- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Yaaaa ah canım bitanesin senKaptanları bilmem ama bana göre vicdan azabı cekecek kadar büyük bir kacamak değil
Evet canm haklisin bence ufak ufak basla tekrar zamanla bırakamıyorsun çünkü bak bana ders çalışmaya başlamama rağmen hala yapmak için direniyorum gerek uykumdan gerek keyfinden fedakarlık yaparak. Mesela simdi cocuk uyudu geneayaklarımı uzatıp dinlenmicem ders calisicam son 2 hareketim kalmıştı gündüzden onlari da yapio sporu bitirmiş olucam insallah
Takma kafanı sonunda özüne dönersin . Bunlar hep gelip geçici seyler. Hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları
Aynen canım kızartma da sabah olmuş sınırlı yendiyse yarina yansımaz belkideKaptanları bilmem ama bana göre vicdan azabı cekecek kadar büyük bir kacamak değil
Bu konuda senin yarın kadar olsam yeter bana ama sporsuz çok yavaş gidiyor bismillah deyip başlayacağımEvet canm haklisin bence ufak ufak basla tekrar zamanla bırakamıyorsun çünkü bak bana ders çalışmaya başlamama rağmen hala yapmak için direniyorum gerek uykumdan gerek keyfinden fedakarlık yaparak. Mesela simdi cocuk uyudu geneayaklarımı uzatıp dinlenmicem ders calisicam son 2 hareketim kalmıştı gündüzden onlari da yapio sporu bitirmiş olucam insallah
Yaaa bugün ne tatlısınız sizAynen canım kızartma da sabah olmuş sınırlı yendiyse yarina yansımaz belkide
Evet canım 3_4 tane birseydi tadına baktım denebilir. Misafir var 2 gündür mecbur bol bol ikramlar vs. Yemedim dayandımAynen canım kızartma da sabah olmuş sınırlı yendiyse yarina yansımaz belkide
Inan istersen dahafazlasını bile yaparsin canm. Ben bacağımı yere sürterek yürür hallerden geldim bu günlere o yüzden herkes daha da iyisini yapabilir isterseBu konuda senin yarın kadar olsam yeter bana ama sporsuz çok yavaş gidiyor bismillah deyip başlayacağım
O zaman sıkıntı yok canm afiyet olsunEvet canım 3_4 tane birseydi tadına baktım denebilir. Misafir var 2 gündür mecbur bol bol ikramlar vs. Yemedim dayandım
Ben onu kendi üzerime alınmışımO zaman sıkıntı yok canm afiyet olsun
Dersler kafamı kullanmama izin vermiyor kafam karıştıBaşkasına yazılmış mesajı üzerime alındım farkedince de koptum burdaaa hahahaha
bayıldım diğer kuş nerde olcak keyfinde cik cik ötüp duruyorBu da dün konuştuklarımiza ithafen özellikle yorgun anneler için gelsinEki Görüntüle 2255447
ah o enerji bana 2 insanda bulunan enerji lazımKendimi zorluyorum canm uykusuzum yorgunum ama cocuk için ev için kendim için ayakta kalmaya direniyorum enerji ariyorum
şuraya kocaman bir İNŞALLAH yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?