Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kahvaltıda zeytin ya da ceviz yerseniz gün içinde enerjinin bitmez yumurta da tok tutuyor.Ben yumurta yemekten bıktım ama onun kadar tok tutan acıktırmayan bir besin bulamadım sanırım yok zaten
sabah öyle bir hengame ki bizim evden çıkmamız ve benim çok egoist bir eşim var evden çıkmadan herkesi doyuruyorum 2 çocuk bir adam ama ben sadece süt muz gibi ayakta hemencecik birşeyler atıyorum ağzıma

İyiyiz canım şükür ağrılarım var hala bi kaç güne geçecektir onlar da.
Siz nasılsınız asıl 2 bebeyle nasıl gidiyor ayy senin oğlan benimkinden de küçük nasıl başedecez iki bebeyle
Kız en azından evdesiniz benim okul ders yapan da var bünye alışıyo bi süre sonra bak biz yuvarlanıp gidiyoruz 40ımız bile çıktı dün

Kız en azından evdesiniz benim okul ders yapan da var bünye alışıyo bi süre sonra bak biz yuvarlanıp gidiyoruz 40ımız bile çıktı dün
Maaşallah olsun size canım senin kızlar akıllıdır büyükler çünkü benim oğlan durdan çüşşten anlamıyor ki bile daha mı kolay emin değilim hiç

Günaaydııınnn
Dün menüsü
Saat 12 tarçınlı yulaf süt ile
Saat 16 3 kuru kayısı
Saat 21.30 İzmir köfte (Patatesleri yemedim)
Hepfitim
Afiyet olsun canım çok guzel
Ay benim de kafa basmaz oldu
Çavdar kepeği nasıl aklıma gelmediyse
Aile hekimine bi danış istersen canım
Belki test ister tespit icin
Ah keşke mezunum diyebilsem, bu hafta leptin çalışmadı stresten
Stres yorgunluk etkiler canım
Moralini bozma
Tahlil sonuçlarım çıktı kızlar netleşti gebeligim
Allah sağlıkla kucağında bulundursun canım benim
bana da fazla geliyor kısıyorum sonra da bozuyorum diyeti şimdi yazdığı kadar yiyeyim bir dönem bakalım ne olacak
Canım makarna pilav yasakmış zaten
Tam buğday ekmegi yiyebilirsin
Sadece akşama sadece 1 tane ye
Gerisi gün içinde paylaştır
Şeker hastalığın olduğu için yanlış birşey yapma

benim diyetisyenin verdiği diyet listesinde 5 dilim ekmek vardı makarna pilav yasak ama hep aklımı kurcalıyor acaba fazla mı diye
Aaa gerçekten mi benim ki 3 vermişti her öğün de 1 tane ama arkadaşlarımın diyetisyenleri( garip bir ifade oldu ama her ortamda diyetisyene giden bir kadınla karşılaşıyorum)2 dilim vermiş

Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar gerçekten çok zor.Ben zombi gibi olmuştum, gözlerimin altı uykusuzluktan morarmıştı.Bir de şimdi ki aklım olsa gelene gidene o kadar ikram hazirlamazdım al hazır ya da tek çeşit çayla ver yeter.Resmen kendime zulmetmişim

Ben menümü yazayım ve bugün erken ayrılayım
Kahvaltı 07:30 1 yumurta ,4 zeytin ,1 dilim peynir ve kaşar , 1 çay kaşığı bal
Ara 10:30 2 hurma
12:30 yulaflı yoğurt ( 4 kaşık yoğurt + 3 k yulaf+yarım muz +1 ceviz)
17:30 akşam yemeği ( erken oldu ama çok acıktım) 1 tane tavuk burger+ 1 kase mercimek çorbası
1.5 litre su Hepfitim

Selam kızlar ablam gitti biraz hüzünluyum
Sabah 11. 1 bucuk haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık domates 1 dl tb ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi 2 küçük bitter top
13.00 1 kupa yesil cay
Leblebi tozlu helvamsi bisey 2 tane
Akşam 18.20 1 kase mercimek çorba yeşil. 1 tabak fırında tavuk patateslerinden az yedim 3 kaşık yoğurt
19.00 1 fincan neskafe
Su 1.5 lt Hepfitim

Allah kavuştursun canım. Gelmek güzel de gitmek kötü...... Canları sağolsun da

İyi akşamlar hanımlar , kaptanlar Hepfitim
Sabah hasl yumurta peynir zeytin çeşitleri yukepek
Öğle 3 kuru kayısı 3 hurma bir dilim elma bir dilim peynir
Akşam 16.45 yumurtalı pazı kavurması yoğurt kaşar peyniri yukepek
20.00 Nescafe sütlü spor yapacağım yaptığımda yazayım T Titizz1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…