Vuhhhuuuu Allah nazarlardan saklasın hepimize sağlıkla verilmiş eksiler nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canm kararı kaybetmedikçe oluyor cok şükür:)kaptanım süüpersiiiiiinnnnntebrik ederim. ben 50 li kilolarda olsam haftada 100 gram anca verebilirim
Amin canm teşekkür ederim ❤Vuhhhuuuu Allah nazarlardan saklasın hepimize sağlıkla verilmiş eksiler nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canm :)günaydın herkese kilom 65.1 şu 65 barajını bi kıramadım neyse şükür
geçen hafta 65.3
bugün 65.1
Bozma moralini canm yakında mezunsun insallahHepfitim ben de ne yazıkki artı geldim +500 61,00 kilo olarak bu hfta regli haftamdı o da etkileyebilir birde çok uyuyorum gözümü açamıuorum o da artılarıma sebep olmuştur.
Bozma canm moralini haftaya gider fazlasiyla❤Günaaaydınnnn. + larımla geldim çok üzgünüm niye böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sıfır şeker sıfıra yakın karbonhidratla beslendim.
Geçen hafta: 64.5
Pazartesi: 65
Bugün: 64.7
Fark: + 0.2
Hepfitim
İnşallah kaptanım. Bu hafta da çok ümitliydim aslında ama neyse artık.Bozma canm moralini haftaya gider fazlasiyla❤
Oluyor böyle arada canm önemli olan pes etmeden devam etmekİnşallah kaptanım. Bu hafta da çok ümitliydim aslında ama neyse artık.
Sıkıntı yok canımGünaaaydınnnn. + larımla geldim çok üzgünüm niye böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sıfır şeker sıfıra yakın karbonhidratla beslendim.
Hepfitim
Aynı şekilde tatlımHepfitim ben de ne yazıkki artı geldim +500 61,00 kilo olarak bu hfta regli haftamdı o da etkileyebilir birde çok uyuyorum gözümü açamıuorum o da artılarıma sebep olmuştur.
Harika canım Tebrik ederim
Belki bi zamandan sonra vücut direniyor canımgünaydın herkese kilom 65.1 şu 65 barajını bi kıramadım neyse şükür
geçen hafta 65.3
bugün 65.1
Gayet güzel tatlım
Hiiicc moralini bozma canımMerhaba canlaar herkes iyidir inşallah tartıda yüzüm gulmese de olsun moral bozmak yok
Cuma bildirimi kilom 68.6 fark -100 Gr.@Hepfitim
Eğer adet döneminde olmasaydım - 700 -800 olurdu bence bu yuzdeeeeen haftaya inşallah umduğum gibi olacak
Canını sıkmaGünaaaydınnnn. + larımla geldim çok üzgünüm niye böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sıfır şeker sıfıra yakın karbonhidratla beslendim.
Hepfitim
Sıkıntı yok canım
Her hafta eksi olacak diye bir şart yok
Motivasyonun bozulmasın lütfen
Aynı şekilde tatlım
Her hafta eksi olacak diye şart yok
Gayet güzel gidiyosun aynen devam
Harika canım Tebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanm
Belki bi zamandan sonra vücut direniyor canım
Gayet iyi bence tebrik ederim
Gayet güzel tatlım
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?