Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teşekkür ederim canımm

ben aslında 1.lişği kaybettiğine pek üzülmüyorum onun üzülmesine dayanamıyorum,neyse çocuklar çabuk atlatıyo keyfi yerinde maşşallh

takımımız bayağı canlanmış
benimde nasıl yazasım vaarr biliyomusunuz
olacak şey değil yani 1 mesajdan sonrası kitleniyo korka korka yazıyom şu anda yazarken birden kesiliyo arada hemen yolluyayım ben en iyisi

yeni arkadaşları tuuttum bu arada
iyiki geldiniz ,neşe getirdiniz kızlar

günaydın herkese...........................

guzel ve mutlu bır gun olsun , yüzümüz hep gülsün , herkese saglıklı bır gun dılıyorum......................

günaydınlaaarrr...

günaydınlarrrrrrrrrrr

ben sabah iyi yedim ama dün canım sıkılınca hırsımı yemeklerden almıştım pişman olmuştum

haftasonu çok iyi geçti aslında gurur duydum kendimle

dışarda olduğumuz için arkadaşlara yemekeğe katılmak zorunda kaldım on lar yanımda hamburgerleri ,iskender kebebları götürürken ben salata ve çorbayla doyurdum karnımı üstelik canımda hiç istemedi hatta yağlı yağlı görünce midem bile bulandı

bu sefer olcak bu işş

pes , iradeye bak valla ben su an resmını bıle görmeye dayanamam kg verdıkce sanırım ınsan soguyor

arkadaşlar sizlere hayırlı günler.

sagolasın , 76 dogumlumusun ?

Mattika'nın başkan olduğunu bilmiyordum.Öyleyse tamamdır.
Ben geldim, hoşgeldim.
Hunimi takıp başlayabilirim
tekrar hoşgeldin ben kaptan değilim ama kaptandan daha çok vaktim olduğundan el attım bazı şeylere
takım kapanma noktasından döndü, kaptan olmasam da elimden geleni yapıyorum

ben sendeki iradeyi bi msjından anlamıştım zaten
canım az yersen kastan verirsin, öğülerde güzel doyur karnını, tabi tıkabasa doyurmaktan bahsetmiyorum
aç kalırsan çabuk bıkarsın, öyle 3 günde gitmicek ki kilolar 3 gün sabredesin.
karatay diyetini bi incele netten, birebir uy demiyorum püf noktaları işe yarıyo.

günaydın herkese...........................

guzel ve mutlu bır gun olsun , yüzümüz hep gülsün , herkese saglıklı bır gun dılıyorum......................

günaydınlaaarrr...

arkadaşlar sizlere hayırlı günler.

herkese günaydın kızlar
ben yürüyüşümü yapıcam şimdi. sporu ben de hiç sevmezdim, tadını bilmediğimden sevmiyomuşum
şimdi keyiften yürüyorum

Günaydıınnnn Herkese,
Ne güzel bir gün,
Daha az açıktığım hergün çoook güzel.
Ve daha az şeyle doyduğum hergün mükemmel. Dün akşam yemekten sonra hiç bir şey yemedim ve 4 saat sonra uyurken miydemden gelen guruldama seslerine çok güldüm ve sevindim. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Zayıfladığımı hissediyorum çünkü. Akşamları en yatana kadar yemek yerdim tabii bünye şaşırdı.

winstonlight yerimiz var nereye kaçtın
2 dk.da irade gördüm sende, kaçırmayalım senin gibi üyeyi

canımı da sigara istettin zaten

mattika canım sigara mı içiyosun sennn... sakın canımm...resimlerini gördümm cokk şeker bir kızsın senn...takımda en azimli hep sen oldun..seni hep beyenmişimdirr...içmiceni de biliyorumm ...sen iradeli bi kızsın canımm..öpüyorum seni

bu arada beni ayrıldı değilde ..1 takıma geçti diye yazarmsınız..kaptana da söylersin canım olur mu? kaptan bu sıralar yoğun sanırım arada kaynamısın yazdığımm..

Günaydınlarrrr,
*Destinam; sporu sevmememin nedeni olduğunu yazmışsın vardır elbet nedeni, hımm çocukluğumamı insem ne Şaka bir yana, ne bileyim işte, öyle evde salonun ortasında koca bir kütle ile hop hop atlayıp zıplamak pek eğlenceli gelmiyor, yapı olarak böyle ne bileyim rahatına düşkün bir kişiliğim öyle atlayayım, zıplayayım bana ters, hoş ters olmasaydı zaten şişko olmazdım.
Diğer arkadaşlara da hoşgeldin mesajları için teşekkür ederim.

Bu sabah 84'ü gördüm yarım kilo eksik çıkmam beni işte şimdi sevincimden koşturabilir. O değil de, Leslie ile haşır neşir olanlar bilir, bir videosunda (belki takım hep aynıdır bilmiyorum) bir tane amca vardı zenci.Maşallah göbeğiyle herkesi güreşte tuş edecek tipte.Amca bir zıplıyor, bir atlıyor, dedim içimden "winstonlight, bu amca bu göbekle Leslie'nin arkasında bu kadar hop hop tavşan gibi hopluyorsa, kendinden utan" .Şimdi sırf o amcaya inat ben de Leslie ile hop hop hoplayacağım.

Sabah kahvaltımı bu arada yaptım.Vitamin dolu bir meyve deposu ve yeşil çay.
Bilmiyorum neden dağ bayır koşasım var.
Epey gaza gelmişim.
Tutmayın beni, şu göbekli amcaya inat biraz Leslie hatun ile tepineyim.
Herkese güzel bir gün dilerim.

Arkadaşlar sporla ilgili bana da bir el atın ltf.
Ben spor yapmayı normalde severim . Ama inanın vakitsizlikten yapamıyorum. Birde ben en güzel sporu Tuğba Özayın cd si vardı onunla yapıyordum. HEm çok mutlu oluyordum yaparken. Hiç üşenmiyor üstüne bir de eğleniyordum. YAni tam bana göre yanlız CD im uzun süre kullanılmadığı için herhalde artık çalışmıyor. CD alayım diye internetten baktım cd satılmıyor. Çok üzüldüm. Bulamıyorum CD'yi.
Bilen var mı acaba nerede satıldığını falan. Aslında google da falan izleyebiliyorsun ama internete bağlı olmak lazım. bilgisayarımda spor yapabileceğim bir yer de değil. Napıcam ben şimdi.

Bu arada topluca bende bir kendimi anlatayım. Yeni gelen aradaşlar falan ( sanki eskidim de) da görsün.
29 yaşındayım. Boy 155 başlangıç kilo 58 başlangıç. Hafta sonu katıldım bende buraya. İstanbulda yaşıyorum.
Bankacıyım.
Aslında herkes kısaca şöyle peş peşe yazsa da genel olarak herkesi bir tanısak. Yazmıştır gerçi herkes ama ayrı ayrı olduğundan özellikele ben gibi yeniler karıştırıyordur.

buranın baya hareketlenmesine sevindim.işde fırsat buldukça giriyorum grup neler yapmış.
bugünde oruçluyum .
iftara patlıcan yemeğive bulgur pilavı
ekmek yok salata
bugün 300 mekik ve 20dakika yürüyüş
şimdilik bukadar
hadi herkese kolay gelsin.

ben 31 yaşındayım 155 boy 68 kilodayım ziraatçiyim.k.maraşda yaşıyorum.bu gruba yeni katıldım.

Bu süper günden herkese merhaba kizkar i phone dan girdigim icin alintiyla herkese cevap yazamiyorun. Teker teker okudun mesajlarinizi ben simdi isyerindeyim. Bu sabah esimle telefonda konustuk konu benim kiloma gelince cok üzüldüm ( esimin bana 80 degilde 180 kiloymusum gibi davranmasina dayanamiyorum aylardir ne yer ne icsem acaba o kiziyormu diye dûsünmekten biktim...

Bugünde bahsettigim gibi diyete basladim su an kantindeyim. Salata ve 2 sert yumurta yedim. Evde bir diyet listem var bugün saliyi uyguluyorum :)

Vücudumunda sklasmasi icin haftada bir ka. Kez sporumu yapacam :)) sabahtan beri 1 litee su ictim hile :))

Bu arada hepinizdeki iradeye bayildim ta. Süperiz yaniii :)
Mattikacik destegin icin tssekkür ederim.

bu sanırım bütün eşlerdeki hastalık . artık adımla bile seslenmiyor bana tonbiş diyo sinir oluyorum ama moralini bozma rakibini boz derdik voleybol maçlarında şimdi ben öyle yapacağım.sanada öneririm.

merhaba diyet gruplarına nasıl katılıyoruz kızlar

merhaba , cuma yarısması grubuna yazıyorsun orada takımda eksık olan gruplar cagırıyor ..

ha şöyle super yaaa

netten alısverıs ıcın arastırabılırsın , nette satılıyordur bence canım ....

evet en yaşlınız benım sanırım :) , 76 lıyım , kuşadasında yasıyorum , bır kızım var , muhasebe müdürü yardımcısıyım , ayrıca toka ve taç tasarımcısıyım ..

Allah kabul etsın canım ne orucu ? merak ettım ben

evet takım ısındı valla , sen eşine bakma , benımkıde hep aynı , sen kendıne bak , kendın ıcın saglıgın ıcın , kendıne özguvenın yerıne gelmesı ıcın zayıfla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…