- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bende kendimi kötü hissediyorum sanırım mevsimsel canım. Hep uyumak istiyorum uyuyarak kilo alacağım sanırımKuzum bende mezun olamıycam galiba
Bu hafta yediklerim normaldi ama bi ödem var anlamadım. Neyse beraber mezun oluruz yine
Günaaydııınnn
Dün menüsü
Saat 12 tarçınlı yulaf süt ile
Saat 16 3 kuru kayısı
Saat 21.30 İzmir köfte (Patatesleri yemedim)
@Hepfitim
Aynen mevsimsel olabilir :). Dikkat et fazla uyumaBende kendimi kötü hissediyorum sanırım mevsimsel canım. Hep uyumak istiyorum uyuyarak kilo alacağım sanırım
Oyyy anammmm yoruldum bakarken daha. Her yerim ağrımışmasallah incecik olacak bu kız ahan da suraya yazıyorum .sagdan 50 yle gelene de bakın heleee
yaaa beybiler teşekkür ederim dün güzel spor yaptım bugün de gideceğim. cumadan önce son çırpınışlar. Ama sabah tartıldım ve kilom hiç hayra alamet değil anlamadım neden.Süpersin canım sporunda menünde harika haftanın yıldızı olursun sen
salata günü olmuş bazen böyle olabilir ama sebze yemeği yada et eklemeyi unutma benceMerhabalar bütün normal beslendim şükür sağlıklı diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :
Kahvaltı:2 dilim ekmek 2 üçgen peynir
Ara:1 muz
Öğlen ton balıklı salata 2 dilim ekmek
Akşam: zeytinli salata
Gece 1 bardak sit
ohhhh hadi gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah minik fasülyeTahlil sonuçlarım çıktı kızlar netleşti gebeligim
bende hiç sevmiyorum hastaneyi doğumlarımda bile bir gün yatmak öok zor gelmişti allah korusun tabiYa bide yeni doğduklarında 2 hafta
Geçen yaz da bi virüs peydah olmuştu biz de kaptık 8 gün falan da öyle yattık hastanede
Doktor geçmezse gelin deyince varya deli oldum resmen
Resmen hastane fobisi oluştu bende
Şimdi dizim için hastaneye gitmeye korkuyorum
Aminn ins cnm cok sagolohhhh hadi gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah minik fasülye
Harikasın masallah:)Dün sporu
30 dk hızlı tempo yürüyüş 90 puan
200 iç bacak 40 puan
200 dış bacak 40 puan
45 deat lift 18 puan
45 top arkada squat 18 puan
45 jumping squat 18
45 ağırlıkla squat 18
45 omuz 9 puan
45 triceps 9 puan
45 biceps 9 puan
45 mekik 18 puan
45 top ile mekik 18 puan
5dk esneme hareketleri ve kapanış.
Toplam: 305 puan
T Titizz1
Gözün aydın canm ❤Tahlil sonuçlarım çıktı kızlar netleşti gebeligim
İyiyiz canım şükür ağrılarım var hala bi kaç güne geçecektir onlar da.
Sağlıkla kucağına alırsın insallahTahlil sonuçlarım çıktı kızlar netleşti gebeligim
Baş edemiyorum uykusuz Yorgun’um 2 ay sabrettim ama eşim halime acıdı cumartesi günü memlekete gidiyorum. Bebek görmeye gelenler felan derken çok yorgun düştüm bütün gün bebekle çocukla ev işiyle uğraşmak yoruyor insanıİyiyiz canım şükür ağrılarım var hala bi kaç güne geçecektir onlar da.
Siz nasılsınız asıl 2 bebeyle nasıl gidiyor ayy senin oğlan benimkinden de küçük nasıl başedecez iki bebeyle
Canım ne kadar az yiyorsun bak buharlaşırsın sonraGünaaydııınnn
Dün menüsü
Saat 12 tarçınlı yulaf süt ile
Saat 16 3 kuru kayısı
Saat 21.30 İzmir köfte (Patatesleri yemedim)
@Hepfitim
Az yeme konusundaCanım ne kadar az yiyorsun bak buharlaşırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?