Ayy demeyin ya duygusallastim birdenBenim kızımda 24 ay emmişti ve ayırmak çok zor olmuştu hem onun hem benim için, emzirmek dünyanın en güzel şeyi çünkü bir daha o kadar yakın olamıyorsun o bağ muhteşem ayırdığımda ben de çok ağlamıştım
Idare edebilirim sanırım canm teskkur edrim:Uykusuzluğu çok eziyet halindeyse kesebilirsin sonuçta aldı alacağını minnoş. Ama idare ederim diyorsan 3 ay daha idare et canım. Uykusuzluğun emzirmen bitsin düzene oturacak merak etme. En azından akşam sık sık uyanmazsın. Kızım gece emiyordu ben zombi gibi gezdim hep.
Neyse yardım alıyım en iyisiYıllar önceydi hatırlayamıyorum malesef
Iyi iyiKızlar çok giremiyorum kusura bakmayın ablam da diyete neyseki kacamak yok
Anladım canım teşekkürler cevabın içinCanm 2 hafta deneme sürecin oluyor bu sürede takım kurallarına uyum gösterirsen 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun. Katilim yapmayarak ya da menü paylaşmayinca vs sonlanıyor deneme sürecin. Bahsettigimiz arkadaş da çarşamba dan bu yana giriş yapmamış konuya bu yüzden sonlandı süresi
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah 12.00 1 bucuk haşlanmış yumurta 2 tane küçük pişi ekmek yok 1 sekersiz cay zeytin peynir salatalık domates 3 ck şekersiz fıstık ezmesi
Ara 13.30 sade türk kahvesi 2 küçük bitter top çikolata
Öğle/akşam 18.30 1 kepçe kuru fasulye 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt boool salata
Su 1.5 lt
20 gibi yoğurtlu kür yerimHepfitim
Allah kolaylık versin canımMerhabalar bugün sabah işe gittim öğleden sonra da arabayı servise bıraktım bana Aral ayarlamaları yarın öğleni bulacak inşallah uzamaz işe gidemem bir sürü yapacak şey var düşündükçe bayılacak gibi oluyorum
Oy çok az menüMenü mü paylaşayım bugün hurma diyetine başladım ama biraz değiştirdim çinkğmsabah çok acelem vardı sadece bir bardak süt içtim bir de saat 4 gibi ellerim titredi tuzlu domates salatalık yedim
Sabah:1 bardak süt
Öğlen:200g yoğurt 7 hurma
İkindi:2 domates 2 salatalık 7 zeytin
Akşam:7 hurma 200 g yoğurt
Canm cok az beslenmissin gibi geldi bana afiyet olsunMenü mü paylaşayım bugün hurma diyetine başladım ama biraz değiştirdim çinkğmsabah çok acelem vardı sadece bir bardak süt içtim bir de saat 4 gibi ellerim titredi tuzlu domates salatalık yedim
Sabah:1 bardak süt
Öğlen:200g yoğurt 7 hurma
İkindi:2 domates 2 salatalık 7 zeytin
Akşam:7 hurma 200 g yoğurt
Bu hurma yoğurt diyetine başladım 1 hafta böyle deroks gibi ama yapan herkes en az 5 kilo vermiş bir de Ender saraç önerince güvendim bir deneyeceğimCanm cok az beslenmissin gibi geldi bana afiyet olsun
Süpersiniz
Canım yap ama kahvaltı eminim vardırBu hurma yoğurt diyetine başladım 1 hafta böyle deroks gibi ama yapan herkes en az 5 kilo vermiş bir de Ender saraç önerince güvendim bir deneyeceğim
Yok canımSüpersinizpeki benim yapmam gereken birşey var mı ⁉
Tamam elimden geleni yapacağım çok teşekkür ediyorumYok canım
Sadece baya bi etap geçtiği için güzel bir eksi bekliyorum senden
Izin kilosu 83.8 o kiloya inmeden listeye alamam
Ve ortalama sarsılmasın diye senden ciddi eksi bekliyorum
Biraz kendini tanıtır mısınTamam elimden geleni yapacağım çok teşekkür ediyorum
Dene bakalım memnun kalırsan ben de deneyecegimBu hurma yoğurt diyetine başladım 1 hafta böyle deroks gibi ama yapan herkes en az 5 kilo vermiş bir de Ender saraç önerince güvendim bir deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?