Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar nasılsınız bakalım. Biz oglumla kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık belki dışarı çıkarız şöyle bir gezer geliriz yemek de yok napicam bilmiyorum

Günaydın güzellik nasılsın
İyiyim canım kaptanım, eve geldik çok şükür. Yarını da atlatırsak bitti
Pazartesi bomba gibi aranızdayım
sanırım haftaya mezunsun, senin beslenme şeklin beni çok etkiliyor baksan çok az yiyorsun ama toksun
Belki bu hafta da mezun olamam
Evimde olmadığım için yediklerime pek dikkat edemedim.
Midem küçüldüğü için yediklerim pek etkilemiyor artık :)
Zamanla sende alışırsın, sadece zaman tanı vücuduna.

Kızlar nasılsınız bakalım. Biz oglumla kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık belki dışarı çıkarız şöyle bir gezer geliriz yemek de yok napicam bilmiyorum
İyiyim kaptanım, kahvaltı yaptım bende. Ortalığı toparlayıp dışarıda ki işlerimi halledicem.
Hava mis gibi, çıkıp gez oğluşunla
Akşamı da en basiti fırına tavuk ver gitsin

Bebekleri yıkadık
Sag olsun kv geldi
Geçmiş olsun kuzum

Gudaftırnuuunnnn leydisss
Dün öyle yoğundum ki menumü bile yazamadım tövbeler olsun...
Sabah hasl yumurta peynir zeytin yukepek Hepfitim
Öğle 3 kayısı 3 hurma
Aksam yoğurtlu pazı kavurması yukepek
Su 2 lt spor zabahın nurundan akşamın karanlığına kadar koşturdum .öyle ki ayaklarımın agrısından uyuyamadım ama hangi kategoriden hesaplanır bilemedim 30000 adım olmuştur herhal T Titizz1

İyiyim kaptanım, kahvaltı yaptım bende. Ortalığı toparlayıp dışarıda ki işlerimi halledicem.
Hava mis gibi, çıkıp gez oğluşunla
Akşamı da en basiti fırına tavuk ver gitsin
Kolay gelsin kuzum sana ❤ gezdik geldik bizde

Telefonun adım sayarindan genelde hesapliyoruz canm bir bak istesen varsa

eceboce adımdalar varsa orada yazanı şöyle canm onu yazayim listeye. Sonra herkes tahmini adım sayısı yazma durumunda olabilir bu da belki adil olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…