Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet aslında bende karataydan kopya çekiyorum. Bayaa inceledim ve çok sevdim. Dukan, monti, atkins, vb. hepsini denedim hiç biri bana göre değildi. Şimdi karatay a yakın bir şeyler kendimce yapıyorum. Ceviz, badem olayını biliyorum ama bir türlü alamadım gidipte. Gerçi diğerlerini de denedim derken hepsini kısa kısa denedim. Zor geldi bana. Karatay hem bize yakın bir diyet (aslında yaşam biçimi) hemde kolay. Ama hani karatay diyeti yapıyorum demek istemiyorum. Daha doğrusu artık diyet yapıyorum demek istemiyorum. Bu şekilde beslenmek hoşuma gidiyor.

ben hiçbir diyet yapmadım daha önce, sadece sabahları 1 dilim ekmek yerdim diğer öğünlerde yemezdim, ne öyle 8 dilim ekmek veriyolar
kendime göre porsiyonları küçülttüm, hamuişi tatlı vs yemedm kilonun çoğunu öyle verdim.
2 aydır karataydayım ama hergün tam uymuyorum, ekmek yediğim oluyo, tatlı haftada 1 yerim en az.
yoksa yaşam biçimim olamaz benim hiç tatlı olmadan
sen de benim gibi yapıyosun şimdi en iyisi o, yoksa diyet ve mahrumiyet psikolojisi oluşuyo bıkıyosun.
yine de en güzel yiceklerden mahrum kaldığımı hissettiğim oldu arada, izin verdim kendime napayım yani ömür boyu hiç çikolata yemeden olur mu
özel durumlarla eşleştirdim çikolatayı arada yedim

marien 4.takıma geçti diye bılıyorum , bence yazanları deneme sürecine alalım tabi , su son 3 gundur zaten bızden baska yazan yok , yenı gelenlerde yaşlarını , işlerini yazarlarsa daha sıcak bır ortam olur..

çikolatasız bende yaşayamam , ama bitter olmasına gayret edıcem ve bir parça olmasına , 58 benım ıcın hayal tabi :))

merhaba hanımlar 2 gün yğrayamadım. bayamadım ama burası baya hareketliymiş. çok güzel .haftaiçi çalışınca haftasonu baya yoğun oluyoruz ev temizlik çocuklara derken anca yetiştiriyorum.ama hiç diyete uyamadım.ben tatlıyı pek sevmem canım bir istedi anlatamam.
bugün oruçluyum.
gecebirşey yemedim.
artık iftarada kurufasulye ve pilav var .
herkese kolay gelsin.

Herkeslere günaydın,
Çok güzel bol kilo verilen bir hafta olması dileğiyle. Herkes umarım en az 1 kilo verir. Yeni başlayanlar tabii daha fazla verebilir. Malum bünye şimdi çok hızlı olur.

çikolatasız bende yaşayamam , ama bitter olmasına gayret edıcem ve bir parça olmasına , 58 benım ıcın hayal tabi :))

canım ben ergenliğe girdiğimden beri 70-75 kiloydum
hep kilo veremem diye inandım, ne zaman yapabileceğime inandım harekete geçtim,
en sevdiğim yiyeceklerden vazgeçebildim.
58 hiç hayal değil bence senin için 8-9 ayda ulaşabileceğin bi hedef.
ilk başlarda hızlı gidiyo zaten kilo, gittikçe motive oluyo insan

cuma günkü bildirimde bizim takımda görünüyo
neden bilgi vermeden gider ki hayret.

Herkeslere günaydın,
Çok güzel bol kilo verilen bir hafta olması dileğiyle. Herkes umarım en az 1 kilo verir. Yeni başlayanlar tabii daha fazla verebilir. Malum bünye şimdi çok hızlı olur.

inş hepimiz için güzel bi hafta olur.

kızlar herkes kilo çizelgesi yapsa iyi olcak.
bir de başlangıç kilonuzu söyleseniz yeni gelen arkadaşlar, not alayım ben

inş hepimiz için güzel bi hafta olur.

kızlar herkes kilo çizelgesi yapsa iyi olcak.
bir de başlangıç kilonuzu söyleseniz yeni gelen arkadaşlar, not alayım ben

Kilo çizelgesini akşam fırsat bulursam deneyeceğim. Siteyi belki bir yıldır takip ediyorum ama hiç bir şey yazmadım. Ve giriş yapmadım bu nedenle nasıl yapılacağını bilmiyorum. Akşam bakarım inşallah.
Başlangıç kilom 60 dı ama geçen hafta 2 kilo verdim şimdi 58 kiloyum. Hedefte 48

şu tedavi işi olmasa kaptan olup eski üyelerden devamsızlık yapanları atıcam takımdan
kızlar nerdesiniz ya

selam kızlar ben ancak fırsat bulup geldim , buralardayım

sabah kahvaltı yok 20 dk yürüyüş

öglen kabak yemegı ve ot kavurması

aksama bılmıyorum valla ve hıc su ıcmedım (

cızelgenın nasıl yapılacagını anlatan bır yazı vardı onu bulabılırsen işine yarar

bende hep 60-65 kıloydum sımdıkı yedıgımın yarısını yerdım ve gecelerı hıc canım bısey ıstemezdı....

Merhaba arkadaşlar..Ben diyete bugün başladım..Bu hafta çok yazmamın sebebi bugün başlamış olmam evde ne sebzem ne meyvem kalmıştı hafta sonu alışveriş yaptım,Kaldığım bölgede herzaman alışveriş şansım yok.Size yediklerimi yazayım
sabah:light süt
mısır gevreği

Ara :elma,mandalina,
bir avuç ceviz,fındık

Öğlen(iş çıkışı 2 gibi) :bir tabak tavuklu patates yemeği

Akşam (henüz yemedim ):Salata,yoğurt
bir tabak tavuklu patates yemeği

Gece:meyve salatası

Fazlamı sizce hesaplarıma göre 1100 kalori civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…