1.takıma mı geçiceksin yoksa 90 kilo topiğine mi?mattika canım sigara mı içiyosun sennn...sakın canımm...resimlerini gördümm cokk şeker bir kızsın senn...takımda en azimli hep sen oldun..seni hep beyenmişimdirr...içmiceni de biliyorumm ...sen iradeli bi kızsın canımm..öpüyorum seni
bu arada beni ayrıldı değilde ..1 takıma geçti diye yazarmsınız..kaptana da söylersin canım olur mu? kaptan bu sıralar yoğun sanırım arada kaynamısın yazdığımm..
canım videoyu arasan indirebilirsin sanırım internetten. bulamazsan filmcilerde satılır alabilirsinArkadaşlar sporla ilgili bana da bir el atın ltf.
Ben spor yapmayı normalde severim . Ama inanın vakitsizlikten yapamıyorum. Birde ben en güzel sporu Tuğba Özayın cd si vardı onunla yapıyordum. HEm çok mutlu oluyordum yaparken. Hiç üşenmiyor üstüne bir de eğleniyordum. YAni tam bana göre yanlız CD im uzun süre kullanılmadığı için herhalde artık çalışmıyor. CD alayım diye internetten baktım cd satılmıyor. Çok üzüldüm. Bulamıyorum CD'yi.
Bilen var mı acaba nerede satıldığını falan. Aslında google da falan izleyebiliyorsun ama internete bağlı olmak lazım. bilgisayarımda spor yapabileceğim bir yer de değil. Napıcam ben şimdi.
allah kabul etsin canımburanın baya hareketlenmesine sevindim.işde fırsat buldukça giriyorum grup neler yapmış.
bugünde oruçluyum .
iftara patlıcan yemeğive bulgur pilavı
ekmek yok salata
bugün 300 mekik ve 20dakika yürüyüş
şimdilik bukadar
hadi herkese kolay gelsin.
canım eşinle açık açık konuş, dalga geçmen beni motive etmiyor bana destek olmak istiyosan böyle yapma diye.Bu süper günden herkese merhaba kizkar i phone dan girdigim icin alintiyla herkese cevap yazamiyorun. Teker teker okudun mesajlarinizi ben simdi isyerindeyim. Bu sabah esimle telefonda konustuk konu benim kiloma gelince cok üzüldüm( esimin bana 80 degilde 180 kiloymusum gibi davranmasina dayanamiyorum aylardir ne yer ne icsem acaba o kiziyormu diye dûsünmekten biktim...
Bugünde bahsettigim gibi diyete basladim su an kantindeyim. Salata ve 2 sert yumurta yedim. Evde bir diyet listem var bugün saliyi uyguluyorum :)
Vücudumunda sklasmasi icin haftada bir ka. Kez sporumu yapacam :)) sabahtan beri 1 litee su ictim hile :))
Bu arada hepinizdeki iradeye bayildim ta. Süperiz yaniii :)
Mattikacik destegin icin tssekkür ederim.
kızlar öğünlerde tam doyun, meyveler de çok masum değil bol bol yememek lazım.
spor yaparsanız mutlaka sonuç alırsınız.
benim koşu bandım var onda yürüyorum ama leslie yapan çok var sitede işe yarıyo.
bir de kendimi tanıtayım yeni arkidişler için
28 yaşındayım, öğretmenim, 68 ile geldim takıma şimdi 58 im
Mattika ne güzel, 3 kilon kalmış yani kısa sürede mezun olacaksın.Senin adına çok sevindim.(Kendim zayıflamış gibi adeta)."Sadece fazladan 3 kilom var" cümlesi ne kadar hoş bir cümle yaTebrikler, darısı başımıza.
Günlük yemek listesi zorunlumu bilmiyorum.Ben 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum, o yüzden yediklerim sizinkilere nazaran garip kaçacaktır
Bildirim şartsa ben de günlük olarak eklerim, değilse boşuna karşınızda uzaylı gibi durmam yazdığım listelerle
Bugün eşim sıcacık ekmek almış fırından, ona ekmek arası hazırlarken, ekmeği snıf snıf koklarken buldum kendimi.İnsan ekmek kokusunu özler mi? Ben özledim.Annem duymasın ama bayramdan beri görüşemedik, sorsalar anneni mi özledin ekmeği mi diye, günah olmasın ama ekmeği diyeceğim.Ama 9 gündür ekmek yemiyorum.30 yıldır yediğim şeyi bıraktım, kolay mı?
Bendeki irade taş gibi taaaşşşş, değil ekmek kokusu, yanımda döner kesseler ona dönmem bakmam be heyttt...
boyum ve cinsiyetime göre ideal kilom 57 imiş, ben garanti olsun diye 55 i hedef yaptım
az kaldı ama bi türlü gitmiyo son kilolar, sanırım ideale çok yakın olduğundan.
3 aydır 58-59 geziyorum..
haftada 1 kg verdikçe nasıl motive olurdum, şimdi gram gram gidiyo tabi motive de hemen düşüyo.
Tamam teşekkür ederim, bu benim için iyi oldu.eşleştirme yapıp karşılıklı menüleri yorumluyoduk önceden ozaman yazmak zorunluydu ama şimdilik bi zorunluluk yok, hele senin gibi paylaşımı bol biri için
İdealinde altında vayyy, şimdi düşüp bayılazaaaamBen ideal kiloya yaklaşsam artık sevinçten kafamda huni, elimde direksiyon dağ bayır tepe gezerim. Olsun gene de son 3 kilo varsın 5 ayda gitsin, kilo almayıp onu o halde korumak bile süper bir başarı.Umarım biz de en kısa sürede onu yakalarız.
Tamam teşekkür ederim, bu benim için iyi oldu.
Evet arkadaşlar bende becerebilirsem şimdi leslie yi yüklüyorum. Umarım beceririm. Yarın sabah erken kalkıp yaparım. Meyve konusunda da katılıyorum. Artık valla dilimle yiyorum.
Ekmeği de bende 2 haftadır yemiyorum ama aramıyorum da hiç. Aklınızda olsun arkadaşlar 21 günde vücut alışıyormuş ve aramıyormuşsunuz. O yüzden bir şeyi hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız 21 gün sabretmek lazım. Ama ağzınıza bir lokma koyduğunuzda tekrar eski düzene dönüyor vücut.
Günlük yemek listesi zorunlumu bilmiyorum.Ben 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum, o yüzden yediklerim sizinkilere nazaran garip kaçacaktır
Bildirim şartsa ben de günlük olarak eklerim, değilse boşuna karşınızda uzaylı gibi durmam yazdığım listelerle
Bugün eşim sıcacık ekmek almış fırından, ona ekmek arası hazırlarken, ekmeği snıf snıf koklarken buldum kendimi.İnsan ekmek kokusunu özler mi? Ben özledim.Annem duymasın ama bayramdan beri görüşemedik, sorsalar anneni mi özledin ekmeği mi diye, günah olmasın ama ekmeği diyeceğim.Ama 9 gündür ekmek yemiyorum.30 yıldır yediğim şeyi bıraktım, kolay mı?
Bendeki irade taş gibi taaaşşşş, değil ekmek kokusu, yanımda döner kesseler ona dönmem bakmam be heyttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?