Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsum canm tamam

Sportttt
35 dk yürüyüş 105 puan
100 iç bacak 20 puan
100 dış bacak 20 puan
30 arka bacak 6 puan
45 ön kol 9 puan
45 arka kol 9 puan
45 omuz 9 puan
45 sırt 9 puan
45 mekik 18 puan
45 mekik top bacak arasında 18 puan
45 yatarak kalça çalışma 9 puan
Toplam: 232 puan
5 dk esneme germe
T Titizz1

Harikasın canm❤

Afiyet olsun canım
T Titizz1 maalesef Spor yok yine su torbamla yatıyorum kaç yaşındayım hala regl sancısı çekiyorum
Geçmiş olsun canım
Allah kavuştursun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Bugünkü menüm
Saat 8.30 sütlü tarçınlı yulaf
Saat 13 sushi 12 tane yedim sanırım yengeçli somonlu
Saat 21.15 parmak kadar tavuk ızgara
Yatmadan bir bardak kefir içeceğim

Hepfitim
Afiyet olsun canım güzel

Ya en severek çözdügum mantık sorularını unutmusum zaman ne kadar acımasız aramizda türkçe öğretmeni var mi

Maaşallah olsun size canım senin kızlar akıllıdır büyükler çünkü benim oğlan durdan çüşşten anlamıyor ki bile daha mı kolay emin değilim hiç
Zamanla düzenin oturur alıştırırsın
Büyüğün okulu dersi sorun bensiz olmuyo bebek ilgi bekler evi işi sorma ortanca 4.5 yaşında ama dur çüş hiç anlamaz kız yapma de asla dinlemez inat kime çekmişse (not bende az inat değilim öldür bildiğimden şaşmam) çekmez olaydı
Şöyle söyleyeyim çocuklar ev işi gelen giden 15 gündür dışardan yiyoruz yada ekmek arası menemem eşim yapıyo sote falan vallahi çorbayı sulu yemeği özledim

Ben gibi ayağa kalkma ağrın olmaada nazlan yat ben güçlü durayım kendi işimi kendim göreyim dedim kimseye yük olmayayım dedim hata etmişim eve gelen giden oluyo sürekli 3 çocukla ben benden geçtim yani ama yinede evlatlarım için güçlüyüm gocunmuyorum
Bebek uyurken oğlunla ilgilen oyun oyna yanında kimse kıskançlık cümlesi kurmasın etkilenir iki dk yalnız bırakamazsın kardeşiyle o düzeni bi kurdunmu alışıyosun zaten

Eee nasıl prenses kaç kilo doğdu

Ahh dert ortağım kader yoldaşım
Ben normalde misafir severim aslında ama şansım yok gelen ayağını mı sürüyo ne gelen aynı güne denk geliyo
Benim eşimin desteği yemek konısunda en azından seçmiyo ne olursa artık çoğunlukla dışardan severim dışardn yemeyi de sulu sulu ev yemeği özledim
Şimdi ben uykusuzum o yatak odasında zıbarıyo bigün cinnet geçirip kafasını kırcam ben koltuk tepelerindde ahh

Memleket neereydi gülüm bebere bahar havası güzel olur sen de açılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…