Iyi geceler kızlar takımda yer varmi
kurabiye hariç menün harika canım, bir de spor olsaymış ohh
ben karatay yapıyorum, ara ara esnetiyorum kendime göre ama.
diğer kızlar 3 gün bi diyet yaptıkları oldu ama uzun süreli yapan bi ben varım
senin menün çok benziyo karataya sadece ceviz badem eksik, ekmeğin yerine veriyo
bi incele istersen
Evet aslında bende karataydan kopya çekiyorum. Bayaa inceledim ve çok sevdim. Dukan, monti, atkins, vb. hepsini denedim hiç biri bana göre değildi. Şimdi karatay a yakın bir şeyler kendimce yapıyorum. Ceviz, badem olayını biliyorum ama bir türlü alamadım gidipte. Gerçi diğerlerini de denedim derken hepsini kısa kısa denedim. Zor geldi bana. Karatay hem bize yakın bir diyet (aslında yaşam biçimi) hemde kolay. Ama hani karatay diyeti yapıyorum demek istemiyorum. Daha doğrusu artık diyet yapıyorum demek istemiyorum. Bu şekilde beslenmek hoşuma gidiyor.
çikolatasız bende yaşayamam , ama bitter olmasına gayret edıcem ve bir parça olmasına , 58 benım ıcın hayal tabi :))
marien 4.takıma geçti diye bılıyorum , bence yazanları deneme sürecine alalım tabi , su son 3 gundur zaten bızden baska yazan yok , yenı gelenlerde yaşlarını , işlerini yazarlarsa daha sıcak bır ortam olur..
Herkeslere günaydın,
Çok güzel bol kilo verilen bir hafta olması dileğiyle. Herkes umarım en az 1 kilo verir. Yeni başlayanlar tabii daha fazla verebilir. Malum bünye şimdi çok hızlı olur.
inş hepimiz için güzel bi hafta olur.
kızlar herkes kilo çizelgesi yapsa iyi olcak.
bir de başlangıç kilonuzu söyleseniz yeni gelen arkadaşlar, not alayım ben
selam kızlar ben ancak fırsat bulup geldim , buralardayım
sabah kahvaltı yok 20 dk yürüyüş
öglen kabak yemegı ve ot kavurması
aksama bılmıyorum valla ve hıc su ıcmedım(
Kilo çizelgesini akşam fırsat bulursam deneyeceğim. Siteyi belki bir yıldır takip ediyorum ama hiç bir şey yazmadım. Ve giriş yapmadım bu nedenle nasıl yapılacağını bilmiyorum. Akşam bakarım inşallah.
Başlangıç kilom 60 dı ama geçen hafta 2 kilo verdim şimdi 58 kiloyum. Hedefte 48
canım ben ergenliğe girdiğimden beri 70-75 kiloydum
hep kilo veremem diye inandım, ne zaman yapabileceğime inandım harekete geçtim,
en sevdiğim yiyeceklerden vazgeçebildim.
58 hiç hayal değil bence senin için 8-9 ayda ulaşabileceğin bi hedef.
ilk başlarda hızlı gidiyo zaten kilo, gittikçe motive oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?