Adım nickimden anlaşılacağı üzere Özge aslen Rizeliyim Aydında yaşıyorum 36 yaşındayım evliyim bir kızım var adı DuruBiraz kendini tanıtır mısın
İş yaş meslek evlilik çocuk
HoşgeldinizAdım nickimden anlaşılacağı üzere Özge aslen Rizeliyim Aydında yaşıyorum 36 yaşındayım evliyim bir kızım var adı Duru ❤ memurum kiloluyumtipik bir boğa burcuyum böyle geldik, gidiyoruz işte başka aklıma bir şey gelmiyor açıkçası bende sizleri tanımak isterim
Harika canım Afiyet olsun
Rize ye ve Aydın a slm olsun o zamanAdım nickimden anlaşılacağı üzere Özge aslen Rizeliyim Aydında yaşıyorum 36 yaşındayım evliyim bir kızım var adı Duru ❤ memurum kiloluyumtipik bir boğa burcuyum böyle geldik, gidiyoruz işte başka aklıma bir şey gelmiyor açıkçası bende sizleri tanımak isterim
Başlangıç için gayet güzelBu arada bugün
Sabah : 1 yumurta çeyrek simit ve peynir
Öğle: mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Akşam: ıspanak ve yoğurt yedim
Spor olarak 15 dak eliptik yapabildim evde yapmam gereken işlerim vardı bu kadar bugünlük fakat daha iyi olacak
Tamam canım ama 1 şartlaİyi akşamlar kaptanım @Hepfitim bir cezam vardı yarım saatlik bugün yarım saat yürüdüm ama normal tempoda.
Bir diğer husus geçtiğimiz
üç dört günde menülere dikkat etmedim yemekleri ben yapmadım annem baktı bana sağolsun önüme ne gelirse yedim gerçi hastalıktan pek yiyemedim ama karbonhidratına proteine bakmadım.bugunde öyle bir gündü bugün hiç yazmasam olurmu yarın sıkı bir başlangıç yapacağım ama illaki yaz dersen yazarım
Bende duymuştum da hic denemedim canm faydasını görürsün insallah:)Bu hurma yoğurt diyetine başladım 1 hafta böyle deroks gibi ama yapan herkes en az 5 kilo vermiş bir de Ender saraç önerince güvendim bir deneyeceğim
Memnun oldum canm bende 1 çocuk annesi ev hanımıyım eskişehirden katılıyorum başarılar diliyorumAdım nickimden anlaşılacağı üzere Özge aslen Rizeliyim Aydında yaşıyorum 36 yaşındayım evliyim bir kızım var adı Durumemurum kiloluyum tipik bir boğa burcuyum böyle geldik, gidiyoruz işte başka aklıma bir şey gelmiyor açıkçası bende sizleri tanımak isterim
Afiyet olsun canm menülere kaptanımızı etiketlersin artik spora da beni etiketlersin ki gözden kaçmasın puanlar boşa gitmesinBu arada bugün
Spor olarak 15 dak eliptik yapabildim evde yapmam gereken işlerim vardı bu kadar bugünlük fakat daha iyi olacak
Canm birde sporlarını hesaplayarak yazarsan iyi olur. Diğer takımlarda hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorlar bileBu arada bugün
Günaydın canımGünaydın kızlar
sabah :1 yumurta, peynir, yarım kivi, zeytin ve fındık-fıstık
Ara :1 sade kahve , 1 kuru kayısı 2 badem
Öğlen : bir tabak köz patlıcanlı biberli yoğurtlu salata
Ara :1 avuç leblebi
Akşam :2 dilim ekmek, çorba , bakla yemeği ekmek çok olduHepfitim
Ben hala haftasonu yorgunluğumu atamadım kızlar. 20 dk tempolu yürüdüm 60 puan canım T Titizz1
Sağol kuzumKandilimiz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?