Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bir de size kendi çayımın tarifini veryim. Tatlı isteğini çok güzel bastırıyor. Sanırım forumlarda da buna yakın bir şeyler var ama ben olan malzemerle yapıyorum.
1 elma
1 litre su
2 çubuk tarçın
6-7 tane karabiber
Elmaları dilimleyip kaynatıyorsunuz diğerleri ile kaynadıktan ve lemalar yumuşadıktan sonra altını kapatıp için 1 yk papatya 1 tatlı kaşığından biraz az yeşil çay ben limon yaprağı vardı 5-6 tane ondan atıyorum yoksa 1 dilim limon
10 dakika bekletip sıcak sıcak için. Tatlı isteğini kesiyor. Ben bazen içine birkaç dilim ayva da atıyorum. Ayrıca karabiber ve tarçın metabolizmaı da canlandırır haberiniz olsun.

1.takıma mı geçiceksin yoksa 90 kilo topiğine mi?
sigara içiyorum canım arada bırakıyorum şu aralar da içmiyorum

canım videoyu arasan indirebilirsin sanırım internetten. bulamazsan filmcilerde satılır alabilirsin

allah kabul etsin canım

canım eşinle açık açık konuş, dalga geçmen beni motive etmiyor bana destek olmak istiyosan böyle yapma diye.
ama bazı erkekler vazgeçmez bu huydan, hiç duyma onu, zayıfladığında tekrar aşık olsun sana boşver.
şahsen eşim daha çok beğeniyo beni şimdi, oramı buramı saklamaya çalışmıyorum benim de kendime güvenim geldi

kızlar öğünlerde tam doyun, meyveler de çok masum değil bol bol yememek lazım.
spor yaparsanız mutlaka sonuç alırsınız.
benim koşu bandım var onda yürüyorum ama leslie yapan çok var sitede işe yarıyo.

bir de kendimi tanıtayım yeni arkidişler için
28 yaşındayım, öğretmenim, 68 ile geldim takıma şimdi 58 im

Günlük yemek listesi zorunlumu bilmiyorum.Ben 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum, o yüzden yediklerim sizinkilere nazaran garip kaçacaktır
Bildirim şartsa ben de günlük olarak eklerim, değilse boşuna karşınızda uzaylı gibi durmam yazdığım listelerle

Bugün eşim sıcacık ekmek almış fırından, ona ekmek arası hazırlarken, ekmeği snıf snıf koklarken buldum kendimi.İnsan ekmek kokusunu özler mi? Ben özledim.Annem duymasın ama bayramdan beri görüşemedik, sorsalar anneni mi özledin ekmeği mi diye, günah olmasın ama ekmeği diyeceğim.Ama 9 gündür ekmek yemiyorum.30 yıldır yediğim şeyi bıraktım, kolay mı?

Bendeki irade taş gibi taaaşşşş, değil ekmek kokusu, yanımda döner kesseler ona dönmem bakmam be heyttt...

Mattika ne güzel, 3 kilon kalmış yani kısa sürede mezun olacaksın.Senin adına çok sevindim.(Kendim zayıflamış gibi adeta)."Sadece fazladan 3 kilom var" cümlesi ne kadar hoş bir cümle ya Tebrikler, darısı başımıza.

boyum ve cinsiyetime göre ideal kilom 57 imiş, ben garanti olsun diye 55 i hedef yaptım
az kaldı ama bi türlü gitmiyo son kilolar, sanırım ideale çok yakın olduğundan.
3 aydır 58-59 geziyorum..

haftada 1 kg verdikçe nasıl motive olurdum, şimdi gram gram gidiyo tabi motive de hemen düşüyo.

eşleştirme yapıp karşılıklı menüleri yorumluyoduk önceden ozaman yazmak zorunluydu ama şimdilik bi zorunluluk yok, hele senin gibi paylaşımı bol biri için

İdealinde altında vayyy, şimdi düşüp bayılazaaaam Ben ideal kiloya yaklaşsam artık sevinçten kafamda huni, elimde direksiyon dağ bayır tepe gezerim. Olsun gene de son 3 kilo varsın 5 ayda gitsin, kilo almayıp onu o halde korumak bile süper bir başarı.Umarım biz de en kısa sürede onu yakalarız.

eşleştirme yapıp karşılıklı menüleri yorumluyoduk önceden ozaman yazmak zorunluydu ama şimdilik bi zorunluluk yok, hele senin gibi paylaşımı bol biri için
Tamam teşekkür ederim, bu benim için iyi oldu.

inanmak yeterli canım, kendime inanmasam yapamazdım. öyle uzak bişey gibi görme hiç

Evet arkadaşlar bende becerebilirsem şimdi leslie yi yüklüyorum. Umarım beceririm. Yarın sabah erken kalkıp yaparım. Meyve konusunda da katılıyorum. Artık valla dilimle yiyorum.
Ekmeği de bende 2 haftadır yemiyorum ama aramıyorum da hiç. Aklınızda olsun arkadaşlar 21 günde vücut alışıyormuş ve aramıyormuşsunuz. O yüzden bir şeyi hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız 21 gün sabretmek lazım. Ama ağzınıza bir lokma koyduğunuzda tekrar eski düzene dönüyor vücut.

Ben de okumuştum bir yerlerde tüm alışkanlıklar 21 günde yerleşir, tekraralanmazsa da 21 günde gidermiş. Karbonhidratı patates harici almadığımdan, şu an ekmeğe, pilava, makarnaya yani içinde un olan herşeye aşeriyorum resmen Ama neyi unutmuyorum? Çelik gibi iradeyi ve diyorumki kendime "kimse bugüne kadar ekmek yememiş diye ölmemiş ama tam tersi çok yediği için ölmüş".

Leslie iyi olmuş, yaparken arkadaki şişko zenci amcaya dikkat et, beni hatırlarsın.Mübarek adam bir zıplıyor, bir atlıyor o koca göbeğiyle, sırf ona inat Leslie ile devam ediyor insan

S_A canım daha öncede yazdım ama sanırım mattika arkadaşıma daha net yazamamaısım..okudun mu bilmiyorum ama ben yinede yazıyorum sorun olmasın diye..ben artık 1.takımdayım..bildirimde sadece 1. takıma katıldı diye yazman gerekiyo sanırım..90+ larada katılıyorum amasorun yok..her ikisine katılma hakkımda var..hem gruplara hem eteplara aynı anda katılabiliyormusuzz..neyse canım bundan sonra başarılarr dilerimm..yeni gelen arkadaşlara da ..azmniiz bol olsun kızlarr.

kızlarrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakımmmm ne var ne yok ? nerde dıgerlerı ??

bende aynı aksam yemegımı yedım acım ama yemek yemıycem su ıcıyorum tartıda eksı cıkmaya basladım herhalde ılk zamanlar cabuk gıdıyor ondan yarın görusuruz kımse gelmezse ..

Ben de açııımm ama ben de yemedim.
2-3 fincan şekersiz çay içtim, Öyle bir geçer zaman ki'ye baktım biraz.Nedense geçen sene iyiydi, bir süre sonra sıkıcı oldu.İnternette takılıp, vakit geçiriyorum.
Birazdan sıcak bir duş alıp, keseyle kalçalarımı paralayacağım ki kan dolaşımı oralarda da hızlansın.

bende izledim konu yaratmaya calısıyorlar , facebook ta bır arkadas karısık kızartma yedım dıyor domates soslu , kızım sıze yaramıyormu dedım , en fazla 58 e cıkıyorum dıyor , bır gıt dedım basımdan yaa , arıza mıdır nedır, ustune pasta yıyecekmıs , içim kazınıyor zaten zor duruyorum

duş almadan bir krem surup terlesen daha ıyı olurdu

*Marien, 10 kilo fazlalık nedir ki? Bence şanslısın, kilo fazlan çok yok, çok güzel şekilde verebilirsin.Her şeyin başı irade.
*Destinam, katılıyorum.Yiyip yiyip kilo almayan bir insan türü var, bir onları bir de şu "uçan Sabri'yi" ahir ömrümde anlamadım arkadaş.
Kızartma falan demişsin, acımdan bayılaaazaam çoook canım çekti.
Neyse yeni günde buluşmak üzere.
Görüşürüz.

Günaydın.
Saat daha 6:50. Erken kaltım şimdi leslie ile 2 mil yapıcam. Şöyle güne enerjik başlıyayım. Ama kızlar dün akşam leslie ye baktım. Basenler çok kalın.Bu yürüyüşler aşırı kas yapıp basenleri kalınlaştırmasın. Benim bacaklar zaten fazla kalın. Biraz daha mı zayıflayıp başlamak gerekir acaba karar veremedim. şimdi yağlar kasa dönüşmesin.

günaydın kızlar

erkenden yazayım dedım ama sezen benden önce davranmıs :)) leslie hakkında hıcbır fıkrım yok malesef , hıc ızlemedımde, yapı ıtıbarı ıle de olabılır , yapanlara sormak lazım , ben de step claısıyorum o da bacaklarda kas yapıyor derler , zaten kalın , ömrü hayatımda uzun çizme gıyemedım , hep kısa botlar , su an cok acım karnım gurulduyor , su ıctım , guzel bır kahvaltı yapıp evın temızlıgıne baslamayı dusunuyorum

gene gelırım arada

harikasın ya ah bende nerde o irade ne koklaması anında götürmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…