Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım
Kahvaltını biraz zenginleştir
Yumurya zeytin yeşillik kesinlikle ekle
Diğer öğünler dengeli olmuş tebrik ederim

Tempolu kaptanım

Afiyet olsun canm kısır ve patates yemeği miktarı azdır umarim:)

Afiyetolsun canm ama ekmek miktarı cok fazla sankitam buğday ekmeği bile olsa 2 dl e indirsen daha iyi olur:)onun dışında gayet guzel

Iyi akşamlar herkese menüm
Sabah 11.00 1 yumurta zeytinyağında pişmiş salatalık domates 1 dl tb ekmeği zeytin 1 fincan şekersiz çay
Ara 1 türk kahvesi sade
1 kivi yarim elma
Öğle 14.30 1 kase yeşil mercimek çorbası 2 kaşık yoğurt
Akşam 18.30 1 porsiyon iskender 2 kaşık bulgur bol salata 2 kaşık yoğurt
19.00 1 şekersiz türk kahvesi
21.00 sütlü neskafe
Su 2 lt olur Hepfitim

Merhaba kahvaltıda zeytin ya da ceviz yerseniz gün içinde enerjinin bitmez yumurta da tok tutuyor.Ben yumurta yemekten bıktım ama onun kadar tok tutan acıktırmayan bir besin bulamadım sanırım yok zaten

Afiyet olsun canım güzel

Çavdar kepeği , telefondan yazınca birde uykulu olunca canım. Kısır da bol salata ,2 kaşık bulgurdan yapılma canım çakma birazcık ama haklısın bu hafta dikkat edemiyorum. Sürekli uyumak istiyorum takviye mi alsam ki

Dün sporu
30 dk hızlı tempo yürüyüş 90 puan
200 iç bacak 40 puan
200 dış bacak 40 puan
45 deat lift 18 puan
45 top arkada squat 18 puan
45 jumping squat 18
45 ağırlıkla squat 18
45 omuz 9 puan
45 triceps 9 puan
45 biceps 9 puan
45 mekik 18 puan
45 top ile mekik 18 puan
5dk esneme hareketleri ve kapanış .
Toplam: 305 puan
T Titizz1

Kuzum bende mezun olamıycam galiba
Bu hafta yediklerim normaldi ama bi ödem var anlamadım. Neyse beraber mezun oluruz yine

Oyyy anammmm yoruldum bakarken daha. Her yerim ağrımış masallah incecik olacak bu kız ahan da suraya yazıyorum .sagdan 50 yle gelene de bakın heleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…