- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Ben hiç anlayamadım benim metabolizma nasıl çalışıyorCanını sıkmaBenimKemiklerimiri cığım bazen metabolizmamız bize böyle acayip sürprizler yapabiliyor
Canım aslında bu iyiye işaretBen hiç anlayamadım benim metabolizma nasıl çalışıyorşu an daha motiveyim zaten. Hayatımdan şekeri çıkardığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum çok acayip. Bacaklarımda incelme başladı sporuda ağırlık antremanı olarak yapıyorum o etki ediyor herhalde. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak.
Evet kaptanım aynen dediğin gibi. Şu an üzerimde 1 yıldır bacağımdan girmeyen beli kapanmayan pantalonum var. Yağlardan gidiyor, kas yapmaya başladığım için de kilo kaybı olarak gözükmüyor. Sporun ilk aylarında böyle olur zaten.Canım aslında bu iyiye işaret
Inceldigin için kg de fark göremiyorsun
Ben de kaç zamandır veremiyorum ama kıyafetlerden inceldigim%100 belli o yüzden takmıyorum artık
Senin için de aynı şey sözkonusu
Birde vücut artık aldigin kaloriye alışıyor
Istersen 2 gün biraz artır kaloriyi sonra yine eski düzene dönersin
Yemeğimi yiyeyim de sporları yazicam kızlar
Canım yemeğin tercümesini yapar mısınYemeğimi yiyeyim de sporları yazicam kızlar
Haftaya daha iyi olacağımıza inanıyorum kızlar
Ben de bendeKendi adıma şimdiden söylüyorum haftaya daha iyi olacağım kaptanım. Sporsuz gün geçirmemek için söz vrdim kendime.
Teşekkür ederim canm gecen haftaki hatalarımdan sonra spor yapamasam bile az dikkatle gitti cok şükürAfiyet olsun tatlım maşallah bu hafta süper bir dönüş oldu. Tebrik ediyorum seni
2 kaşık karabuğday haşlaması canım 3 kaşık yoğurt pulbiberli yanındaki de dünden kalan fırında tavuk yemeğiCanım yemeğin tercümesini yapar mısınanlamadım ben yeşil mercimeğe benziyor ama
Ay ben inci olmuşum yaaaaaSPOR INCILERI
1. T Titizz1 .... 2240
2.BenimKemiklerimiri ..... 990
3.Hepfitim ... 450
4.hande_buse .. 440
5.eceboce .... 300
5. O ozgekrd .... 300
6.Beyaz leylak .. 189
7.clarke34 .... 180
SPORSUZ HANIMLAR
1.Sismaniye
2.irras_
3. @olvidos
4.zencefil14 ❤
5.Queen mom ❤
ILK 3 TEKI ARKADAŞLARIMIZI TEBRIK EDIYORUM HAFTAYA DAHA YÜKSEK SKORLAR BEKLIYORUM
Evet canm güzel yaptın bu hafta sporunu tebrik ederim❤Ay ben inci olmuşum yaaaaaikinci inci
Tebrik ederim canm cok güzelMerhaba yoğun birgün idi kilomu paylaşayım
Geçen hafta:87,2
Bu hafta:86,6
Karabuğday haşlaması hiç yemedim bı deneyim2 kaşık karabuğday haşlaması canım 3 kaşık yoğurt pulbiberli yanındaki de dünden kalan fırında tavuk yemeği
Birincilik kadrolu canım hiç değişmiyor tayine kapalı orasıAy ben inci olmuşum yaaaaaikinci inci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?