Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menümü yazayım

Saat 13 z. yağlı enginar + 2 kaşık sade makarna
Saat 16 2 kaşık yulaf (süt ile)
Saat 20 Az kuru fasulye ve biraz bulgur pilavı

Kahvaltı yapmadım. Yanmalarım başladı saçma sapan bir gün oldu karbonhidrat krizim tuttu. Bayaadır pilav falan yemiyordum. Dün az da olsa yedim çünkü aç kalarak midemin içine ettiğim için yanıyorum.
Hepfitim

ben çok oburum belki siz yapsanız benim kadar açlık hissetmezsiniz.
Bazı şeyler daha çok acıktırıyor insanı. Kendinizi test edin. Her insanda farklı yiyecekler farklı tepkimeler gösterebiliyor. Mesela elma beni inanılmaz acıktırıyor karnım gurul gurul oluyor. Elmayı asla ara öğün yapamıyorum.

Selam tatlılar nasilsiniz bakem dün bildirim yapmadim sanirim sabah bulantimoldugu icin tuzlu çizi yedim oglende de tavuk durum yedim yarısında tıkandım midem küçülmüş sanirim aksamda fırında türlü yapmıştım yogurt onu yedim

Hoşgeldiin. Nasıl gidiyor gebişçilik

ben böyle bağımlı gibiyim tatlı ve çikolata karbonhidrat yokluğunda ellerim titriyor yoksunluk çekiyorum ama direnmem gerekiyor direndikçe yemedikçe kan şekerim dengeleniyor dayanamayıp yediğimde de herşey baştan başlıyor.diyetlerim en fazla 3 gün sürüyor ama bu sefer kararlıyım zorlansam da yapacağım çok şişmanım çünkü sağlığım bozuluyor.

İnsülin direnciniz, tip2 diyabet falan var mı? Bende varda aynı benim yaşadıklarım gibi anlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…