Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biraz kendini tanıtır mısın
İş yaş meslek evlilik çocuk
Adım nickimden anlaşılacağı üzere Özge aslen Rizeliyim Aydında yaşıyorum 36 yaşındayım evliyim bir kızım var adı Duru memurum kiloluyum tipik bir boğa burcuyum böyle geldik, gidiyoruz işte başka aklıma bir şey gelmiyor açıkçası bende sizleri tanımak isterim

Bu arada bugün
Sabah : 1 yumurta çeyrek simit ve peynir
Öğle: mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Akşam: ıspanak ve yoğurt yedim
Spor olarak 15 dak eliptik yapabildim evde yapmam gereken işlerim vardı bu kadar bugünlük fakat daha iyi olacak

Hoşgeldiniz

İyi akşamlar kaptanım @Hepfitim bir cezam vardı yarım saatlik bugün yarım saat yürüdüm ama normal tempoda.
Bir diğer husus geçtiğimiz
üç dört günde menülere dikkat etmedim yemekleri ben yapmadım annem baktı bana sağolsun önüme ne gelirse yedim gerçi hastalıktan pek yiyemedim ama karbonhidratına proteine bakmadım.bugunde öyle bir gündü bugün hiç yazmasam olurmu yarın sıkı bir başlangıç yapacağım ama illaki yaz dersen yazarım

Harika canım Afiyet olsun
Rize ye ve Aydın a slm olsun o zaman
Rize lileri çok severim ❤❤
Daha doğrusu Karadeniz insanı candır ❤❤
Başlangıç için gayet güzel
Yalnız bikac husus var
Çorbayı kepçe ile ölçerek yiyoruz çünkü 1 kepçe 1 dilim ekmeğe eşit kalori de
Çorba varken ekmek yememeye çalışıyoruz
Bir de spor için T Titizz1 arkadaşı etiketliyosun oda not alıp her cuma skor tablosu yapıyor
Okey miyiz
Tamam canım ama 1 şartla
Yarın zımba gibi bir leylak hanım istiyorum

Memnun oldum canm bende 1 çocuk annesi ev hanımıyım eskişehirden katılıyorum başarılar diliyorum

Afiyet olsun canm menülere kaptanımızı etiketlersin artik spora da beni etiketlersin ki gözden kaçmasın puanlar boşa gitmesin

Selam kızlar özledim vallahi sizi. Kv eltim geldiler oturduk çay muhabbet sohbet derken bu saat olmuş ortalığı toparlayıp gelecegim

Canm birde sporlarını hesaplayarak yazarsan iyi olur. Diğer takımlarda hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorlar bile bugünlük bendensin❤

Takım sanki bu hafta biraz sessizlesti gibi bende hala yatamadım herkese iyi geceler kızlar ❤

Günaydın kızlar
sabah :1 yumurta, peynir, yarım kivi, zeytin ve fındık-fıstık
Ara :1 sade kahve , 1 kuru kayısı 2 badem
Öğlen : bir tabak köz patlıcanlı biberli yoğurtlu salata
Ara :1 avuç leblebi
Akşam :2 dilim ekmek, çorba , bakla yemeği ekmek çok oldu Hepfitim
Ben hala haftasonu yorgunluğumu atamadım kızlar. 20 dk tempolu yürüdüm 60 puan canım T Titizz1

Günaydın canım
Evet kuzum yemesen birini olurmuş
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…