Kızlar bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırası sizde..bu konuda kardeş takımınızdan yardım alabilirsiniz?
aklınızdan çıkmış olabilir diye hatırlatayım dedim yanlış anlamayın :/
bu hafta 2. takım hazırlıyor en son 1. takım hazırladı
sarım bi yanlışlık var ..........
son güncellenmiş liste.....
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
2 Eylül 2011 *** Bayram haftası olması sebebiyle bildirim yapılmayacaktır.
4 Kasım 2011 *** 230. Etap *** 1. Takım
11 Kasım 2011 *** 231. Etap *** 2. Takım
18 Kasım 2011 *** 232. Etap *** 3. Takım
25 Kasım 2011 *** 233. Etap *** 4. Takım
2 Aralık 2011 *** 234. Etap *** 5. Takım
9 Aralık 2011 *** 235. Etap *** 6. Takım
16 Aralık 2011 *** 236. Etap *** 7. Takım
23 Aralık 2011 *** 237. Etap *** 8. Takım
30 Aralık 2011 *** 238. Etap *** 9. Takım
tarihe göre sizde haftaya göre 2. takımda.....
hadi hep beraber azimle obezlikten lopezliğe
hoşgeldin canım. hep beraber çıtır olcaz inşMerhaba arkadaşlar.
Ben yeniyim. YAş 29. 1 kızım var 3 yaşında bende önceden hep 50-52 kiloydum. Daha önce 60 kilodan 45 kiloya düştüm sonra yavaş yavaş 50 kiloya kadar çıktım. En son 50-52 kilo arasında 2-3 sene kaldım. Fakat bende doğumdan sonra kilo aldım. Emzirme döneminde çok yedim. Sonra da 53 kiloda iken diyete başlayıp 60 kiloya kadar çıktım. HEr diyetten sonra 2 kilo aldım. Denemediğim diyet kalmadı. Şimdi 1haftadır sadece yediklerime dikkat ediyorum. Şimdi umarım takıma karşı da sorumlu olacağımdan çok daha dikkatli olacağım.
Bugünkü yediklerime gelince
Sabah
2 yumurta,
Biraz peynir,
domates, salatalık
Ara
Çeyrek simit
Öğlen
2 kaşık nohut,
yarım börek ve 1 kaşık yağ helvası (kayınvalidemin günü vardı)
ara:
1 tabak kavun
Bugünlük bu kadarla tamamlamayı düşünüyorum. Çok acıkırsan 1 kase kıvırcık salatası yaparım.
Evet bugün tamamladım dedim ama 2 küçük lokum yedim. Bu akşam meyve felan yemem herhalde. Bu arada gerçekten takıma giren çok az. ben valla küçük kızımdan fırsat buldukça buradayım. Eski yazılanları falan okuyorum. Ama başka giren yok herhalde. Birbirimizi motive etmek için daha çok girmeliyiz buraya ki insanlar kendilerini sorumlu hissetsin.
hoşgeldin canım. hep beraber çıtır olcaz inş
ben 68 dim takıma geldiğimde, şimdi 58 im
az yiyerek zayıflayamazsın canım, sabah ya bi dilim ekmek yeseydin ya da onun yerine ceviz badem yiyeblirdin.
spor yaparsan kısa zamanda sonuç alırsın
Ekmek yemek istemiyorum çünkü başladım mı sonu gelmiyor. Hoş çok da yiyen biri değilim sadece sabah kahvaltısında yerim ama o bile fark ediyor. Aslında hiç açıkmıyorum ama akşamları kaçırıyorum genelde. Aslında tam tersini yapmam gerek. Akşamları canım hep tatlı bir şeyler istiyorum bende yarım meyve yiyorum. Daha önce 15 kilo verdiğimde de ekmeği ağzıma sürmedim senelerce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?