- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah belasını versin.Allah yardımcısı olsun canım , bir kıza amcası tecavüz/taciz etmiş sanırım çok çok üzüldüm yakından duymak daha kötüymüş. Allah bütün yavruları korusun küçük bedenlere dokunmasnlar artık ya
Allah belalarini versin ne diyim bunlari duydukça sinirleniyorum ne biçim bi dünya olduk ya. Yabancılardan korkardık eskiden artik kendi kanlarımız yapar oldu bunları kime nasilgüvenecek bu millet bilmiyorumAllah yardımcısı olsun canım , bir kıza amcası tecavüz/taciz etmiş sanırım çok çok üzüldüm yakından duymak daha kötüymüş. Allah bütün yavruları korusun küçük bedenlere dokunmasnlar artık ya
canım bizler okulda çocuklara bunların eğitimini veriyoruz ve diyoruz ki tanıdıklarımızdan birşey olmaz diye bir düşünce yok aksine en çok çocuk istismarı tanıdıklardan geliyorAllah belalarini versin ne diyim bunlari duydukça sinirleniyorum ne biçim bi dünya olduk ya. Yabancılardan korkardık eskiden artik kendi kanlarımız yapar oldu bunları kime nasilgüvenecek bu millet bilmiyorum
canım bizler okulda çocuklara bunların eğitimini veriyoruz ve diyoruz ki tanıdıklarımızdan birşey olmaz diye bir düşünce yok aksine en çok çocuk istismarı tanıdıklardan geliyor
Sinirimden yazacak söz bulamıyorum Allah gelsin haklarından inşallah bi bitmediler....
Allah belalarini versin ne diyim bunlari duydukça sinirleniyorum ne biçim bi dünya olduk ya. Yabancılardan korkardık eskiden artik kendi kanlarımız yapar oldu bunları kime nasilgüvenecek bu millet bilmiyorum
Harikasın tebrik ederim canm:)az önce öğle arasında arkadaş tavuklu pilav yapıp getirmiş banada ayırmışlar ille tadına bak dedi
ben önce kendi yemeğimi yedim evden semizotu yemeği getirmiştim sonra da kaşığın ucuyla pilav yedim gerisini boşalan saklama kabının içine koydum eve götürcem çocuklar yesin bir ısrarı daha aşmış oldum
Artık zaten eğitimler bu şekilde verilmeli canm eskiden böyle değildi sadece yabancılara yaklaşma derlerdi milletimiz iyice sapıttıcanım bizler okulda çocuklara bunların eğitimini veriyoruz ve diyoruz ki tanıdıklarımızdan birşey olmaz diye bir düşünce yok aksine en çok çocuk istismarı tanıdıklardan geliyor
Olabilir canım takma kafana
Harikasın canımaz önce öğle arasında arkadaş tavuklu pilav yapıp getirmiş banada ayırmışlar ille tadına bak dedi
ben önce kendi yemeğimi yedim evden semizotu yemeği getirmiştim sonra da kaşığın ucuyla pilav yedim gerisini boşalan saklama kabının içine koydum eve götürcem çocuklar yesin bir ısrarı daha aşmış oldum
Bugün spor yapmayı düşünmüyorum dayanamaz yaparsam da yeni birkaç hareket buldum onlari denerim onun dışında cocuk uyudugunda ders çalışmayı planlıyorum. Coğrafyadayım ezber beni cok yoruyor
Öyle oluyor haklısın canm su ana kadar türkçeyi bitirebildim test çözüyorum coğrafya konulara başladım ağır gidiyor biraz ama elimden gelen bu 2 haftadır gece 3e yakin uyuyorum cocuk uyurken calisabildigim kar diyerek.güzel olur havalar daha da ısınmadan çalışş canım sonra kaytarmak isteyeceksin
Hoşgeldin canım. Evet cuma günleri kıyafetsiz olarak tartılıp en geç 13.00 a kadar bildirimleri yapip kaptanimizMerhaba, aranıza yeni katıldım , 1,67 boy, 63,5 kiloyum. 55 olmak istiyorum. kilo bildirimlerini cuma günleri mi yapıyoruz ?
Hoş geldin canımMerhaba, aranıza yeni katıldım , 1,67 boy, 63,5 kiloyum. 55 olmak istiyorum. kilo bildirimlerini cuma günleri mi yapıyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?