- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Kolay gelsin canım
Sağol canımKolay gelsin canım
Aa pardon kaptanım bende diyorm puanlama değişmiş herhalde. Tempolu yüzmeye bakmışım
ohhh mis afiyet olsun ben genelde sabahları ayakta 3 dk da kahvaltı yaptığım için çok özeniyorum böyle tabaklaraKahvalti hazir hadi gelin
bende bendeYüzmeyi çok seviyorum yaz gelsin de atalım kendimizi denize.
ben bi lokma tadımlık yedim dünKandil simidini ben de çok severim benim de imtihanın bugün minik yaşpasta dilimleri ileydi komşum göndermiş hem de bol bolhemen mutfaktan kaçtım biraz daha kalsaydım dayanamayabilirdim.
bi türlü yazamamıştın çok sevindim senin için Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğin miSelam tatlılar nasilsiniz bakem dün bildirim yapmadim sanirim sabah bulantimoldugu icin tuzlu çizi yedim oglende de tavuk durum yedim yarısında tıkandım midem küçülmüş sanirim aksamda fırında türlü yapmıştım yogurt onu yedim
ohhh mis afiyet olsun ben genelde sabahları ayakta 3 dk da kahvaltı yaptığım için çok özeniyorum böyle tabaklara
Sağol cnm yok ikinci insbi türlü yazamamıştın çok sevindim senin için Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğin mi
Evet cnm cok tsk ederim amin rabbim bekleyen isteyen herkesi sevindirsinQueen mom canım sen miydin hamile olan mesajlar çok birikmişti inşallah yanlış hatırlamıyorumdur☺Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir haber kimden duysam gözlerim parıldıyor Allah isteyen herkese versin
Aynen ama merak etme dün akşam ıspanak topu yaptım oglende yoğurtla onu yicem ama nedendir bilmem canım acayip tuzlu leblebi fistik yemek istiyor bulantimda o kadar yok amaSlm tatlım
Kız hemen karbona yüklenme
Leblebi ceviz kuru üzüm hurma tarzi şeyler atıştır
Paketli gıdadan uzak dur
Protein ve kalsiyum a ağırlık ver
yaaa bak yüzme falan diyip beni üzüyorsunuzYüzmeyi çok seviyorum yaz gelsin de atalım kendimizi denize.
Günaydın beybi. Çıktı mı test sonucun? Bize de haber verSağol cnm yok ikinci ins
yaaa bak yüzme falan diyip beni üzüyorsunuzyapmayın.
Bak bu mesajı montumun içinden yazıyorum.
Valla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamamÜzülme canım benim ya, güneşi görmeye başladık bizde sonunda, sular ısınsın hoooop denizdeyizBikini ile de mesaj yazacağın günler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?