kızlar ben bozdum diyeti o yuzden giremiyorum moralınız bozulmasın dıye
günaydın bende geldim cuma günü yazmıştım krakker buraya gelebileceğimi söylemişti ama yeni fırsat bulabildim şimdi yapmam gereken hergün buraya diyet adına ne yaptığımı bildirmek sanırım bugün kahvaltıda menemen vardı çok fazla olmasada olması gerekenden biraz fazla yedim öncesinde bir bardak elma sirkeli su içmiştim 2 bardak az şekerli çay içtim şekeri tamamen bırakamıyorum çayda tatlandırıcıda kullanamıyorum tadını bozuyo ama güniçinde fazla çay içmiyorum genelde kahvaltıda 1 bardak haftaiçi günde 3 lt suyu çok rahat içiyorum ama haftasonu pek dikkat edemiyorum açıkçası benden bu kadar şimdilik...
günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
mattika canım bu işe el atmana cok sevındım , kaptan olmadıgı zamanlarda onun yerıne listeyi yapacak , buralarda takıpte olucak bır yardımcı her takımda olur zaten , oturup tek tek mesaj mı saydın :)) tebrık ederım
benım sorunum evde kuzıne yakmaya basladık apartman rahatsız olmus kapıya zabıta geldı kızımda etkılendı anne neden eve polıs geldı dıye o kadar üzüldümki sinirimden yemege basladım , 500 gr gerı aldım , ama verırım bılıyorum cunku kendımı
yenı gelen arkadaslarda hosgeldınız , umarım ugurlu gelırsınız , güzel bir takım kurarız , destek oluruz ve her hafta bırıncı oluruz, önemlı olan kısa surede zayıflamak degıl bunu saglıklı bır hayata cevırmek..ben daha önce 9 kg verdıgım ıcın bılıyorum yıne bır seye canım sıkılmıstı ve bırakmıstım ..
dünkü menumu yazayım
sabah yok gec kalktım
öglen 3 dılım kızarmıs ekmek yarım yaglı peynır ve 5 zeytın
arada 2 tane halley
aksama fırında patates ve köfte , bol salata , ve beyaz pılav
spor yok
ben buralardayım görusuruz yıne
Günaydın,
Bugün sabaha yeşil çay içerek başladım. Önce 1 bardak ılık su ve bir kayısı yedim. Şimdide kahvaltı için fırında kaşarlı mantar yapıyorum.
kahvaltı
fırında kaşarlı mantar
domates salatalık biber
1 dilim kadar ekmek.
günaydın bende geldim cuma günü yazmıştım krakker buraya gelebileceğimi söylemişti ama yeni fırsat bulabildim şimdi yapmam gereken hergün buraya diyet adına ne yaptığımı bildirmek sanırım bugün kahvaltıda menemen vardı çok fazla olmasada olması gerekenden biraz fazla yedim öncesinde bir bardak elma sirkeli su içmiştim 2 bardak az şekerli çay içtim şekeri tamamen bırakamıyorum çayda tatlandırıcıda kullanamıyorum tadını bozuyo ama güniçinde fazla çay içmiyorum genelde kahvaltıda 1 bardak haftaiçi günde 3 lt suyu çok rahat içiyorum ama haftasonu pek dikkat edemiyorum açıkçası benden bu kadar şimdilik...
canım soğuk diye mi yaktınız soba? gelmişse gelmiş zabıta fln önemseme, olayları kafamızda büyütüyoruz.
evet tek tek saydım msjları. aslında her hafta sırayla msj saymamız gerekiyo. bakalım sistem bi otursun onu da belirleriz.
ben tüp bebek tedavisindeyim, bi süre gelemicem yakında. o yüzden kaptan olmadım, yine de burdayken bişeyler yapayım dedim
diğer takımlardan neyimiz eksik, günde sayfalarca paylaşım yapıyolar
valla canım benım bızde japon sobası var zibro kamin , gazlı , yılda 1.500 tl gibi maliyet olmaya basladı kış için tabi , bu da bizi aştı , bızde soba yakmaya karar verdık , kuşadasında merkezı sıstem ve dogalgaz yok gelmedı henuz , apartmanda sıkayet etmıs eşimde dedıgın gıbı hıc takmıyor yarın beledıyeye gıdıp hallederız dedı ama kızımın dedıklerı benı sarstı.
bebek olayıda bıraz psıkolojık , yanı tam konuyu bılmıyorum tabı ama , 2 tane arkadasım tup bebek tedavısınden 1 yıl sonra kendı kendılerıne bebek sahıbı oldular , umarım allah gönlunuze göre verir
bızım dıger takımlardan tek eksıgımız paylasım yoktu , yoksa bız bır baslarsak gunde 10 sayfa yazarız emınım :)
:) ayda degıl yaa yılda yanı butun kış demek ıstedım
Aslına sabahları yeşil çay içmek adetim değildir kızlar. Geçen gün forumda yer alan başrı hikaylerini ve resimleri okurken bir arkadaş yazmıştı. Bende bugün hafta sonu olunca deneyeyim dedim. Ama gerçekten sanki işe yarıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz çalıştı valla. Bir süre deneyeyim diyorum. Sabahları erken kalkarsam. bu hafta işe gitmeden 1 saat erken kalkayım ve spor yapayım diyorum. Başka zaman fırsat bulamıyorum kızımdan. İzin vermiyor. Sporsuz daha zor oluyor zayıflamak. Aslında bende yıllar önce yeşil harman diye bir zayıflama çayı (doğal) kullanmıştım. Hiç bir şeyin o kadar fayda ettiğini bilmiyorum. Süper iştah kesiyordu. Yemekten 10 dakika önce içiyordum inanın miydemi öyle bir şişiriyordu ki yemek zor yiyordum. Bu çayı 1 ay falan kullanmıştı sonrasında bünyem de alışmıştı ve 15 kilo vermiştim. Ama o çayı kaldırmışlar şimdi hiç bir yerde bulamıyorum. Eczanelerde bile satılıyordu eskiden.
Aslına sabahları yeşil çay içmek adetim değildir kızlar. Geçen gün forumda yer alan başrı hikaylerini ve resimleri okurken bir arkadaş yazmıştı. Bende bugün hafta sonu olunca deneyeyim dedim. Ama gerçekten sanki işe yarıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz çalıştı valla. Bir süre deneyeyim diyorum. Sabahları erken kalkarsam. bu hafta işe gitmeden 1 saat erken kalkayım ve spor yapayım diyorum. Başka zaman fırsat bulamıyorum kızımdan. İzin vermiyor. Sporsuz daha zor oluyor zayıflamak. Aslında bende yıllar önce yeşil harman diye bir zayıflama çayı (doğal) kullanmıştım. Hiç bir şeyin o kadar fayda ettiğini bilmiyorum. Süper iştah kesiyordu. Yemekten 10 dakika önce içiyordum inanın miydemi öyle bir şişiriyordu ki yemek zor yiyordum. Bu çayı 1 ay falan kullanmıştı sonrasında bünyem de alışmıştı ve 15 kilo vermiştim. Ama o çayı kaldırmışlar şimdi hiç bir yerde bulamıyorum. Eczanelerde bile satılıyordu eskiden.
canım hoşgeldin 1 hafta deneme süren var. düzenli paylaşım yaparsan listeye girceksin.
sanırım seninle birlikte 12 kişi olduk.
artık yeni üye çağırmayın kızlar.
eğer yenilerden paylaşım yapmayıp listeye girmeyen olursa ozaman yine çağırırız
sezen , sabaha yeşil çay yerıne bir bardak su içsen , yesıl çayı ara ögunlere kaydırsan ? menun cok guzel :)
hb canım bundan sonra akşamları yada ertesi gün yazarım dediğin şekilde bugün dışardaydık yarım pizza yedim saat 3 gibi birazda kola akşam bişi yemedim 20 dk (1,25 km) yürüdüm şimdi çay içiyorum yanında 4 fındık yedim akşam yatarkende 1 bardak sirekli su içicem
gunaydın gölge çiçegı hosgeldın , çok acık cay içmeye çalış yada hıc çay içme , bende çayı ve kahveyı bıraktım ınan cok farkedıyorsun , su konusnda supersın ben su özürlüyüm , ancak yemek yerken 4-5 bardak ıcerım , ekmegı ve hamurişini bırak , ve muhakkak yürü yada step yap , ama bunu ılerde bırakıcak sekılde degıl haftanın 4 günü 45 dk yapmaya calısacak sekılde hayatına yerlestır bırakınca 2 katı olarak dönuyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?