Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar nasılsınız destina kolay gelsin şimdiden canım
ben dün akşam ipin ucunu bayağı bi kaçırdım ya kendime çok kızdım dün tüm gün aç hissettim kendimi sabah işe gelirken simitçi görmüştüm canım çok istedi ama kahvaltı yapmadım die almadım keşke alsaydım iştahı bastıramadım akşama kadar birde reglim yaklaşıyo onunda etkisi var tabi akşam yemekten sonra çayın yanında bi paket kaymaklı büskivi yedim sonrasında çok kötü oldum ama iş işten geçti bu sabah evde kahvaltı yapmadım ama aldım simiti yedim rahatladım:)

Eveeett. Kaltım sporumu yaptım yarım saat. Az ama birden bire çok yapılmaz. Vücut bir alışsın zamanla çoğaltılcam. Yarım saat ama bayaa ter attırıyor kızlar. Ki ben hiç terleyen biri değilimdir. Saunada 15 dakika kalıp üzerim nemlenmeden çıkarım. Sonra güzel bir kahvaltı yaptım bugün bende simit yedim. Yarım. Şimdi de işteyim. Ama acayip enerjik hissediyorum kendimi.

OOhhh afiyet olsun simit. Bende bu sabah yarım simit yedim. diyet zamanında tamamen kendini yoksun bırakırsan aklında hep başka bir şey olduğu iin doymuyorsun gerçekten. Bende valla çok istiyorsam mutlaka ucundan kıyısından tadına bakıyorum.

ne güzel spor yapmışsın ben sabah 10 dk yürüyüm en azından diyorum ama bir haftadır acaip bir kırgınlık var üstümde kalkamıyorum

:)sağol canım napim dün sabah almadım akşam misliyle yedim başka şeylerden yinede iştahımı kapatmadı oyüzden azda olsa yemek lazım

evet canım ben okudum yazdığını cevapta yazdım tamamdır bildirimde bir sorun olmayacak sadece yazmam gerekiyor diye.. sanada başarılar.

Kızlaaar günaaaydııın ben hemen elime bi kağıt kalem aldım yeni gelenleri bir not edelim bakalım bildirim günü yaklaşıyor diimi ama?

dün akşamda sözverdiğim gibi gelemedim başım çok ağırıyordu 14 saat uyudum bu sabaha kadar işede gidemedim. bakalım doktor ne kadar rapor verebilecek

hadi ben biraz mesajlarınızı okuyayım..

Günaydınlarrrrr,
Sabah deli dürttü ve ben erkenden uyandııımmm
Bir kase yoğurt ve yanındaki silah arkadaşı yeşil çayla kahvaltımı yaptım.
Çaktırmadan tartıya bindim, sonra kedimle halay çektim
Ben zayıfladıkça beynimde mi kulak deliklerimden akarak azalıyor bilemeyeceğim ama deli deli haller içindeyim
İçim de bir kıpır kıpır, İstanbul güneşli bugün.
Atlayasım, zıplayasım, halay başı olup dağ bayır halay çekesim var.
Hadi hayırlısı.
Herkese mutlu ve sağlıklı sabahlarrrrr...

ayy canıım çok süpeeersiin hahahaha yanlız bak cuma günü listeye senin kilonu 85.0 yazmam gerekiyor.. o başlangıç kilon olduğu için canım. bür cumayada listeye tamamiyle alınmış olursun... :)

Kızlar bu arada takımımızın listesi şu an bu:

mattika
destinam
krakker
S_A
yakar76
karanfill83
marien
se_zen
suhan2
gölge-çiçeği
winstonlight

yeni gelenlerden ebru5454 bnnnnr ve fizik bu üyeleri büyük ihtimalle listeye eklemeyeceğim hepsi geçen hafta yeniydi ama doğru dürüst gelemediler...!!!!! (((

ben şimdi doktora gidiyorum inşallah bütün hafta rapor verir..!!

Kızlar koca işkencesine bir örnek daha. Dün akşam canım kocam saat 10 da taze meyve suyu sıkmış. Bir gün önce kendisine dedim ki ya şu meyve yeme işini en geç dokuz gibi bitirelim hani yatmadan 3 saat önce bir şey yememek lazım mış. Bir gün sonra sen git taze meyve suyu sık. Gerçi o kızıma sıktı ama bende içmycem diyince azıcık iç bilmem ne bende mecbur bir yudum içtim. Gece saat 11 de de patates kızarttı yedi yanımda.
Sonra da üstüne git sabah sıcak ekmek ve simit al gel. Bende artık yarım simit yedim.

Canim eger patates kizartmasi yemediysen ve eger sabah sadece yarim simit yediysen yaani süpeeerr!!! Ya ben yapanazdim herhaldee!!

Ama ben kararliyim zayif olup kocama karisinin ne kadar güzel oldugunu ispatlicaaaam!! Daha 1 aylik evliyim zayiflayimda kocama jkavustugumda zayuf oliiim

SU anda doktorun bekleme odasindayim hem bekliyorum hem burdayim insallah cumaya kadar ise gitmem

sende o koca varken zayıflama isteği duyman bile büyük bir başarı. bence sen bu işi başaracaksın.

geçmiş olsun canımyeni evliymişsin bu arada hayırlı olsunda diyim

bizim evdede bitane var ondan :)) inadına yapar gibi yiyo geçen kavurma ısıtıyo kendine dedi sen yemiyomusun yok dedim diyetteyim aman nası olsa bozacaksın boşver ye nie kendine eziyet ediyosun dedim gün gelecek bu lafları dediğine pişman olacaksın bu kez kararlıyım bana inanmayanlara inat zayıflayacam...

Evet ya sinirler valla. Söyleyince de e ben sana soruyorum yok yemiyorsun diyor. Yok işte bu kadar az yiyerek zayıflanmazmış. Falan filan. Birde bende kayınvalide var. Akşam yemeklerini beraber yiyoruz. O yapıyor. akşam gidiyorum diyette isem ve bunu söylemişsen 3 gün hamur işi 2 gün kızartam kalan günlerde de pilav türü yemek yapıyor yemiycem diyince bir surat bir surat sormayın gitsin. Bide inadına bak şöyle güzel böyle güzel, her yemekte bunla bozulmaz rejim. Ya inanın 1 yıldır işte bu suratlardan sıkıldığım için 3 gün yapıp sonra dayanamayıp bozuyorum. diyet yapıyorum kayınvalidemin yorumu bizim gelin yemek beğenmedi oluyor. ama bozmuycam bu sefer. Kim ne yaparsa yapsın. Heyyttt kimse tutamaz beni.

Tamam, anladım.Geçmiş olsun diyeceğim ama raporu sen istiyorsun gibime geldi, anlamadım.Ciddi bir sıkıntı varsa, umarım en kısa sürede geçer.

Valla beni koca moca yıldıramaz.Onu da etkilemeye çalışıyorum ama baktım dinlemiyor ben de pes ettim artık.Bu gece ona midye makarnalardan haşlayacağım.Üzerine sarımsaklı bol yoğurt, ve kızdırılmış tereyağ ve salçalı sos eşliğinde bir bardak da kola vereceğim, o da köpüre köpüre yiyecek ve kilo alacak, ben de akşam yoğurt yiyeceğim.Ne tereyağ kokusu, ne çakma mantı görüntüsü hiçbiri beni etkilemeyecek, hatta sağlıksız beslendiği için onu kınayacağım, kendimle de gurur duyacağım.
Kimse makarna yememiş diye bu hayatta ölmemiş, ama çok yediği için ölen olmuş.Slogan bu.Aynısı diğer tüm sağlıksız şeyler için geçerli.Yemezsek ölür müyüz? Yoo, hatta daha bile sağlıklı oluruz.O zaman "hayır" demeyi bilmek lazım.
Bugün de gazla doluyum, içimde Malkoçoğlu varmış da yeni ortaya çıkmış gibi
Herşey daha da kolay ve güzel olacak.
Dedim olacak, yaptım olacak!!! (Çakma Ali Ağaoğlu Winstonlight)
Bu gidişle ben zayıf o da obez olacak ama bakalım hayırlısı

güldürdün valla beni. Allah ta seni zayıflatarak giden kilolara güldürsün. bu ne azim bizdeki bilmiyorum valla. Bende aynıyım valla. Eşim akşam patatesleri yanımda yerken ayy nasıl böyle vıcık vıcık yağ olarak göründü gözüme. Hiç te canım istemedim. İçimden dedim senin yanında şöyle çıtır olayım da gör sen gününü.

valla kızlar bır yandan kapı pencere sılıyorum bır yandan aklım burda döktürmüşsünüz yine , bugun kusadasında hava harıka tam bır bahar havası var , sımdı acıktım oturdum 2 dakıka ne yapsam dıye dusunuyorum

valla kocalara benımkı kötu örnek sanırım , adam saglıklı beslenme taraftarı , sebze ve sulu yemege bayılır , salatasız sofraya oturmaz, 1 tabaktan fazla yemez, yemegıne suyuna banmaz :)))) ve yıllardır hıc kılo almadan yaşar , fast food agzına koymaz , makarnayı cok sever ama ekmeksız yer , yanı ben saglıksız beslendıkcede kızar

Helal ! Bir malkoçoğlu daha İyi dileklerin için teşekkür ederim.Amin inşallah, hepimiz gülerek, mutlu mesut zayıflayalım.

Reşat Nuri'nin Feride'si Kuşadasına tayin olur Çalıkuşu kitabında , ve o betimlemeler falan beni çocukluğumda çok etkilemişti.Hep içinde rengarenk kuşların olduğu bir yer olarak hayal ederdim. Kuşadası ismini nerde duysam mutlu olurum. Bana şirin, nezih ve mutlu mesut insanların yaşadığı kirlenmemiş, bakir bir yer gibi gelir.Birgün umarım ziyaret etme şansım olur.
Eşinin sağlıklı beslenme olayı süper aslında.İnsan karşısında öyle yiyen birini görünce adapte olabilir, ama benimkine ver poğaça bir de ekmek, nerdeyse ekmek arasına poğaçayı koyar öyle yer.Sebze yemez, meyve yemez.İlla tereyağlı, unlu, salçalı, yağlı, tuzlu ister ee zaten iki kişiyiz ona ayrı bana ayrı da olmadığından bu hale geldim ya neyse artık şişko gözünü açtı.

Bugün Leslie teyze ile hoplamayacağım.Netten roman havası buldum dün hatta azıcık da oynadım.Şimdi 3-5 parça çalıp, sağdan soldan çalkalayacağım.
Artık üst kattakiler "aşağıdaki yeni gelin, kocasını işe yollayıp yollayıp oynuyor, manyak mıdır ne ?" diyecekler ama olsun varsın adım deliye çıksın yeterki zayıflayayım

Son düzenleme:
geçmiş olsun canımyeni evliymişsin bu arada hayırlı olsunda diyim

Teşekkür ederim canım

evet canım ayyynen benim kocam böyle yapmıyordu ama lafları ve bakışları insanı çok kırıyodu şu kilolarımla ilgili... bende zayıflayacağım ve eşime ne kadar güzel olduğumu kanıtlayacağım

yani kızlar ben hep şöyle düşünüyorum benim boyum çok güzel 176, kilom 79 sa boyuma göre aşırı değil.. yüzüm gözlerim saçlarımın kesimi kendime bakmam bunların hepsi çok güzel...

sadece kiloluyuz... HEPİMİZ ÇOK GÜZELİZ VE FİZİĞİMİZİNDE GÜZEL OLABİLECEĞİNİ SEVGİLİ EŞLERİMİZE İS-PAT-LA-YA-CA-ĞIZ!!

AYYY o kaynana bende olacak yaptığı her yemeğe güzel değil onun için yemiyorum derim ya canım sen takma o surat yapsın o çatlasın sen zayıflıyorsun diye zayıfla oda görsün gelinin neden yemediğini.... ay şu bir yemeden diyet bozulmaz diyenlere alerjim var benim

hahaha canım baya güldüm bu yazına...

canım evde kalmayı ben kendim istemedim. doktor bugün teşhis koydu yumuşak doku romatizması varmış dedi fizyo terapi için kağıt falan verdi onu yapacam ve heerrrrgün spor yapmak zorundasın dedi. düşn yani yaşım daha 20.

3 gün rapor istememin sebebide iş yerinde her işe ben koşuyorum. ve hala beni tamamiyle kadrolu işe almyorlar önümüzdeki 3 gün evdeyim şimdi şef düşünsün bakalım iş yerinde işçi azmı çok mu!!!! şu anda bile çok ağrım var

ah canım tam bu koca beslenme konusunda ideal dicem ama biraz herşeyden yemek gerekiyor ya zevki orda yani aşırıya kaçmamak şartıyla tabii.. Ya makarnayla bende ekmek yemem aklıma ikiside hamur ikiside ekmek lafı gelir yani... ama eşinin sağlıklı beslenmesi sanada zayıflama yolunda süpper yoldaş olur

Ekmek arası poğça olayına bayıldım. Çok güldüm valla. Galiba biraz komiğiz. Her siteye girdiğimde surat ifadem değişip çıkıyorum.
Bende dün akşam leslie indirirken gördüm dans proğramları varmış çok güzel aerobik gibi. Bende akşama onları indirip yapıyım diyorum. Hem biraz dans etmeyi öğrenirim hem eğlenirim hem spor. Çok zekiyim yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…