Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah belalarini versin ne diyim bunlari duydukça sinirleniyorum ne biçim bi dünya olduk ya. Yabancılardan korkardık eskiden artik kendi kanlarımız yapar oldu bunları kime nasilgüvenecek bu millet bilmiyorum

az önce öğle arasında arkadaş tavuklu pilav yapıp getirmiş banada ayırmışlar ille tadına bak dedi
ben önce kendi yemeğimi yedim evden semizotu yemeği getirmiştim sonra da kaşığın ucuyla pilav yedim gerisini boşalan saklama kabının içine koydum eve götürcem çocuklar yesin bir ısrarı daha aşmış oldum

Allah belalarini versin ne diyim bunlari duydukça sinirleniyorum ne biçim bi dünya olduk ya. Yabancılardan korkardık eskiden artik kendi kanlarımız yapar oldu bunları kime nasilgüvenecek bu millet bilmiyorum
canım bizler okulda çocuklara bunların eğitimini veriyoruz ve diyoruz ki tanıdıklarımızdan birşey olmaz diye bir düşünce yok aksine en çok çocuk istismarı tanıdıklardan geliyor

canım bizler okulda çocuklara bunların eğitimini veriyoruz ve diyoruz ki tanıdıklarımızdan birşey olmaz diye bir düşünce yok aksine en çok çocuk istismarı tanıdıklardan geliyor

Aynen çocuk şubede çalışan bir ablam var o da diyorki öz babası kızına tecavüz ediyor Allah korusun , anne baba olarak o kadar endişeliyiz ki nasıl insanlarla karşılaşacak çocuklarımız

Bizler hasta olacağız yakında çocuklarımızı nasıl koruyabiliriz diye düşünerek.

Harikasın tebrik ederim canm:)

Artık zaten eğitimler bu şekilde verilmeli canm eskiden böyle değildi sadece yabancılara yaklaşma derlerdi milletimiz iyice sapıttı

Bugün spor yapmayı düşünmüyorum dayanamaz yaparsam da yeni birkaç hareket buldum onlari denerim onun dışında cocuk uyudugunda ders çalışmayı planlıyorum. Coğrafyadayım ezber beni cok yoruyor

Selam kızlar kontrol bildirimim 53.2 +500
Regl olucam belki ondan böyledir bilemiyorum Hepfitim
Olabilir canım takma kafana
Harikasın canım

Bugün spor yapmayı düşünmüyorum dayanamaz yaparsam da yeni birkaç hareket buldum onlari denerim onun dışında cocuk uyudugunda ders çalışmayı planlıyorum. Coğrafyadayım ezber beni cok yoruyor

güzel olur havalar daha da ısınmadan çalışş canım sonra kaytarmak isteyeceksin

güzel olur havalar daha da ısınmadan çalışş canım sonra kaytarmak isteyeceksin
Öyle oluyor haklısın canm su ana kadar türkçeyi bitirebildim test çözüyorum coğrafya konulara başladım ağır gidiyor biraz ama elimden gelen bu 2 haftadır gece 3e yakin uyuyorum cocuk uyurken calisabildigim kar diyerek.

Merhaba, aranıza yeni katıldım , 1,67 boy, 63,5 kiloyum. 55 olmak istiyorum. kilo bildirimlerini cuma günleri mi yapıyoruz ?
Hoşgeldin canım. Evet cuma günleri kıyafetsiz olarak tartılıp en geç 13.00 a kadar bildirimleri yapip kaptanimiz Hepfitim i etiketliyorsun. Bir de başlayabilmen için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabil ettigini bildirmek gerekiyor diğer kuralları da öğrenmiş olursun

Merhaba, bende katılmak istiyorum 1.70 boyum 71 kiloyum ilk etapta kilomu 65'e düşürmek istiyorum. Özel bi diyet listesi vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…