Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım baya eksiktik ama yeni üyeler geldi şu an yer yok

inanamıyorum takımda yermi yookk

takımı doldurdunuz yani bravo sizeee

yeni gelen arkadaşlara hoooooşşgeldiniz diyorruuuuummmm,çok mutlu oldum sizi burda grdüğüme

haftasonu yoğunduk söylemiştim zaten turnuvamız vardı

biraz canımız sıkıldı

2 yıllık emeğimiz 5 dakikada gitti

il birinciliğiyarışmasıydı ,herşey çok iyiydi,çocuk işte yarışma başlıyo4. turda bizimki sohbet ediyo arkadaşıyla ,parkta neler yaptığını anlatıyomuuş yeni satranç öğrenen bir önceki turnuvada yendiği çocuğa yenildi

averajla 2.liği paylaşıp 4. sıraya yerleştikk

vardır bundada bir hayır diyoruz benim oğlana herkez 1. gözüyle bakıyodu ama olmadı işte

yani canım biraz sıtkın

birde mesaj yazamıyorum

bu mesajı yazdım bidahakini ne zaman yazabilirim bilmiyoruumm

Selam,
Sanırım kalori diyeti yapıyorsun ama bence kalori seçimlerini de proteinlerden yana kullanırsan daha çabuk sonuç alırsın.
Patates kötü karbonhidrattır. bunun yerine sebze falan olsa çok daha güzel olurmuş listen.
Diyet yapanlar genelde patatesi hayatlarından çıkarırlar. Tabii senin yaptığın diyete bağlı olarak değişebilir.
Birde meyvelerde tamam çok sağlıklı ve güzel ama meyve de kilo vermeyi güçleştirir. Çünkü onlarda karbonhidrat kaynağıdır.
Tabii bunları tamamen çıkarmak gerekmiyor. Ama ben mesela meyveleri yarım yarım yiyorum. Böylece daha çok çeşit yapıyorum.
O gün yemeği fazla kaçırdıysam 2 dilim falan yiyorum. Meyvelerde aç karnına yenmesi gereken gıdalardan. Meyvelerin normal sindirim süreleri 15-20 dakika. Ama bunu dolu miydeyle yediğimizde bu süre 4-5 saate kadar uzuyor.
Ben karbonhidrat diyeti falan yapmıyorum ama yıllardır öğrendiğim bir sürü diyeti bir araya getirip kendimce bir şeyler yapıyorum. Kalori hesabında 1100 iyi ama bence içeriğini de daha fatdalı hale getirebilirsin. Patatesi çıkararak. Benim söyleyebileceklerim bu kadar.

Selam arkadaşlar bugünkü listem
Sabah
2 yumurta
1kk peynir
domates, salatalık, biber, kıvırcık (salata yaptım yumurtalı)

Öğlen
2 balık (küçük çupra ve levrek)
bol salata

Ara
1 kk çikolata

Akşam
2 yumurta ve 3 kaşık yoğurt (çılbır vardı)
Belki akşam 1 2 dilim meyve yerim.

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben haftsonu çok rahatsızdım. herkes biliyormu bilmiyorum ama ben isviçrede yaşıyorum ve burda hava iyice soğdu. evde ısınırım derken evimizin ne kadar soğuk olduğunuda unutmuşum şimdi üşütmüşüm. nefes aldıkça sırtıma ve böbreklerime bıçak batıyor sanki bugünümü bol yemeklerle ve caylarla geçirdim.. umarım yarın daha iyi olurum. iş görüşmemi merak edecek olursanız şefim tarafından gayet güzel bir şekilde oyalanıyorum. Ama umudumu kaybetmicem benimde iş bulup kocama kavuşmak hakkım değilmi?

Hoşgeldin canım inşallah sanada motivasyon olur takımımız. Bana yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hefedini yazman gerekiyor cuma günü bildirimlerde lazım :)

Canım merhaba mesajları saydığın için teşekkür ederim. İstersen her hafta mesajları sayacak olan kişi değişebilir. Ben haftasonu çok rahatsızdım nefes aldıkca böbreklerim ve sırtım çok fena ağırıyor.

Hoşgeldin canım takıma.. inşallah sanada motivasyon olur burası :))) Lütfen bana yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısı? bildirimler için :)

suhan2 canım nerelerdesin? hadi bugün haftasonu hafta içi de yoktun

Canım aslında mesajları sayarken söylemem gerekiyordu suhan2 izinli sanırım 1 haftaya anca gelir

Hoşgeldinnn canım bir anda zayıflamak işte sonradan hızla kiloları geri almaya neden oluyor ( ben kendimden biliyorum Birde bana lütfen yarışmaya başladığın günkü kilonu ve hedef kilonu yazarmısın? bildirimlerde yardımcı olacak.

çok çoook teşekür ederim canım :) cumaya kadar listede kimlerin kaldığını ve yeni üyelerden listeye kimlerin ekleneceğini görecez. bende devamlı takip edeceğim paylaşımları :)) ama yardımcı olduğun için sana çok çok teşekkür ederim süpersin

ayy marien gittimii???.. ne diyeyim valla biz takımımızı bırakmayalımda

Canım sen hala bizim takımdamısın? yoksa gerçekten başka takımamı geçtin?

Yok bir yere gitmedim burdayım,4. takımda yer var diye msj almıştım o günde burada cvp alamayınca orayada yazdım.Neyse bende burdayım şimdi 3 benim uğurlu sayım hem..Kimse takımını bırakmasın tabi siz bana uymayın :)
Yorum için teşekkürler sezen,kalori diyeti yapmıyorum öylesine hesaplamıştım.Haklısın patates yerine sebze daha mantıklı,bende çok memnun kalmadım bugünkü menümün akşam kısmından.

Sevindim canım takımdan gitmemene :)))))

selam kızlar
S_A geçmiş olsun canım.
krakker canım tebrik edeirm oğlunu bence böyle üzüldüğünü belli etme ona
marien gitmediğine sevindim.

ben bugün biraz kaçırdım ipin ucunu ama sporumu yaptım yine, en azından yakmışımdır yediklerimi

okulun işleri var, yapmam lazım öptüm herkesi

S_A takımda yer kalmamış ne güzell..ben az önce okumamıştım..bi kaç gündür takıma uğramadan paylaşım alanında davet yapıyodum ..bugunde buraya uğramadan birini davet ettim..
sanırım liste 14 kişilik..ama şöyle bir sey var..biliyosun ben şartlı burdaydım..takım boş diye bu kadar coğunluk sağlandıysa artık ben çıkmak istiyorum...bildirimde ne yazılıcanı bilmiyorum..ama daha sonra öğrenip sana bildiricem...takım değişikliği diye yazılır heralde bilmiyorumm....

benim bugün yediklerim:

bugün evdeydim hastalıktan dolayı..

sabah: 2 tost
öğlen: 2 dilim pizza
arada: bisküvi
akşaM uzun makarna

su biraz içtim...

şu andada laptop kucağımda iş ilanlarına bakıyorum ama göbeğim çıkmış içimden bi ses kalk mekik çek diyor ( sanki bi kaç mekikle eriyip gidecekmiş gibi herşey

Çıkmak istiyorsan yapacak birşey yok tabi fakat benden cevap bekleyebilirmisin ben bir aynalara mesaj yazayım bildirim konusunda henüz çok yeniyim her kuralı bilmiyorum.

slmlar
bugünkü menüm;
sabah
kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
1 bardak çay az şekerli

arada bir dilim kek (bu bi hataydı)

öğle
1 kase çorba
1 tabak nohut
2 kaşık pilav

arada 1 ayva

akşam
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt

saat 21 gibi 2 mandalina

su: 3-3,5 lt
spor: akşam 15 dk koşu bandında yürüyüş(1,30 km civarı)

Son düzenleme:

hb canım buraya geldiğim kilom 72,40 hedef 60

S_A canım ben 90+ lara katıldım...onlarla devam ediyorum...etaplara da belki daha sonra katılırımm... 90+ lar devam ediyor diye yazılacak galiba bende bilmiyorum..hem orası hem takım zor gibi...ondan su an takımlara katılmıcam...

Sanırım o biri benim Ben de koşa koşa gelmiştim
Yer var mı özetle?
Yoksa tekrar başvuruda bulunayım.

canım keşke takıma baksan da öyle davet etseydin.
eğer ayrılcaksan sen bilirsin. cuma takımları başka kiloya göre zayıflama topikleri başka.
ikisinde de olabilirsin, gitmek istiyosan kısa zamanda karar ver

Sanırım o biri benim Ben de koşa koşa gelmiştim
Yer var mı özetle?
Yoksa tekrar başvuruda bulunayım.
hoşgeldin, bence yerimiz var. ben geldim deyip günlerdir uğramayan üyelerimiz var.
onların yerine sen geldin, hemen tanıt kendini ne kadar şişkosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…