- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Afiyet olsun canımİyi akşamlarmenümü yazayım
Kahvaltı 07:30 1 yumurta , 1 dilim beyaz peynir ve kaşar peynir( küp şeklinde),1 ceviz ,1 tk pekmez,yarım dilim ekmek
Öğlen yemeği 12:30 yulaflı yoğurt ( yoğurt 4 kaşık yulaf 3 kaşık + tarçın + 1 ceviz)
Akşam 20:00 bir kase yeşil mercimek yemeği ( akşam geç oldu farkındayım )
Suyu tam bilmiyorum ama okulda öksümemek için durmadan ılık su içiyorum 2 lt olmuştur@Hepfitim
SüperMenücü geldiii
Saat 10 1 yuumrta 1 dilim peynir zeytin yeşillik
Saat 13 bir kepçe mercimek çorbası azıcık yoğurtlu kabak havuç
Saat 17 3 kuru kayısı
Saat 21 5 ızgara köfte
Hepfitim
Sağol kaptanım. Spordan sonra yiyiyorum ya o yüzden. Ona göre yiyiyorum ama protein veya otAfiyet olsun canım
Süper
Akşam geç ama sıkıntılı bir menü yok
Afiyet olsun canım
Aa pardon kaptanım bende diyorm puanlama değişmiş herhalde. Tempolu yüzmeye bakmışımCanım hızlı tempo yürüyüş x4 değil hesaplamalarda. Tempolu x3 90 puan olur. 193 puan yaziyorum
Tamam canmAa pardon kaptanım bende diyorm puanlama değişmiş herhalde. Tempolu yüzmeye bakmışım
Tabiki canım nasıl hesaplanıyordu
1.sayfada yazıyor canımTabiki canım nasıl hesaplanıyordu
Kandil simidini ben de çok severim benim de imtihanın bugün minik yaşpasta dilimleri ileydi komşum göndermiş hem de bol bolİyi aksamlar hatunlar menumu yazayımHepfitim
Sabah hasl yum. Pey zeytin yukepek
Öğle etli taze fasulye yoğurt yukepek
Ara bir ısırık pestil
Aksam menemen peynir ve zeytin cesitleri yukepek bir ince dilim elma bir dilim portakal fasulye tanesi kadar kandil simidi (cok severim ama yemiyorum)
Su 2 lt 20 dk tempolu yürüyüş T Titizz1
Sporlu kızlar harikasınız masallah size ben yapamadim 2 gündürgelelim menüme
Sabah 10.30 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz 2 tutam marul domates salatalık peynir 1 dl tb ekmek
Öğle 15.00 1 poğaça (kv gitmiştik mecbur kaldim) az patates salatası 3 yaprak sarma bulgurlu 1 şekersiz çay
Aksam 18.30 3 tane izgara köfte domates yoğurt
21.30 1 kupa yeşil çay
Su 1.5 ltHepfitim
Pizza olmasa çok iyiymiş canım Afiyet olsunBugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen bir kase tarhana çorbası
Arada 1 elma
Akşam 1 dilim pizza
Akşama kadar herşey çok iyiydi fakat ı pizayı yemeyecektim çok üzgünüm ama regl döneminde olmanın verdiği bir açgözlülük olduHepfitim
Ilk sayfadaki hesaplamalara göre canm:)Tabiki canım nasıl hesaplanıyordu
bugün karbon ağırlıklı olmuş
Dikkat canim
Evet öğlen bir tek öyle oldu ama cok yemedim hatta baya ac kaldim başım ağrıyor su an
Pizza olmasa çok iyiymiş canım Afiyet olsun
TmmdırIlk sayfadaki hesaplamalara göre canm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?