merhaba , cuma yarısması grubuna yazıyorsun orada takımda eksık olan gruplar cagırıyor ..
ha şöyle super yaaa
netten alısverıs ıcın arastırabılırsın , nette satılıyordur bence canım ....
evet en yaşlınız benım sanırım :) , 76 lıyım , kuşadasında yasıyorum , bır kızım var , muhasebe müdürü yardımcısıyım , ayrıca toka ve taç tasarımcısıyım ..
Allah kabul etsın canım ne orucu ? merak ettım ben
evet takım ısındı valla , sen eşine bakma , benımkıde hep aynı , sen kendıne bak , kendın ıcın saglıgın ıcın , kendıne özguvenın yerıne gelmesı ıcın zayıfla...
Leslie ile hop hop zıpladım, sırf o arkada atlayan zenci amcaya inat
Benim eşim de cüsseli, dün zorla tartıya bindirdim 98.500 çıktı, hala banamısın demiyor.
İstiyorumki birlikte gaza gelelim, yapalım, yok da yok.
Akşam ben tek parça tavuğumu bıçakla tavuğa işkence yaparak 80 parçaya bölüp yerken o yarım ekmek arası bol mayonezli, ketçaplı, ve de yağlı tavuğu hüpletti.
Bir de üstüne gofret yedi.Merak ettim baktım 500 kaloriymiş gofret.Dedim "yuhh".Bu gofret eşittir 6,5 dilim beyaz ekmek."Yapma bunu kendine".
Hoş, söyleyene bak! 84 kiloluk azman konuşuyor.Zamanında o gofretlerden günde 2 tane yediğimi de bilirim ama artık şişko gözünü açtı
Cumartesi günü doğumgünüm.Eşim elleriyle bana 40 çeşit yemek hazırlayıp masa kuracakmış.(Bugüne kadar evde yumurta kırmamıştır bu arada)Cumartesi de tam 12. günüm olacak, sadece akşamında kendimi ödüllendireceğim.(Yaptıkları yenilebilirse tabii) Annemi de uzun zamandır görmedim.Onu da cumartesi ziyaret edeceğim.Ortalama 6-7 kilo vermiş olacağım, inşallah annem de farkeder de biraz daha gaza gelirim.
Şimdilik böyle.İradem tam gaz.Çok acıkınca cumartesi akşamının hayalini kuruyorum.Ve de yeni yeni alacağım güzel kıyafetleri.
Bol iradeli günler hepimizin olsun inşallah.
Bu arada oruçlu arkadaşa kolaylıklar dilerim.
Ahh bu kocalar ah.
Dün akşam benim ki de eski resimlere bakıyorduk bilgisayardan benim 45 kiloluk halimi görünce baksana ne güzel karım varmış incecik dedi. Birde arkadaşlar kilo çok ciddi yaşı fark ettiriyor. bundan 4 sene öncesinin resimleri aslına ama en az 10 yaş fark var arada. Bende nasıl güzel görünüyorum. Akşamdan beri gözümün önünde resimlerim var. O zamanlar giydiğim kıyaffetlerin şimdi bacağından içeri giremiyorum.
Olsun ama bu bana hırs yaptı. Tekrar o kiloya düşeyim de görsün bakalım kim güzelmiş.
Evet arkadaşlar cahilliğimi affederek. Kim bana lesli nin ne olduğunu söyler. Merak ettim. Spor hocası falan mı. Aerobik falan mı yaprıyor. google yazdım lesli ile yürüyüş falan çıktı. Yararlı bir şey ise biz de yapalım.
kızlar kalktım arpa sehrıye corbası ıctım 1 tabak eger sız olmasaydınız yanında yarım ekmek yerdım kesın bandıra bandıra..
bu sanırım bütün eşlerdeki hastalık . artık adımla bile seslenmiyor bana tonbiş diyo sinir oluyorum ama moralini bozma rakibini boz derdik voleybol maçlarında şimdi ben öyle yapacağım.sanada öneririm.
Kart ödemem vardı, eşime kartımı veririm, o öder derken bugün fazla gaz içinde olduğumdan "kim tutar beni heyt" dedim düştüm yollara.Yarım saat yürümüş oldum bu bahaneyle.Bir mandalinayı hakettim diyorum.
Olacak, olacak kim tutar bizi heyt!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?