Aminn insallahhYaaaaaa gözünüz aydın. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
21 aylık canm 24e tamamlamayı düşünüyorum insallah daha kesmedikKaç aylıktı canım senin oğlun emmeyi bıraktınız mı ? Memeden kesince zaten uyku düzeni de normale döner
Tamam canm
Canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiğini belirtir misin
Rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallahValla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendim
Geçer inşallah kuzum ❤İyi günler uzun zamandır yokum gibi hissediyorum sanki gurbete gittim daha yeni kendime geldim hastalığı çok ağır geçirdim maalesef .şimdi iyiyim kilo bildirimimi yapayım sonra geri geleceğim inşallah
Pazartesi kilo bildirimi
68.6 cuma 68.7 fark -100 gr@Hepfitim
Gördüm tatlım süperHepfitim seni etiketlemeyi unutmusum kaptanim 53.2 -900
Şüphem yok tatlım ❤
Canım o kurallarda önemli olan günde 3n az 5 msj yazmakMerhaba ben kuralları okudum uymayı daha doğrusu uymaya çalışmayı kabul ediyorum
Rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah
Geçer inşallah kuzum ❤
Gördüm tatlım süper
Tebrik ederim
Şüphem yok tatlım ❤
Canım o kurallarda önemli olan günde 3n az 5 msj yazmak
Her akşam menü bildirmek
Pazartesi ve cuma 13 e kadar tartılıp bana bildirmek o kadar
Güncel kilonu ve hedef kilonu söyler mısın
Bugün baslatiyorum deneme sürecini
bir de daha önce hiç bi grupta yarıştın mı
Benim kızımda 24 ay emmişti ve ayırmak çok zor olmuştu hem onun hem benim için, emzirmek dünyanın en güzel şeyi çünkü bir daha o kadar yakın olamıyorsun o bağ muhteşem ayırdığımda ben de çok ağlamıştım21 aylık canm 24e tamamlamayı düşünüyorum insallah daha kesmedik
Ödem kaynaklı olabilir canımBenim bugün ki kilom +0,5 çıktı
Cuma: 64.5
Pazartesi 65
Karnım da bir koca pizza yemişim gibi şiş. Halbuki birşey de yemediim doğru dürüst
Hepfitim
Canım sen 2.takım ve 4.takımda da gorunuyosunEvet o detayı fark ettim ben çalıştığım için elimden geleni yapmaya çalışacağım bugünkü menümü de akiam bildireceğim
Bu dabah tartıldığımda 84.7 idim yakın vade hedefim 75 olarak bildireyim
2008 yılında aktif olarak 6. Takımda yer aldım o dönem çok kilo almış ve takımla yaklaşık 12-13 kg vermiştim hamilelik ile de ayrımıştım 9 yaşında bir kızım var ve ben o dönemden beri hala kiloluyumumarım hedefime sizlerle birlikte ulaşırım şimdilik bu kadar
Tekrar başlamak için kaydolmuş fakat devam edememiştim deneme sürecinde öok motive olamamıştım sanıtımÖdem kaynaklı olabilir canım
Sen motivasyonunu bozma
Canım sen 2.takım ve 4.takımda da gorunuyosun
En son hangi takımdan ne olarak ayrıldın belirtir misin
Çünkü listeye girince bu karşımıza çıkacak ona gore not almam gerek
Ben bakamiyorum müsait olamıyorum çünkü
aynen ben de ben deÇok uzun sayfalar birikmiş okuyacağım ama kahvaltiya geldik bırak telefonu elinden diyorlar kk yüzünden kızdığım ergenlere benzedim
21 aylık canm 24e tamamlamayı düşünüyorum insallah daha kesmedik
Listeye girmediysen sorun yok tatlımTekrar başlamak için kaydolmuş fakat devam edememiştim deneme sürecinde öok motive olamamıştım sanıtım
Yıllar önceydi hatırlayamıyorum malesefListeye girmediysen sorun yok tatlım
Sen şimdi 6.takımdan izne ayrıldın öyle mi
Izin kilosu kaçtı bide izin sebebi hamilelik mi yazıldı
Bunlar önemli ona gore puanlama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?