Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ok yarın bakarım sorun degıl yalnız bu grupta yazışma az benıde dagılıyor dıye cagırdılar ondan geldım ama bu sekılde gıdecekse daha cok motıvasyon olan bır gruba gıtmek ıstıyorum bildireyım sonra sorun olmasın

canım vaktin varsa paylaşım alanından yeni üye çağır.ben de çağırcam
eskilerden 3-4 kişiyiz zaten.

yine de gitmek istersen ne diyeyim

aynalar ben burdayım canım liste için çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzzz

önemli değil canım
destinam hangi takımda hangi etapta kaç kilo ile ayrıldığını bana mesaj atın
bide sizin kilonuz ikiye bölünecek mi o da belli olsun düzenlerim tekrardan yarın
ben okuldan 3 den sonra geliyorum
4 e doğru listenizi yayınlarım ben
şimdi çıkmam gerekiyor
iyi geceler

Canım henüz yeni geldin. biz takım dağılmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. bu takım aylardır bu saatde böyle hareketli değildi. bu haftaki bildirim bu takım için önemli çünkü çok sorun yaşadık.

aynalar sağolsun bu durumu toparlamamızda çok yardımcı oldu. bende devamlı dikkat ediyorum.

ama tekrar takım değiştireceksen bilemem.

3 gündür yazıyorum ne bileyim sık sık giriyorum paylasım yok dogrudur eger düzelirse kalırım tabı neden gıdeyımkı cuma yarısmasına da yazdım kımse gelmıyor

E selamlar o zaman :)
Ebru ben. 64 kiloyum. 54'e kadar durmadan devam diyorum.2 yıldır veremedim 10 kilo.bu sefer desteklerinizle yeniden başlamak istiyorum.
Gruba alındığım için teşekkürler :)

E selamlar o zaman :)
Ebru ben. 64 kiloyum. 54'e kadar durmadan devam diyorum.2 yıldır veremedim 10 kilo.bu sefer desteklerinizle yeniden başlamak istiyorum.
Gruba alındığım için teşekkürler :)

hadi hep beraber azimle obezlikten lopezliğe

sabah
1 simit
2-3 tane zeytin
öğle
ıspanakyemeği
yoğurt
akşam
salata çorba
karnabahar yemeği
dün bir yerde okudum.
yemeklerden yarım saat önce 1.5 çay kaşığı
çörekotuyiyerek üzerinede bol su içerek baya kilo verildiğini okudum.
ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
böyle birşey duyan varmı acaba

hayırlı cumalar herkezeeeee

listemiz hazırlanmış olucak bu işşş bu sefer

kızlar ben 2 den fazla mesaj yazamıyorumm ,mesaj panosu kitleniyo hiç bişey yazmıyom

öyle paylaşım yok demek yookkk,bende zamanında kendikendime çok konuştum 8 kilo verdim burda ,takımımıza sahip çıkalım lütfeenn

üye sayımız az zatenn ,eskisinde daha güzel olacak ben inananıyorum ,yeni üyeler çağırmaya devam

selam kızlar
yeni üyemiz gelmiş hoş gelmiş.
takıma ihtiyacımız var ben de başta bırakıp başka takıma gideyim dedim ama zamanla benimsedim
paylaşım yok diye bırakmam

Kizkaar ne yapionuz ben simdi is yerindeyim telefondan girdm listemiz saat 4 e kadar paylasilmis olacak sagolsun aynalar

Siz takimi hic bos birakmayin biraz hareketlenince cok sevindim hersey daha güzel olacak insakkah..

Ben sabah 2 kücük tost yedim ve bugünkü hedefim 2 litre suyumu tamamlamak ben nirmalde hep iciyordum ama son haftalarda niye biraktim anlamiyorum :) ben bugun eve gec gidecem isren saat. 9da cikiyorum birde is gorusmem bugune ertelendi

Kim sormustu simdi bakamadim is degistiriyormuyum diye. Ben satis elemaniyim 2 yil bu meslek uzerimde staj yaptim yurt dusinda yadiyorum stajim agustosta bitince baba aralik ayinin sonuna kadar sözkesne yaptolar iste bugün konusam beni jadrolu tapsiblar eger kadrolu is bulamazsam esimden dahada cok ayri kslacam vr cok üzülüyorum 1 aydur evliyim ve esimden coook uzaktayim insalkah vu is oluuuurrr!!!

Hii bide gülmeyin yazimdaki hatalara telefondan girince bol bol hata yapiyorum

oo bugun burası bayagı hareketlenmiş

S-A , benım bildirimimde 83,2 baslangıc kılom 83 olarak düz yazılmıs onu belirteyim , 200 gr :) hata var , birde cuma paylaşma alanına baktım benım 2009 kayıtlarım yok , 2010 dan önceleri silmişler , aynalar a da mesaj atıcam , kendı profilimden de baktım geriye dönuk cok geri gidemedim ama cok sorun olucaksa yada baska caresı varsa yardımcı olsunlar

kızlar bayram öncesi takımca bildiirm yapılmadığı için o zmana takımd aolanların kilosu 2 ye bölündü
destinam eskiden başka bir takımd aolduğu için başlangıç kilosu o takımdan ayrıldığı kilosu yazılır kurallara göre
listenizi yayınladım
son durum şöyle

3. TAKIM 231. Etap

S_A ( 78,0 / 79,4 / -1,4 / -1,79%) 228. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 3 e bölündü.
kraker ( 76,0 / 76,5 / -0,3 / -0,39%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
mattika ( 59,5 / 58,0 / 0,8 / 1,35%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
suhan ( 53,0 / 52,7 / 0,2 / 0,38%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
karanfill83 ( 93,2 / 95,7 / -1,3 / -1,40%) geçen hafta takımca bildirim yapılmadı kilosu 2 ye bölündü.
fizik ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49%) yeni üye hedefi 65
yakar76 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 60
Marien ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 50
destinam ( 76,1 / 81.9 / -0,07 / -0,09%)146. Etapta 4. Takımdan geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 85 e bölündü. Hedefi 68

3.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: -0,05%

eline sağlık aynalar

Allah razı olsunn

ya ben bütün gün mesaj yazmaddıımmmmm deli olduumm,sitwewmi sorun var benim pcdemi varrrrrrrrr

Aynalarrr liste ucin cok sagol yaaa

Kizlar ana listenin sonufuba bakin mattika kilo vermesi bizi kurtarmadi ayyyyy herkes diyetine 4 elle sarilsinnn haftaya herkes kilo vermis olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…