Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kiyamam canim insan manevi olarak.cokuyor resmen Allah a emanetler canim hava biraz daha iyi olsun dışarı çıkinca atarsin o durumu.
Ya bide yeni doğduklarında 2 hafta
Geçen yaz da bi virüs peydah olmuştu biz de kaptık 8 gün falan da öyle yattık hastanede
Doktor geçmezse gelin deyince varya deli oldum resmen
Resmen hastane fobisi oluştu bende
Şimdi dizim için hastaneye gitmeye korkuyorum

kaptanım 19.30 da yiyebildim ancak. nöbetçiyim
menümü yazayım Hepfitim
sabah 7.30 haşl. yumurta pey. zeyt. yukepek
öğle 13.00 çıtır tavuk yukepek (gıdaklayacam yakında )
ara 1 dilim portakal 2 ince dilim elma 3-4 leblebi (ben de meyve yiyince acıkan tayfadayım. aslında herkesi acıktırır meyve glisemik indeksi yüksektir. bir de ceviz fındık fln. yiyince cok acıktığımı farkettim.)
akşam 19.30 tavuk kanat salata yukepek (dısardan yediğim için en masumu bu vardı)
o kadar acıkmışım ki az daha hık diye gidecekmişim
su 2 lt olur spor 30 dk yürüyüş 90 puan T Titizz1 (gerçi sabaha kadar yürürüm gari bu gece )

Menümü yazayım
Sabah 07:30 1 yumurta( gerçekten gıdaklıyacagim bir gün) 4 zeytin ,1 ceviz, 1 tk pekmez,1dilim peynir ,yeşillik yarım dilim ekmek
Ara 10:00 2 kayısı ve çay
Öğlen yemeği 12:30 yulaf yoğurt tarçın 1 ceviz
17:00 1 ayva
Akşam yemeği 19:00 mercimek çorbası ve salata
1 buçuk litre su@Hepfitim

Sabah akşam tavuk yemişsin ben de çok severim ama çok tüketmek istemiyorum sürekli kötüleniyor antibiyotikli falan

Çok pis salgın var canım 10 gündür hastanede yatıyor arkadaşımın oğlu 1. Sınıfa gidiyor. ALLAHbeterinden korusun ne yapalım.

hande_buse bu hafta sana çok özenmistim hareket ve az yemekle müthiş bir kilo veririm diyordum ama haftaya kaldı artık

Merhabalar bütün normal beslendim şükür sağlıklı diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :
Kahvaltı:2 dilim ekmek 2 üçgen peynir
Ara:1 muz
Öğlen ton balıklı salata 2 dilim ekmek
Akşam: zeytinli salata
Gece 1 bardak sit

Afiyet olsun canım
Yürüyüş normal mi tempolu mu
Normalse 2 ile
Tempolu ise 3 le carpcaz kuzum
Selam canımcım teşekkürler
Bebiş iyidir anası pek iyi değil bi kaç güne toparlarım inşallah
Kadife teni mis kokusu seni iyilestirmeye yeter annesi ❤
Ben 2.gün kalkmıştım sırf kuvoze inip emziriyim kokluyum diye
Tabi sonra ayaklar bacaklar çatlama noktasına gelmişti ödemden
1 gün de ödem için yatırmıştı beni doktor
İyi akşamlar hanımlar cumayı çok merak ediyordum hiç tartılmadım ama bugün regl oldum hevesim kaçtı artı cikacam diye korkuyorum
Iyiakşamlar canım
Moral bozmak stres yapmak yok
Afiyet olsun canım güzel
Çok pis salgın var canım 10 gündür hastanede yatıyor arkadaşımın oğlu 1. Sınıfa gidiyor. ALLAHbeterinden korusun ne yapalım.
Allah korusun
Amin canım amin
Kisirla patatesi aynı gün tercih etmesen süpermiş aslında
Afiyet olsun tatlım
Bu arada çavdar kemeri nedir hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…