- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Göz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalıValla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamamAma hazirana kadar işler değişecek inşallah.
Göz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalıValla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamamAma hazirana kadar işler değişecek inşallah.
Günaydın kaptanim❤Günaydın hatunlar ❤❤❤
Aynen sen zaten şu anki düşüncenin yanlış olduğunun farkındasın. Boşuna canını sıkıyorsun. Kilo alınır verilir 50 kilo da olsan 100 kilo da olsan kendini hep beğeneceksin. Birazcık irade ve kendine vereceğin 3 aylık süre. 3 ay sabret bak nasıl zayıflamışsın.Göz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalı
Valla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamamAma hazirana kadar işler değişecek inşallah.
O zaman değişimeBende değişimden sonrasını kastediyorum canım benim
Yok yaa öğleden sonra çıkacakmış bide saglik ocaklari kapalı bugünGünaydın beybi. Çıktı mı test sonucun? Bize de haber ver
Harika gözüküyorKahvalti hazir hadi gelin
Afiyet olsun canımSabah : chialı omlet , domates, salatalık ,1/2 armut 5 zeytin
Ara : 1 sade kahve
Öğle : Köz biberli-karabuğdaylı yoğurtlu salata
Ara : 3 fındık, 1 avuç leblebi
Akşam : enginar yemeği, 2 dilim ekmek yoğurt
50 dk tempolu yürüdüm.Hepfitim ve T Titizz1
Bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum saat 10 olunca gözlerim kapanıyor resmen kızlar.
Aa niye kapalıYok yaa öğleden sonra çıkacakmış bide saglik ocaklari kapalı bugün
Bende öğleyemeği yedimSelam kızlar nabersiniz ben cocugu uyuttum yemeğimi yaptım cocuk uyaninca da ablamla dışarı çıkacağız yürüyüş olur en azindan
Noktalama işaretleri kullanmadığım için okurken gözüm kanadı.Türkçe öğretmeni varsa aramızda fitil olmuştur eminimGöz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalı
Harika gözüküyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bahar yoğunluğudur canım ya
Bende öyleyim bide alerjik var burunlar çeşme
Aa niye kapalı
Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim geldim
Bende öğleyemeği yedim
Bebekler uyandı şimdi onları doyurcam ❤
şimdiye dek yemedim bakalım....nerelerdesiniz slimfitler. Burnuma kaçamak kokuları geliyorYemeyin.
Sağlıkta şiddete hayır eylemi yapıyorlarHarika gözüküyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bahar yoğunluğudur canım ya
Bende öyleyim bide alerjik var burunlar çeşme
Aa niye kapalı
Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim geldim
Bende öğleyemeği yedim
Bebekler uyandı şimdi onları doyurcam ❤
Yok yok masallahimvar o konudanerelerdesiniz slimfitler. Burnuma kaçamak kokuları geliyorYemeyin.
Daha iyiler çok şükür canımNasıl minnoşların kaptanım. Ben cuma gününü merak ediyorum , seçim , bahar yorgunluğu vs kendimi veremedim diyete.clarke34 nerdesin canım benim bu hafta mezun olamayabilirim ben yürüyüşe bile dün başladım.
Ha evet bizimkiler de imza topladılarSağlıkta şiddete hayır eylemi yapıyorlar
Evet 1 nisan demişti nickini unuttum ama hatırlarsam sana yazarım
Kiyamam canim insan manevi olarak.cokuyor resmen Allah a emanetler canim hava biraz daha iyi olsun dışarı çıkinca atarsin o durumu.Yok yok masallahimvar o konuda
Dereotlu yumurtalı kabak kavurma yaptim kendime bebeleri bi uyutuyum yicem insallah
Daha iyiler çok şükür canım
Ama ben korkudan odadan bile çıkarmıyorum
Yani anlıyacağın psikolojim vasat
clarke34 cim da düğün telaşı var bu hafta
Menüleri güzel birde koşturuyor
Mezunum derse şaşırma
Ha evet bizimkiler de imza topladılar
Bende attım hatta imza
Evet 1 nisan demişti nickini unuttum ama hatırlarsam sana yazarım
Hatırladım bileLusi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?