Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamam Ama hazirana kadar işler değişecek inşallah.
Göz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalı

Valla şu halde bikini giyip kimsenin göz zevkini bozamam Ama hazirana kadar işler değişecek inşallah.
Göz zevkini bozmak dedin de gerçekten kendime bakıyorum aynada hiç beğenmiyorum takıntı oldu özgüveninim çok düşük o konuda aslında o kadar şişman olmadığımı söylüyorlar ama ben kendimi fil kadar falan görüyorum aslında bu bakış açımın da düzelmesi gerekiyor insan kendi ile barışık olmalı

Aynen sen zaten şu anki düşüncenin yanlış olduğunun farkındasın. Boşuna canını sıkıyorsun. Kilo alınır verilir 50 kilo da olsan 100 kilo da olsan kendini hep beğeneceksin. Birazcık irade ve kendine vereceğin 3 aylık süre. 3 ay sabret bak nasıl zayıflamışsın.

Kahvalti hazir hadi gelin
Harika gözüküyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bahar yoğunluğudur canım ya
Bende öyleyim bide alerjik var burunlar çeşme
Yok yaa öğleden sonra çıkacakmış bide saglik ocaklari kapalı bugün
Aa niye kapalı
Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim geldim
Selam kızlar nabersiniz ben cocugu uyuttum yemeğimi yaptım cocuk uyaninca da ablamla dışarı çıkacağız yürüyüş olur en azindan
Bende öğleyemeği yedim
Bebekler uyandı şimdi onları doyurcam ❤

Noktalama işaretleri kullanmadığım için okurken gözüm kanadı.Türkçe öğretmeni varsa aramızda fitil olmuştur eminim

Nasıl minnoşların kaptanım. Ben cuma gününü merak ediyorum , seçim , bahar yorgunluğu vs kendimi veremedim diyete. clarke34 nerdesin canım benim bu hafta mezun olamayabilirim ben yürüyüşe bile dün başladım.

Sağlıkta şiddete hayır eylemi yapıyorlar

nerelerdesiniz slimfitler. Burnuma kaçamak kokuları geliyor Yemeyin.
Yok yok masallahimvar o konuda
Dereotlu yumurtalı kabak kavurma yaptim kendime bebeleri bi uyutuyum yicem insallah
Daha iyiler çok şükür canım
Ama ben korkudan odadan bile çıkarmıyorum
Yani anlıyacağın psikolojim vasat
clarke34 cim da düğün telaşı var bu hafta
Menüleri güzel birde koşturuyor
Mezunum derse şaşırma
Sağlıkta şiddete hayır eylemi yapıyorlar
Ha evet bizimkiler de imza topladılar
Bende attım hatta imza
Hepfitim sleepy angel mavi kedi nickini değiştirmiş ne yaptı haberiniz var mı doğumu olmuştur
Evet 1 nisan demişti nickini unuttum ama hatırlarsam sana yazarım
Hatırladım bile Lusi

Lusi tatlım Nasılsın
Bebiş nasıl
Geçmiş olsun,bebisin de yaşı uzun sağlıklı olsun insallah

Kiyamam canim insan manevi olarak.cokuyor resmen Allah a emanetler canim hava biraz daha iyi olsun dışarı çıkinca atarsin o durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…