldır veremedim 10 kilo.bu sefer desteklerinizle yeniden başlamak istiyorum.
Gruba alındığım için teşekkürler :)
kızlar bayram öncesi takımca bildiirm yapılmadığı için o zmana takımd aolanların kilosu 2 ye bölündü
destinam eskiden başka bir takımd aolduğu için başlangıç kilosu o takımdan ayrıldığı kilosu yazılır kurallara göre
listenizi yayınladım
son durum şöyle
3. TAKIM 231. Etap
S_A ( 78,0 / 79,4 / -1,4 / -1,79%) 228. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü.
kraker ( 76,0 / 76,5 / -0,3 / -0,39%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
mattika ( 59,5 / 58,0 / 0,8 / 1,35%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
suhan ( 53,0 / 52,7 / 0,2 / 0,38%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
karanfill83 ( 93,2 / 95,7 / -1,3 / -1,40%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
fizik ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49%) yeni üye hedefi 65
yakar76 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 60
Marien ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 50
destinam ( 76,1 / 81.9 / -0,07 / -0,09%)146. Etapta 4. Takımdan geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 85 e bölündü. Hedefi 68
3.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: -0,05%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?