- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
evet insülin direncim 7, 2012 den beri 75 kilonun altına inemedim ve yine 87 kiloyum o yüzden bu tarz diyetler deniyorum hurma şeker hastalığında çok faydalıymışİnsülin direnciniz, tip2 diyabet falan var mı? Bende varda aynı benim yaşadıklarım gibi anlattınız.
Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Hareketlerine daha dikkat edersin bu ilk zamanlarda. İnşallah bir problem olmayacakHosbuldum cnm valla suanlik bi sıkıntı yok ara ara bulantim dışında kan verdim sonuçlar yar8n çıkacak ins hayal kırıklığı yaşamam
Sizin şekerden undan komple uzak durmanız gerekiyor. Ben şekeri tamamen kestim. Karbonhidratla mücadele ediyorum ama sıkıntı yok. İlaç kullanmıyor musunuz? Bana metformin verdiler eskisi gibi karbonhidrat kudurukluğum yok. 4kg yakın da kilo verdim 5 hafta falan oluyor toplamda. Ama sizin de ekstra çaba göstermeniz gerekiyor. Biraz mide küçültmek ve spora ağırlık vermek gerekiyor.evet insülin direncim 7, 2012 den beri 75 kilonun altına inemedim ve yine 87 kiloyum o yüzden bu tarz diyetler deniyorum hurma şeker hastalığında çok faydalıymış
Evet içiyorum ama diyete uymayıp yürüyüş yapmadıktan sonra ilaç işe yaramıyor ben de ilaç hiç işe yaramıyor gibi geliyor ama belki de ilaç olmasa 100 kilo olurdum, şuan şeker yok un yok bakalım ne kadar dayanacağımSizin şekerden undan komple uzak durmanız gerekiyor. Ben şekeri tamamen kestim. Karbonhidratla mücadele ediyorum ama sıkıntı yok. İlaç kullanmıyor musunuz? Bana metformin verdiler eskisi gibi karbonhidrat kudurukluğum yok. 4kg yakın da kilo verdim 5 hafta falan oluyor toplamda. Ama sizin de ekstra çaba göstermeniz gerekiyor. Biraz mide küçültmek ve spora ağırlık vermek gerekiyor.
Aynen bende öyle düşünüyorumhayatta inanmammm
Hayırlı kandiller canımgünaydın kızlar
hayırlı kandiller....
Oh oh hadi başlıyoruzgünaydın bayanlar misafirlerim de gittiğine göre tam gaz burdayım
Hayırlı kandiller tatlimGünaydın beybilettalar. Kandilimiz mübarek olsun.
Kahvaltısız güne başlayınca gerçekten fil yesen doymuyorsunDünkü menümü yazayım
Saat 13 z. yağlı enginar + 2 kaşık sade makarna
Saat 16 2 kaşık yulaf (süt ile)
Saat 20 Az kuru fasulye ve biraz bulgur pilavı
Kahvaltı yapmadım. Yanmalarım başladı saçma sapan bir gün oldu karbonhidrat krizim tuttu. Bayaadır pilav falan yemiyordum. Dün az da olsa yedim çünkü aç kalarak midemin içine ettiğim için yanıyorum.
Hepfitim
Hayırlı kandiller tatlimGünaydııııın günaaaaaayyyyydıınnMirac kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Bu hafta cumaya kadar çok sıkıcam kendimi hiç değilse 67.5 görmek istiyorum azmettim arkadaşlar sol şeridiiii boşaltın tam gaz geliyorum
Canım sen rahatsızlığına faydası olacak diye yapıyorsun galiba bunu değil mibu hurma yoğurt diyeti hiç tok tutmuyor sürekli midem gurulduyor(((
Slm tatlımSelam tatlılar nasilsiniz bakem dün bildirim yapmadim sanirim sabah bulantimoldugu icin tuzlu çizi yedim oglende de tavuk durum yedim yarısında tıkandım midem küçülmüş sanirim aksamda fırında türlü yapmıştım yogurt onu yedim
Kuzum çok ayakta kalmak ve atistirmalik tarzı beslenmek ödem yapıyor biliyorsunHepfitim depresyona gircem kilo alıp 69.2yi gördüm tartıda atlayasım geldi camdan
Ama üç dört gündür bi sıcak yemek yiyemedim gelen giden ya ikramlarla yedim yada dışardan ekmek arası işlere zor yetiştim eşim sağolsun elinden geleni yapıp dışardan yediriyo bıktım
Şu misafir işi bitmeden ben bu diyeti başaramıcam heralde
Dolaptaki ikramlar bitti çok faydası oluyo şimdi evi toplayıp dolaba ikram yapıp koycam yoksa gelen oldu mu yetiştiremiyom
Hadi öpüldünüz kızlar ben şu işleri hallediyim
Afiyet olsun canımbugün ki menüm;
kahvaltı : 1 kase domates çorbası
ara:1 bardak süt
öğlen: 7 hurma 1 kase yoğurt
ikindi: 1 domates 1 salatalık
akşam: 7 hurma 1 kase yoğurt
Kolay gelsin canımHepfitim depresyona gircem kilo alıp 69.2yi gördüm tartıda atlayasım geldi camdan
Ama üç dört gündür bi sıcak yemek yiyemedim gelen giden ya ikramlarla yedim yada dışardan ekmek arası işlere zor yetiştim eşim sağolsun elinden geleni yapıp dışardan yediriyo bıktım
Şu misafir işi bitmeden ben bu diyeti başaramıcam heralde
Dolaptaki ikramlar bitti çok faydası oluyo şimdi evi toplayıp dolaba ikram yapıp koycam yoksa gelen oldu mu yetiştiremiyom
Hadi öpüldünüz kızlar ben şu işleri hallediyim
aslında 3 öğüm hurma ve yoğurt yemek lazım ama midem bulanıyor ekşiyor o yüzden ben değişiklik yapıyorum :))Hayırlı kandiller canım
Oh oh hadi başlıyoruz
Cumaya yaklaşıyoruz
Hayırlı kandiller tatlim
Kahvaltısız güne başlayınca gerçekten fil yesen doymuyorsun
O yüzden kahvaltı çok önemli tatlim
Hayırlı kandiller tatlim
Zımba gibi derken bu kadar iddialı dememiştim ama iddia iyidir gel gel
Canım sen rahatsızlığına faydası olacak diye yapıyorsun galiba bunu değil mi
Öyle degilse vücut hazir olana kadar normal bir diyet uygula
Çünkü birden aç kalmak vücudu iflas ettirir
Slm tatlım
Kız hemen karbona yüklenme
Leblebi ceviz kuru üzüm hurma tarzi şeyler atıştır
Paketli gıdadan uzak dur
Protein ve kalsiyum a ağırlık ver
Kuzum çok ayakta kalmak ve atistirmalik tarzı beslenmek ödem yapıyor biliyorsun
Strese girmeden yavaş yavaş hallet
Afiyet olsun canım
Kahvaltı da yasak olan neler var
Mesela 1 dilim tb ekmegi ile zeytin peynir yyumurta yesillik yesen olmuyo muymus
Hem sağlıklı hem vücut krize girmez
Elma beni de çok çabuk acıktırıyor.Ben yulafı keşfettim.her zaman mesafeliydim saman mı yiyecem derdim☺ama müthiş tok tutuyor şiddetle tavsiye ederim.ara öğünlerde 1 çorba kaşığı ana öğünlerde 3 -4 çorba kaşığı yulafı süt ya da yoğurtla karıştırın öğlen yedim hala tok hissediyorumBazı şeyler daha çok acıktırıyor insanı. Kendinizi test edin. Her insanda farklı yiyecekler farklı tepkimeler gösterebiliyor. Mesela elma beni inanılmaz acıktırıyor karnım gurul gurul oluyor. Elmayı asla ara öğün yapamıyorum.
Çok katı kurallıymış yaaslında 3 öğüm hurma ve yoğurt yemek lazım ama midem bulanıyor ekşiyor o yüzden ben değişiklik yapıyorum :))
Afiyet olsun tatlımSelam herkeseeeeee, bu hafta telaşım oldukça fazla o yüzden giremiyorum
Hemen dünkü menümü ve bugünü paylaşayım.
Dün;
10:00 Karatay kahvaltı
16:00 5 köfte, köz biber& domates,ayran
19:00 1 kase çorba
1,5 lt su
Spor: 10.000 adım T Titizz1
Bugün :
10:30 biraz menemen, peynir, zeytin, salatalık,biraz yeşillik
17:00 tavuk döner, bulgur pilavı ve ayran
2lt su
Spor: 8000 adım
Hepfitim T Titizz1 ❤❤
Afiyet olsun canımİyi aksamlar hatunlar menumu yazayımHepfitim
Sabah hasl yum. Pey zeytin yukepek
Öğle etli taze fasulye yoğurt yukepek
Ara bir ısırık pestil
Aksam menemen peynir ve zeytin cesitleri yukepek bir ince dilim elma bir dilim portakal fasulye tanesi kadar kandil simidi (cok severim ama yemiyorum)
Su 2 lt 20 dk tempolu yürüyüş T Titizz1
Kuzum çok ayakta kalmak ve atistirmalik tarzı beslenmek ödem yapıyor biliyorsun
Strese girmeden yavaş yavaş hallet
O yüzden zaten birden şiştim uykusızluk da cabası
Dondurucuyu dolduruyorum en azından gelecek olan oldu mu işimi yapıo dinlenebiliyorum yarın 40ımız çıksın haftaya 10unda da bişey var ondan sonra oh be dicem stresim bitcek
Evde kapalı kalmakdan da bunaldım kafam allak bullak kandili bile unutmuşum
Hepimizin kandili mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?