Canim ilk oglumda cok düşkündü bende kara kara düşünüyordum ne olacak diye gece emzirdim uyuttum sonra gece kalkti emmeye oglum sut bitmis artik büyüdük bardaktan içelim dedim bardaga sut koydum icti biraz ağladı tabi ayağıma aldim salladim 3 gun icindede unuttu bunda da ayni yonetimi izleyecegimNasıl biriktirmeyi düşünüyorsun canm. Bizimki 21 aylık 3 ay daha emsin istiyorum ama bu gece uykusunu da emmeyi bırakırsa tamamen bırakacağı zaman daha kolay olur diye düşündüm bakalm
Allah kolaylık versin canm insallah buda kolay olur:)Canim ilk oglumda cok düşkündü bende kara kara düşünüyordum ne olacak diye gece emzirdim uyuttum sonra gece kalkti emmeye oglum sut bitmis artik büyüdük bardaktan içelim dedim bardaga sut koydum icti biraz ağladı tabi ayağıma aldim salladim 3 gun icindede unuttu bunda da ayni yonetimi izleyecegim
Harika canım Afiyet olsun
Mazeretini biliyorum tatlımKaptanım, bu hafta düğün hazırlığı sebebiyle pek aktif olamıyorum
haftaya telafi edeceğim@Hepfitim
Gunaydin ❤Günaydınnn, iyi haftalar herkese
Bu sabahki testte pozitif cıktı yarin kan tahlili yaptıracam ins öyledir
Valla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendim
canımcım cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu sabahki testte pozitif cıktı yarin kan tahlili yaptıracam ins öyledir
Amin cnm inşallahcanımcım cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu sabahki testte pozitif cıktı yarin kan tahlili yaptıracam ins öyledir
@olvidos canım tekniği uygulamaya başladım ben bugün 50 dakika sürdü uyuması baya bi zorladı ağladı icim paramparça oldu ama sonuç olarak öğrenebilirse o da ben de daha mutlu bireyler olacağız. Şimdisıra geldi en önemlisi gece uyaninca emmeden uyutmaya çalışmaya umarim bu kadar uzun sürmezistersen sende al bi oku kitabı emzirerek uyutan annelere hayat ne kadar zor biliyorum bakarsin rahat ederiz hepberaber
günaydın güzelll ve fit hatunlar
kontrol tartısı bildireyimHepfitim
maalesef tuvalet meselesi yüzünden + cıktım. hiçbir kaçamak yapmadım halbuki.
kontrol tartısı 66,3
Stres yokgünaydın güzelll ve fit hatunlar
kontrol tartısı bildireyimHepfitim
maalesef tuvalet meselesi yüzünden + cıktım. hiçbir kaçamak yapmadım halbuki.
kontrol tartısı 66,3
Yaaaaaa gözünüz aydın. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.Bu sabahki testte pozitif cıktı yarin kan tahlili yaptıracam ins öyledir
Işte enerji bombamizda geldiGünaaaaaaaaaaaayyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
inşallah kaptanımStres yok
Gidecekkuzum inşallah cuma ya
Dünkü Menümü yazayım
Saat 11 Herşeyli kahvaltı. Ama şekerli bir şey yok. Peynir zeytin yumurta köy sucuğu yeşillik tb ekmek 2 dilim.
Saat 18.30 beyin salatasıve ucundan azıcık sardalya
Hepfitim
haahahhaAfiyet olsun canım
Beyin salatasıoda afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?