Ya bide yeni doğduklarında 2 haftaKiyamam canim insan manevi olarak.cokuyor resmen Allah a emanetler canim hava biraz daha iyi olsun dışarı çıkinca atarsin o durumu.
Selam canımcım teşekkürler
geçmiş olsun kuzum. bebişin analı babalı sağlıklı huzurlu büyüsünSelam canımcım teşekkürler
Bebiş iyidir anası pek iyi değil bi kaç güne toparlarım inşallah
olsun artı çıksak bile devam edeceğiz. sonunda eksi çıkacağımıza eminim ....İyi akşamlar hanımlar cumayı çok merak ediyordum hiç tartılmadım ama bugün regl oldum hevesim kaçtı artı cikacam diye korkuyorum
eeee gerisi nerede menününMenümü yazayım
Sabah 07:30 1 yumurta( gerçekten gıdaklıyacagim bir gün) 4 zeytin ,1 ceviz, 1 tk pekmez,1dilim peynir ,yeşillik yarım dilim ekmek
Ara 10:00 2 kayısı ve çay
Sabah akşam tavuk yemişsinkaptanım 19.30 da yiyebildim ancak. nöbetçiyim
menümü yazayımHepfitim
sabah 7.30 haşl. yumurta pey. zeyt. yukepek
öğle 13.00 çıtır tavuk yukepek (gıdaklayacam yakında)
ara 1 dilim portakal 2 ince dilim elma 3-4 leblebi (ben de meyve yiyince acıkan tayfadayım. aslında herkesi acıktırır meyve glisemik indeksi yüksektir. bir de ceviz fındık fln. yiyince cok acıktığımı farkettim.)
akşam 19.30 tavuk kanat salata yukepek(dısardan yediğim için en masumu bu vardı)
o kadar acıkmışım ki az daha hık diye gidecekmişim
su 2 lt olur spor 30 dk yürüyüş 90 puan T Titizz1 (gerçi sabaha kadar yürürüm gari bu gece)
Çok pis salgın var canım 10 gündür hastanede yatıyor arkadaşımın oğlu 1. Sınıfa gidiyor. ALLAHbeterinden korusun ne yapalım.Ya bide yeni doğduklarında 2 hafta
Geçen yaz da bi virüs peydah olmuştu biz de kaptık 8 gün falan da öyle yattık hastanede
Doktor geçmezse gelin deyince varya deli oldum resmen
Resmen hastane fobisi oluştu bende
Şimdi dizim için hastaneye gitmeye korkuyorum
evet kaptanım eve bir tane almıyorum. lakin iş yerinde habire tavuk çıkıyorSabah akşam tavuk yemişsinben de çok severim ama çok tüketmek istemiyorum sürekli kötüleniyor antibiyotikli falan
Onu ben düzelttim.yanlisla elim değdi telefonun dokunmatigi fazla hassas o yüzden geldi .eeee gerisi nerede menünün
Allah anneli babalı büyütsün canım. Çabucak toparlanirsin insallahSelam canımcım teşekkürler
aynen aynen ben de ... hatta bende lokma da yok sadece hırkaOnu ben düzelttim.yanlisla elim değdi telefonun dokunmatigi fazla hassas o yüzden geldi .
Ya daaeceboce ciğim ben böyle bir lokma bir hırka yaşıyorum derviş gibi yemekte neymiş.
Alemsin çok güldümaynen aynen ben de ... hatta ben de lokma da yok sadece hırka
Afiyet olsun canımkaptanım 19.30 da yiyebildim ancak. nöbetçiyim
menümü yazayımHepfitim
sabah 7.30 haşl. yumurta pey. zeyt. yukepek
öğle 13.00 çıtır tavuk yukepek (gıdaklayacam yakında)
ara 1 dilim portakal 2 ince dilim elma 3-4 leblebi (ben de meyve yiyince acıkan tayfadayım. aslında herkesi acıktırır meyve glisemik indeksi yüksektir. bir de ceviz fındık fln. yiyince cok acıktığımı farkettim.)
akşam 19.30 tavuk kanat salata yukepek(dısardan yediğim için en masumu bu vardı)
o kadar acıkmışım ki az daha hık diye gidecekmişim
su 2 lt olur spor 30 dk yürüyüş 90 puan T Titizz1 (gerçi sabaha kadar yürürüm gari bu gece)
Kadife teni mis kokusu seni iyilestirmeye yeter annesi ❤Selam canımcım teşekkürler
Iyiakşamlar canımİyi akşamlar hanımlar cumayı çok merak ediyordum hiç tartılmadım ama bugün regl oldum hevesim kaçtı artı cikacam diye korkuyorum
Afiyet olsun canım güzelMenümü yazayım
Sabah 07:30 1 yumurta( gerçekten gıdaklıyacagim bir gün) 4 zeytin ,1 ceviz, 1 tk pekmez,1dilim peynir ,yeşillik yarım dilim ekmek
Ara 10:00 2 kayısı ve çay
Öğlen yemeği 12:30 yulaf yoğurt tarçın 1 ceviz
17:00 1 ayva
Akşam yemeği 19:00 mercimek çorbası ve salata
1 buçuk litre su@Hepfitim
Allah korusunÇok pis salgın var canım 10 gündür hastanede yatıyor arkadaşımın oğlu 1. Sınıfa gidiyor. ALLAHbeterinden korusun ne yapalım.
Kisirla patatesi aynı gün tercih etmesen süpermiş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?