Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam canım diğer msjı alıntının içine yazmışsın
ben şimdi yürüyüş yaptım koşu bandında 45 dk yürüdüm, 4 km
sporsuz herşey çok zor, koşu bandın varmış ne güzel hemen başla.

Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü menüm bana göre gayet başarılıydı. Sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
Sabah
1 dilim ekmek(bir haftadır yemiyordum)
Fırında kaşarlı mantar (tereyağlıdı gerçi)
domates, salatalıki biber, küçük yoğurt

Öğlen
Balık(levrek ve çupra ) ikiside küçüktü
Kıvırcık ve roka

Akşam
4 Kaşık çiger kavrulmuş (yağlarını peçeteyle aldım artık)
Kıvırcık ve yoğurt

Birde küçük tuzlu kurabiye.
Bu günlük bu kadar.

Birde merak ettim bu gruptaki herkes özel bir diyet falan yapıyormu yoksa kalori sayımı gibi bir şey mi yapıyorsunuz
Ben daha önce sayısız özel diyet denediğim için şimdi sadece proteini fazla alarak karbonhidratı az almaya çalışarak kendime göre bir şeyler deniyorum.
Ve sanırım doğru yolu buldum.
Çünkü diğer diytelerde özellikle liste halinde olanlarda gözüm hep bir şeylerdeydi. Şimdi canım çok çok isterse ucundan tadına bakabiliyorum.
Ayrıca diğerinde en ufak bir kaçamak yaptığımda nasıl olsa bozuldu bir dahaki pazartesiye başlarım diye tamamen bozup pazartesiye kadar deli gibi yiyordum.

kurabiye hariç menün harika canım, bir de spor olsaymış ohh
ben karatay yapıyorum, ara ara esnetiyorum kendime göre ama.
diğer kızlar 3 gün bi diyet yaptıkları oldu ama uzun süreli yapan bi ben varım
senin menün çok benziyo karataya sadece ceviz badem eksik, ekmeğin yerine veriyo
bi incele istersen

sürekli yaptıysan artık işi çözüyorsun ve belli bir diyete baglı kalmıyorsun , ben kalmıyorum artık neyın ne oldugunu ögrendım cunku...gunde aldıgın kaloriyi yakmakda şart tabii , vücüdü sarkmadan forma sokmak lazım

ayy acemilik işte neyse dikkat ederim artık canım senin klomen sayfasında msjını gördüm bende bebek istiyorum ama doktor zayıflamam gerektiğini söyledi bende pco luyum malesef doktorum 5 kilo bile versen adetin düzelir demişti bebek içinde iyi olur dedi bende işte sıkı sarıldım bu diyet işine yaklaşık bir senedir deniyoruz gelmedi daha bebeğim inş bu zayıflama işi vesile olurda beklediğim özlediğim gelir

karatay nasıl bişey işe yarıyormu bu aralar birde dukan diyeti cok meshur

Bende bu grup içerisinde yer almak istiyorum :)Daha önce 4ay kadar bir sürede 17 kilo vermeyi başarmış fakat kilo kontrolü yapmamam sonucunda kilolarımı geri almış bulunmaktayım...

spor ve güzel bir diyet sonucunda başardıgım kilo verme serüvenime yarın yeniden başlıyorum...bu süreç içerisinde sizlerle birlikte daha motive olabileceğimi düşündüğüm için sizinlede paylaşmak istedimm:)

hg canım bende yeniyim burda inş birlikte atıcaz üstümüzdeki fazlalıkları

hoşgeldinnnn...kendini tanıtırmısın , 4 ayda cok guzel vermıssın , keske kalsaydın kılonda , ama en az 1 yıl ara vermen lazım metobalızman sarsılır , elımızden gelenı yaparız hepımızın derdi aynı benımde nısan ayına kadar 15 kg vermem lazım :))

eğer sorun pko ise kilo vermek işe yarıyo, kaç kilosun?
benim adetlerim hep düzensizdi, artık düzenli.

karatay nasıl bişey işe yarıyormu bu aralar birde dukan diyeti cok meshur
karatay işe yarıyo evet, dukan pek bana göre değil hiç denemedim.
biraz yapay gibi geldi, tercih meselesi tabi.
karatayda öğünlerde doğru şeylerle doyuyosun bi güzel, ara öğün yok.
karbonhidratı baya kısıtlıyo, protein ağırlıklı biraz.
ekmek yerine ceviz, badem vs veriyo. bir de doğal olmak şartıyla zeytinyağı ve tereyağı serbest

sanırım yerimiz yok canım, kaptan daha iyi bilir ama, takıma gelip sadece 2 paylaşım yapıp gidenler oldu deneme sürecinde
sanırım onlar listeye girmicek bu durumda sana yer olcak

73 kiloydum canım geçen hafta 600 gr vermişim 72,400 şimdi

1) mattika
2)destinam
3) krakker
4) S_A
5) yakar76
6) karanfill83
7) marien
8) se_zen
9) fizik
10) suhan2
11) ebru5454
12)golge_cicegi
13)bnnnnr

S_A canım artık yeni üye çağırmıyoruz.
takımda 12 kişi olması gerekiyo ben geldim deyip bi daha uğramayanları listeye almıycaz. 1 hafta deneme süresini iyi geçiremeyenleri yani.

mairen, ebru5454, se_zen, golge_cicegi, bnnnnr
deneme sürecinde olan arkadaşlarımız,
sana yardım olsun diye listeledim

canım aralarda çok durakladım hamile kaldım düşük yaptım vs.
aktif olarak 5-6 ayda verdim, yazın tatilde durakladım yine.
son 2 aydır da 58-60 geziniyorum

anladım sağol canım ben artık çok sabırsızlanıyorum bi an önce verip bebek için tedaviye başlıcam neyse ben çıkıyorum bundan sonra görüşcez inş sürekli ii geceler

anladım sağol canım ben artık çok sabırsızlanıyorum bi an önce verip bebek için tedaviye başlıcam neyse ben çıkıyorum bundan sonra görüşcez inş sürekli ii geceler

3-4 kilo verince hamile kalırsın benden söylemesi
denedim onayladım
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…