Bu da çok iddialı oldu gibi yaBu hafta cumaya kadar çok sıkıcam kendimi hiç değilse 67.5 görmek istiyorum azmettim arkadaşlar sol şeridiiii boşaltın tam gaz geliyorum
yaşasııııınnn. sağ şeritten de ben geliyorum 50 ileBu hafta cumaya kadar çok sıkıcam kendimi hiç değilse 67.5 görmek istiyorum azmettim arkadaşlar sol şeridiiii boşaltın tam gaz geliyorum
hayatta inanmammmyaşasııııınnn. sağ şeritten de ben geliyorum 50 ilebu hafta hızım biraz düşük
bu hurma yoğurt diyeti hiç tok tutmuyor sürekli midem gurulduyor(((
o kadar haklısın ki.Çok sağlıksız aç kalıp mahvetmeyin kendinizi sağlıklı beslenin boşverin
ben karbonhidrat çok seviyorum sanırım şeker dengesizliğinden , günde 3-4 tane simit yiyebilirim. Bu diyet şeker dengesizliği olanlar için idealmiş zaten 7 gün yapacağım sonra ara verip tekrar yapacağım.Çok sağlıksız aç kalıp mahvetmeyin kendinizi sağlıklı beslenin boşverin
ben çok oburum belki siz yapsanız benim kadar açlık hissetmezsiniz.o kadar haklısın ki.
Aç kalmayın.
Dünkü mide yarılmasından sonra bir daha kendimi açlıkla terbiye etmeyeceğim
Bazı şeyler daha çok acıktırıyor insanı. Kendinizi test edin. Her insanda farklı yiyecekler farklı tepkimeler gösterebiliyor. Mesela elma beni inanılmaz acıktırıyor karnım gurul gurul oluyor. Elmayı asla ara öğün yapamıyorum.ben çok oburum belki siz yapsanız benim kadar açlık hissetmezsiniz.
Hoşgeldiin. Nasıl gidiyor gebişçilikSelam tatlılar nasilsiniz bakem dün bildirim yapmadim sanirim sabah bulantimoldugu icin tuzlu çizi yedim oglende de tavuk durum yedim yarısında tıkandım midem küçülmüş sanirim aksamda fırında türlü yapmıştım yogurt onu yedim
ben böyle bağımlı gibiyim tatlı ve çikolata karbonhidrat yokluğunda ellerim titriyor yoksunluk çekiyorum ama direnmem gerekiyor direndikçe yemedikçe kan şekerim dengeleniyor dayanamayıp yediğimde de herşey baştan başlıyor.diyetlerim en fazla 3 gün sürüyor ama bu sefer kararlıyım zorlansam da yapacağım çok şişmanım çünkü sağlığım bozuluyor.Bazı şeyler daha çok acıktırıyor insanı. Kendinizi test edin. Her insanda farklı yiyecekler farklı tepkimeler gösterebiliyor. Mesela elma beni inanılmaz acıktırıyor karnım gurul gurul oluyor. Elmayı asla ara öğün yapamıyorum.
İnsülin direnciniz, tip2 diyabet falan var mı? Bende varda aynı benim yaşadıklarım gibi anlattınız.ben böyle bağımlı gibiyim tatlı ve çikolata karbonhidrat yokluğunda ellerim titriyor yoksunluk çekiyorum ama direnmem gerekiyor direndikçe yemedikçe kan şekerim dengeleniyor dayanamayıp yediğimde de herşey baştan başlıyor.diyetlerim en fazla 3 gün sürüyor ama bu sefer kararlıyım zorlansam da yapacağım çok şişmanım çünkü sağlığım bozuluyor.
Hosbuldum cnm valla suanlik bi sıkıntı yok ara ara bulantim dışında kan verdim sonuçlar yar8n çıkacak ins hayal kırıklığı yaşamamHoşgeldiin. Nasıl gidiyor gebişçilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?