KesinlikleGüzel avantaj
ben denedim ve tuvaletten çıkamamıştım :))))Karabuğday haşlaması hiç yemedim bı deneyim
sanırım haftaya mezunsun, senin beslenme şeklin beni çok etkiliyor baksan çok az yiyorsun ama toksunGüüüüüü naaaayyyyy dııııııınnnnn
Aa bende hic öyle olmadıben denedim ve tuvaletten çıkamamıştım :))))
İyiyim canım kaptanım, eve geldik çok şükür. Yarını da atlatırsak bittiGünaydın güzellik nasılsın
Belki bu hafta da mezun olamamsanırım haftaya mezunsun, senin beslenme şeklin beni çok etkiliyor baksan çok az yiyorsun ama toksun
İyiyim kaptanım, kahvaltı yaptım bende. Ortalığı toparlayıp dışarıda ki işlerimi halledicem.Kızlar nasılsınız bakalım. Biz oglumla kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık belki dışarı çıkarız şöyle bir gezer geliriz yemek de yok napicam bilmiyorum
Bebekleri yıkadıkKızlar nasılsınız bakalım. Biz oglumla kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık belki dışarı çıkarız şöyle bir gezer geliriz yemek de yok napicam bilmiyorum
Geçmiş olsun kuzumİyiyim canım kaptanım, eve geldik çok şükür. Yarını da atlatırsak bitti
Pazartesi bomba gibi aranızdayım
Belki bu hafta da mezun olamam
Evimde olmadığım için yediklerime pek dikkat edemedim.
Midem küçüldüğü için yediklerim pek etkilemiyor artık :)
Zamanla sende alışırsın, sadece zaman tanı vücuduna.
Ben ulastım eheheheheKızlar aylık hedef süresi doldu
Müsait bi zaman hedefe ulasanlari ve ulasamayanlari ilan edicem
Günaydın kaptanımGünaydınlar
Kolay gelsin kuzum sana ❤ gezdik geldik bizdeİyiyim kaptanım, kahvaltı yaptım bende. Ortalığı toparlayıp dışarıda ki işlerimi halledicem.
Hava mis gibi, çıkıp gez oğluşunla
Akşamı da en basiti fırına tavuk ver gitsin
Bebekleri yıkadık
Sag olsun kv geldi
Bende yikadim sabah
Geçmiş olsun kuzum
Telefonun adım sayarindan genelde hesapliyoruz canm bir bak istesen varsaGudaftırnuuunnnn leydisss
Dün öyle yoğundum ki menumü bile yazamadım tövbeler olsun...
Sabah hasl yumurta peynir zeytin yukepekHepfitim
Öğle 3 kayısı 3 hurma
Aksam yoğurtlu pazı kavurması yukepek
Su 2 lt spor zabahın nurundan akşamın karanlığına kadar koşturdum .öyle ki ayaklarımın agrısından uyuyamadım ama hangi kategoriden hesaplanır bilemedim 30000 adım olmuştur herhalT Titizz1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?