Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kahvaltıyı az yemişsin, peynir yemekten korkma tuzunu al ye, yarım kk peynirle kim doyar 2-3 kk yiyebilirsin
pilavı bence çıkar listeden yedikçe yiyesi gelir insanın 2 kaşığı doyurmaz da
ve patates en kötü sebze, sırf karbonhidrat akşam yemeseydin iyiydi

ama menün düzenli ve gayet iyi, sporu da zamanla artırırsın çok güzel olır

winstonlight yerimiz var nereye kaçtın
2 dk.da irade gördüm sende, kaçırmayalım senin gibi üyeyi

canımı da sigara istettin zaten

2 saat gelmedım bırı gıtmıs bırı gelmiş :)) hakkatan benımde aklıma sigara geldi he

gelelım bugunku menume

öglen 1 kasık ot kavurması 1 kasık kabak yedım sonra su yok demıstım 2 bardak ıctım ustune

aksam makarna hasladım bol tavuk tıfttım ıcıne yanında su yine

saat 9 gıbı muz yedım

sımdı yıne su ıctım

tadılat yapıyoruz malum komsularımız dun bacamızı kapattılar bızde baska yerden acmak ıcın ızın aldık bıtırdık duş aldım oturdum pc basına , face'e baktım bır suru mesaj gelmıs öle işte...

hoşgeldin, bence yerimiz var. ben geldim deyip günlerdir uğramayan üyelerimiz var.
onların yerine sen geldin, hemen tanıt kendini ne kadar şişkosun

Bu sefer de "bence" ifadesi oldu.İstanbul'da yaşayanlar varsa bilir, meşhur 500'lü hatlı otobüsler vardır, binmek için çelik gibi irade, dayanıklılık, itiş gücü ve yer açmak için kocaman kalça ister.Zordur ayakta bile yer kapmak.Burası da öyle oldu bu gece benim için Hala yer var mı, grupta mıyım anlamadım.

Kesinleşmeden de kafasında huniyle, aklı esmişte gelip "merhaba, artık ben de bu gruptayım, şuyum buyum" diye yazarsam çok komik olacak.
Durumdan habersiz üyeler ertesi gün gelecek ki, grupta olmayan birisi yazıp yazıp gitmiş.
Sitenin hem delisi hem şişkosu olmuş olacağım kısaca
Grup sorumlusu varsa, bakıp bilgilendirirse sevinirim.

ahahhaha gece gece nerden buldun bu sözleri , hem otobüs için illa istanbul gerekmıyor , bende izmirde yaşadım yıllarca iyi bilirim

bence varsın ve burdasın istediğin kadar yaz arkadasım.....

ahahhaha gece gece nerden buldun bu sözleri , hem otobüs için illa istanbul gerekmıyor , bende izmirde yaşadım yıllarca iyi bilirim

bence varsın ve burdasın istediğin kadar yaz arkadasım.....

Bir "bence" daha. Apartman yöneticiliğine aday Sabri Bey gibi oldum.Bir kaç "bence" daha gelirse, yer olmasa da ayakta gideceğim bu topikte
Şaka bir yana, nezaketiniz ve içten davet/kabul edişiniz için teşekkür ederim ama haftalık çizelgeden sorumlu başkanın elinde liste vardır kesin, sayı tamsa grubu fazlalaştırmanın anlamı olmaz, ben cevabı bekleyeyim.
Herkese kolay gelsin, iyi geceler.

başkan S_A , cok sık giremiyor mattik sagolsun yrdımcı oluyor , denetlıyor , mesajları sayıyor , o su an daha musaıt , ama sanırım sen bu forumda eskisin ?

başkan S_A , cok sık giremiyor mattik sagolsun yrdımcı oluyor , denetlıyor , mesajları sayıyor , o su an daha musaıt , ama sanırım sen bu forumda eskisin ?

Siteyle bir yıldır haşır neşirim ama zayıflama topikleri, grupları, yarışmaları hiç uğramadığım yerlerdi.
10 gün önce diyete başladım, baktım çok motiveyim, istekliyim , adeta Ferhat olmuşum da dağları deleceğim, dedim birileriyle paylaşmam lazım, ve de işin ucunu bırakmamam için paylaşımları okumam lazım.
Bu sebeple bu yarışma gruplarını buldum, mesaj attım ve davet edildim.
Umarım motive dolu ve zayıf günleri burada yakalarım

valla bende yenıyım bu grupta , el birliği ile hem grubu hemde kendımızı toparlamaya calısıyoruz , elımızden gelenı ve daha fazlasını yapmaya calısıyoruz, başlamak bitirmenın yarısıdır , ne kadar paylasım , o kadar motıvasyon...

iyigeceler herkese...

ooh maşallah kızlar burası ne kadar canlanmış böyle??

ben yarın süper sıkı bir diyete giriyorum. diyet listemi bugün hazırladım. bende lopez olcam :))

Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.
29 yaşındayım.1.80 boyundayım.90 kiloydum şimdi 85 kiloyum.Hedefim 68 kilo olmak.
İngilizce öğretmeniyim ama şu ara çalışmıyorum, bu sebeple de yiyip yiyip duba oldum ya.
Spordan nefret ederim.Köpekler peşimden koşsa sırf işin içinde koşmak var diye, kendimi ısırttırır gene de koşmam
O kadar nefret edeiyorum yani.
Eee iştah maşallah yerinde, spordan da uzak olunca gerisi malum.

Tartıda 90 kiloyu görünce şok oldum ve tarihi karar benim için verilmiş oldu o saniyede.Şu an önümde Brad Pitt gelip yalvarsa, onun güzel yüzünün hatrına bile reddeder , ne verirse versin yemem.Öylesine bir irade içindeyim.

İnşallah da devam eder aynen.

ouuu burda spor düşmanı biri vaaaar... hoşgeldin aramıza

bende 1.76 boyundayım kilom 79.4 yani dubayım bende anlayacağın... fakat spordan nefret etmeni tarif edişin süper yani okkadar nefret ediyorsun... Demek brad pitt yalvarsa yemezsin ozaman biz yalvarsak sporda yapmazsın sen ( diyene bak sanki ben spor yapıyorum )

yani ben spor yapmıyorum ama seviyorum yani yapmayı oda nasıl oluyosa artık

yarından itibaren bende müthiş bir iradeyle diyetime başlıyorum. ve sporumuda aksatmayacam azıcık yürüyüşte olsa iş yerindeki merdivenler çaremde olsa vücudumu sıkılaştırıcaaaam

Düşük kalorili bir diyetin içindeyim şu ara.Çalışmadığım ve evde olduğum için enerji gerektirmeyen bir döngüdeyim, o yüzden benim için sıkıntılı olmuyor ama alınan besin kalorisi az olduğundan ister istemez halsizlik yapıyor.Bir de işin içine sporu katarsam evde düşer bayılırım İlk 15 gün mideyi küçültüp, az yemeğe alışıp toksinlerden kurtulacağım sonra spor devreye girecek.Spor dediğim de mekik çekmek olacak.Hoş, o bile benim bünyeme ilk başlarda günde 10km koşmuşcasına şok etkisi yaratacak ya neyse Yerken güzeldi, şimdi cefa sırası geldi
Olacak olacak, irade varsa her şey olur.Sloganımız belli : Brad Pitt bile eliyle bizi beslemeye çalışsa, ona bile çemkirip "noooooo" diyeceğiz.
Herkese iyi geceler, bol hafif günler.

aa kilomuz yakınmış , bende 84 kg idim şimdilerde 81-82 arası gezıyorum , benımde hedefım 68 lere ınmek , bende yazın çalısıyorum kışın oturuyorum , mart ayına kadar 4-5 ay ıcınde hepsınden kurtulmak ıstıyorum , ama sporu sevmemenın bır sebebı olmalı , ben severım hatta cok severım , uzun zaman spor salonuna gittim , sabahları cıktım yürüdüm sımdı kızım var cıkamıyorum eve step aldım onunla calısıyorum , erken kalkıp 7.30 gibi bir bardak su ıcıyorum metolbalizmayı uyandırıyorum , benımde her kadın gıbı bır seye canım sıkıldımı kendımı sureklı yerken buluyorum ..yani birazcık sevebılecegın bır hareket secersen işin kolaylasır ...

valla supersınız ne dıyım , ınsan okuyunca hırslanıyor hemen...

günaydın herkese...........................

guzel ve mutlu bır gun olsun , yüzümüz hep gülsün , herkese saglıklı bır gun dılıyorum......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…