Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oyyy anammmm yoruldum bakarken daha. Her yerim ağrımış masallah incecik olacak bu kız ahan da suraya yazıyorum .sagdan 50 yle gelene de bakın heleee
Süpersin canım sporunda menünde harika haftanın yıldızı olursun sen
yaaa beybiler teşekkür ederim dün güzel spor yaptım bugün de gideceğim. cumadan önce son çırpınışlar. Ama sabah tartıldım ve kilom hiç hayra alamet değil anlamadım neden. neyse motivasyonumu bozmuyorum

salata günü olmuş bazen böyle olabilir ama sebze yemeği yada et eklemeyi unutma bence

bende hiç sevmiyorum hastaneyi doğumlarımda bile bir gün yatmak öok zor gelmişti allah korusun tabi

Harikasın masallah:)

Lusi canım Bebiş nasıl nicikini hatırlayamadım kaybettim sandım seni
İyiyiz canım şükür ağrılarım var hala bi kaç güne geçecektir onlar da.
Siz nasılsınız asıl 2 bebeyle nasıl gidiyor ayy senin oğlan benimkinden de küçük nasıl başedecez iki bebeyle

İyiyiz canım şükür ağrılarım var hala bi kaç güne geçecektir onlar da.
Siz nasılsınız asıl 2 bebeyle nasıl gidiyor ayy senin oğlan benimkinden de küçük nasıl başedecez iki bebeyle
Baş edemiyorum uykusuz Yorgun’um 2 ay sabrettim ama eşim halime acıdı cumartesi günü memlekete gidiyorum. Bebek görmeye gelenler felan derken çok yorgun düştüm bütün gün bebekle çocukla ev işiyle uğraşmak yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…