canım baya eksiktik ama yeni üyeler geldi şu an yer yok
Merhaba arkadaşlar..Ben diyete bugün başladım..Bu hafta çok yazmamın sebebi bugün başlamış olmam evde ne sebzem ne meyvem kalmıştı hafta sonu alışveriş yaptım,Kaldığım bölgede herzaman alışveriş şansım yok.Size yediklerimi yazayım
sabah:light süt
mısır gevreği
Ara :elma,mandalina,
bir avuç ceviz,fındık
Öğlen(iş çıkışı 2 gibi) :bir tabak tavuklu patates yemeği
Akşam (henüz yemedim ):Salata,yoğurt
bir tabak tavuklu patates yemeği
Gece:meyve salatası
Fazlamı sizce hesaplarıma göre 1100 kalori civarı
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeniyim. YAş 29. 1 kızım var 3 yaşında bende önceden hep 50-52 kiloydum. Daha önce 60 kilodan 45 kiloya düştüm sonra yavaş yavaş 50 kiloya kadar çıktım. En son 50-52 kilo arasında 2-3 sene kaldım. Fakat bende doğumdan sonra kilo aldım. Emzirme döneminde çok yedim. Sonra da 53 kiloda iken diyete başlayıp 60 kiloya kadar çıktım. HEr diyetten sonra 2 kilo aldım. Denemediğim diyet kalmadı. Şimdi 1haftadır sadece yediklerime dikkat ediyorum. Şimdi umarım takıma karşı da sorumlu olacağımdan çok daha dikkatli olacağım.
evet kızlar bu haftadan itibaren msj sayıyoruz artık, üst üste 2 hafta sonuncu olan takımdan atılcak, haberiniz olsun.
pazartesiden pazartesiye saydım, yarın da dahil yarın akşam eklerim artık..
bu takımın sert kurallara ihtiyacı var, S_A canım sen pek gelmiyosun bu işlerle ben ilgileneyim bi süre..
1) mattika ......................25
2)destinam ......................22
3) krakker ......................16
4) S_A ..........................15
5) yakar76 ......................12
6) karanfill83......................9
7) marien..........................5
8) se_zen..........................5
9) fizik .............................3
10) suhan2........................2
11) ebru5454 ..................2
se_zen ve ebru5454 daha yeni üyeler, onları da yazdım ama bildirim listesinde yoklardı.
bildirimde olup da msjı az olan arkadaşlar lütfen biraz dikkat ederim
günaydın bende geldim cuma günü yazmıştım krakker buraya gelebileceğimi söylemişti ama yeni fırsat bulabildim şimdi yapmam gereken hergün buraya diyet adına ne yaptığımı bildirmek sanırım bugün kahvaltıda menemen vardı çok fazla olmasada olması gerekenden biraz fazla yedim öncesinde bir bardak elma sirkeli su içmiştim 2 bardak az şekerli çay içtim şekeri tamamen bırakamıyorum çayda tatlandırıcıda kullanamıyorum tadını bozuyo ama güniçinde fazla çay içmiyorum genelde kahvaltıda 1 bardak haftaiçi günde 3 lt suyu çok rahat içiyorum ama haftasonu pek dikkat edemiyorum açıkçası benden bu kadar şimdilik...
suhan2 canım nerelerdesin? hadi bugün haftasonu hafta içi de yoktun
Bende bu grup içerisinde yer almak istiyorum :)Daha önce 4ay kadar bir sürede 17 kilo vermeyi başarmış fakat kilo kontrolü yapmamam sonucunda kilolarımı geri almış bulunmaktayım...
spor ve güzel bir diyet sonucunda başardıgım kilo verme serüvenime yarın yeniden başlıyorum...bu süreç içerisinde sizlerle birlikte daha motive olabileceğimi düşündüğüm için sizinlede paylaşmak istedimm:)
1) mattika
2)destinam
3) krakker
4) S_A
5) yakar76
6) karanfill83
7) marien
8) se_zen
9) fizik
10) suhan2
11) ebru5454
12)golge_cicegi
13)bnnnnr
S_A canım artık yeni üye çağırmıyoruz.
takımda 12 kişi olması gerekiyo ben geldim deyip bi daha uğramayanları listeye almıycaz. 1 hafta deneme süresini iyi geçiremeyenleri yani.
mairen, ebru5454, se_zen, golge_cicegi, bnnnnr deneme sürecinde olan arkadaşlarımız,
sana yardım olsun diye listeledim
marien 4.takıma geçti diye bılıyorum , bence yazanları deneme sürecine alalım tabi , su son 3 gundur zaten bızden baska yazan yok , yenı gelenlerde yaşlarını , işlerini yazarlarsa daha sıcak bır ortam olur..
Merhaba arkadaşlar..Ben diyete bugün başladım..Bu hafta çok yazmamın sebebi bugün başlamış olmam evde ne sebzem ne meyvem kalmıştı hafta sonu alışveriş yaptım,Kaldığım bölgede herzaman alışveriş şansım yok.Size yediklerimi yazayım
sabah:light süt
mısır gevreği
Ara :elma,mandalina,
bir avuç ceviz,fındık
Öğlen(iş çıkışı 2 gibi) :bir tabak tavuklu patates yemeği
Akşam (henüz yemedim ):Salata,yoğurt
bir tabak tavuklu patates yemeği
Gece:meyve salatası
Fazlamı sizce hesaplarıma göre 1100 kalori civarı
Yok bir yere gitmedim burdayım,4. takımda yer var diye msj almıştım o günde burada cvp alamayınca orayada yazdım.Neyse bende burdayım şimdi 3 benim uğurlu sayım hem..Kimse takımını bırakmasın tabi siz bana uymayın :)
Yorum için teşekkürler sezen,kalori diyeti yapmıyorum öylesine hesaplamıştım.Haklısın patates yerine sebze daha mantıklı,bende çok memnun kalmadım bugünkü menümün akşam kısmından.
kızlar evde bıraz tadılat var gece 10 gıbı bıter benı beklemeyın ancak yarına yazarım
S_A takımda yer kalmamış ne güzell..ben az önce okumamıştım..bi kaç gündür takıma uğramadan paylaşım alanında davet yapıyodum ..bugunde buraya uğramadan birini davet ettim..
sanırım liste 14 kişilik..ama şöyle bir sey var..biliyosun ben şartlı burdaydım..takım boş diye bu kadar coğunluk sağlandıysa artık ben çıkmak istiyorum...bildirimde ne yazılıcanı bilmiyorum..ama daha sonra öğrenip sana bildiricem...takım değişikliği diye yazılır heralde bilmiyorumm....
Çıkmak istiyorsan yapacak birşey yok tabi fakat benden cevap bekleyebilirmisin ben bir aynalara mesaj yazayım bildirim konusunda henüz çok yeniyim her kuralı bilmiyorum.
tamam canım bekliyorum ....
Kızlar merhaba nasılsınız? Ben haftsonu çok rahatsızdım. herkes biliyormu bilmiyorum ama ben isviçrede yaşıyorum ve burda hava iyice soğdu. evde ısınırım derken evimizin ne kadar soğuk olduğunuda unutmuşum şimdi üşütmüşüm. nefes aldıkça sırtıma ve böbreklerime bıçak batıyor sanki bugünümü bol yemeklerle ve caylarla geçirdim.. umarım yarın daha iyi olurum. iş görüşmemi merak edecek olursanız şefim tarafından gayet güzel bir şekilde oyalanıyorum. Ama umudumu kaybetmicem benimde iş bulup kocama kavuşmak hakkım değilmi?
Hoşgeldin canım inşallah sanada motivasyon olur takımımız. Bana yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hefedini yazman gerekiyor cuma günü bildirimlerde lazım :)
Canım merhaba mesajları saydığın için teşekkür ederim. İstersen her hafta mesajları sayacak olan kişi değişebilir. Ben haftasonu çok rahatsızdım nefes aldıkca böbreklerim ve sırtım çok fena ağırıyor.
Hoşgeldin canım takıma.. inşallah sanada motivasyon olur burası :))) Lütfen bana yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısı? bildirimler için :)
Canım aslında mesajları sayarken söylemem gerekiyordu suhan2 izinli sanırım 1 haftaya anca gelir
Hoşgeldinnn canım bir anda zayıflamak işte sonradan hızla kiloları geri almaya neden oluyor( ben kendimden biliyorum Birde bana lütfen yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın? bildirimlerde yardımcı olacak.
çok çoook teşekür ederim canım :) cumaya kadar listede kimlerin kaldığını ve yeni üyelerden listeye kimlerin ekleneceğini görecez. bende devamlı takip edeceğim paylaşımları :)) ama yardımcı olduğun için sana çok çok teşekkür ederim süpersin
ayy marien gittimii???.. ne diyeyim valla biz takımımızı bırakmayalımda
Canım sen hala bizim takımdamısın? yoksa gerçekten başka takımamı geçtin?
S_A takımda yer kalmamış ne güzell..ben az önce okumamıştım..bi kaç gündür takıma uğramadan paylaşım alanında davet yapıyodum ..bugunde buraya uğramadan birini davet ettim..
sanırım liste 14 kişilik..ama şöyle bir sey var..biliyosun ben şartlı burdaydım..takım boş diye bu kadar coğunluk sağlandıysa artık ben çıkmak istiyorum...bildirimde ne yazılıcanı bilmiyorum..ama daha sonra öğrenip sana bildiricem...takım değişikliği diye yazılır heralde bilmiyorumm....
canım keşke takıma baksan da öyle davet etseydin.S_A takımda yer kalmamış ne güzell..ben az önce okumamıştım..bi kaç gündür takıma uğramadan paylaşım alanında davet yapıyodum ..bugunde buraya uğramadan birini davet ettim..
hoşgeldin, bence yerimiz var. ben geldim deyip günlerdir uğramayan üyelerimiz var.Sanırım o biri benimBen de koşa koşa gelmiştim
Yer var mı özetle?
Yoksa tekrar başvuruda bulunayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?