slmlar
bugünkü menüm;
sabah
kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
1 bardak çay az şekerli
arada bir dilim kek (bu bi hataydı)
öğle
1 kase çorba
1 tabak nohut
2 kaşık pilav
arada 1 ayva
akşam
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt
saat 21 gibi 2 mandalina
su: 3-3,5 lt
spor: akşam 15 dk koşu bandında yürüyüş(1,30 km civarı)
canım keşke takıma baksan da öyle davet etseydin.
eğer ayrılcaksan sen bilirsin. cuma takımları başka kiloya göre zayıflama topikleri başka.
ikisinde de olabilirsin, gitmek istiyosan kısa zamanda karar ver
canım ben zaten kararımı verdım..acıkladım....
hoşgeldin, bence yerimiz var. ben geldim deyip günlerdir uğramayan üyelerimiz var.
onların yerine sen geldin, hemen tanıt kendini ne kadar şişkosun
ahahhaha gece gece nerden buldun bu sözleri , hem otobüs için illa istanbul gerekmıyor , bende izmirde yaşadım yıllarca iyi bilirim
bence varsın ve burdasın istediğin kadar yaz arkadasım.....
başkan S_A , cok sık giremiyor mattik sagolsun yrdımcı oluyor , denetlıyor , mesajları sayıyor , o su an daha musaıt , ama sanırım sen bu forumda eskisin ?
Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.
29 yaşındayım.1.80 boyundayım.90 kiloydum şimdi 85 kiloyum.Hedefim 68 kilo olmak.
İngilizce öğretmeniyim ama şu ara çalışmıyorum, bu sebeple de yiyip yiyip duba oldum ya.
Spordan nefret ederim.Köpekler peşimden koşsa sırf işin içinde koşmak var diye, kendimi ısırttırır gene de koşmam
O kadar nefret edeiyorum yani.
Eee iştah maşallah yerinde, spordan da uzak olunca gerisi malum.
Tartıda 90 kiloyu görünce şok oldum ve tarihi karar benim için verilmiş oldu o saniyede.Şu an önümde Brad Pitt gelip yalvarsa, onun güzel yüzünün hatrına bile reddeder , ne verirse versin yemem.Öylesine bir irade içindeyim.
İnşallah da devam eder aynen.
Düşük kalorili bir diyetin içindeyim şu ara.Çalışmadığım ve evde olduğum için enerji gerektirmeyen bir döngüdeyim, o yüzden benim için sıkıntılı olmuyor ama alınan besin kalorisi az olduğundan ister istemez halsizlik yapıyor.Bir de işin içine sporu katarsam evde düşer bayılırımouuu burda spor düşmanı biri vaaaar... hoşgeldin aramıza
bende 1.76 boyundayım kilom 79.4 yani dubayım bende anlayacağın... fakat spordan nefret etmeni tarif edişin süper yani okkadar nefret ediyorsun... Demek brad pitt yalvarsa yemezsin ozaman biz yalvarsak sporda yapmazsın sen ( diyene bak sanki ben spor yapıyorum )
yani ben spor yapmıyorum ama seviyorum yani yapmayı oda nasıl oluyosa artık
yarından itibaren bende müthiş bir iradeyle diyetime başlıyorum. ve sporumuda aksatmayacam azıcık yürüyüşte olsa iş yerindeki merdivenler çaremde olsa vücudumu sıkılaştırıcaaaam
Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.
29 yaşındayım.1.80 boyundayım.90 kiloydum şimdi 85 kiloyum.Hedefim 68 kilo olmak.
İngilizce öğretmeniyim ama şu ara çalışmıyorum, bu sebeple de yiyip yiyip duba oldum ya.
Spordan nefret ederim.Köpekler peşimden koşsa sırf işin içinde koşmak var diye, kendimi ısırttırır gene de koşmam
O kadar nefret edeiyorum yani.
Eee iştah maşallah yerinde, spordan da uzak olunca gerisi malum.
Tartıda 90 kiloyu görünce şok oldum ve tarihi karar benim için verilmiş oldu o saniyede.Şu an önümde Brad Pitt gelip yalvarsa, onun güzel yüzünün hatrına bile reddeder , ne verirse versin yemem.Öylesine bir irade içindeyim.
İnşallah da devam eder aynen.
ouuu burda spor düşmanı biri vaaaar... hoşgeldin aramıza
bende 1.76 boyundayım kilom 79.4 yani dubayım bende anlayacağın... fakat spordan nefret etmeni tarif edişin süper yani okkadar nefret ediyorsun... Demek brad pitt yalvarsa yemezsin ozaman biz yalvarsak sporda yapmazsın sen ( diyene bak sanki ben spor yapıyorum )
yani ben spor yapmıyorum ama seviyorum yani yapmayı oda nasıl oluyosa artık
yarından itibaren bende müthiş bir iradeyle diyetime başlıyorum. ve sporumuda aksatmayacam azıcık yürüyüşte olsa iş yerindeki merdivenler çaremde olsa vücudumu sıkılaştırıcaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?