- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Birde anladığım kadarıyla günlük en az 5 mesaj zorunlu, günlük menümü paylaşıcam ve üyelere elimden geldiğince cevap yazcam motive etmeye gayret göstercem her hafta Cuma günü kilomu yazıcam. Doğru mu anladımTakıma girmedim hiç
Tamam canm ilk sayfayı okuyup kabul ettiğini belirtirsen başlayabilirsinTakıma girmedim hiç
He normal çorbası gibi suyu fazla olursa çorba az olursa yemekYeşil mercimek yemeği askerde verilen meşhur karaşimşekMercimeği kara suyu çıkana kadar haşlıyosun işte 15 dk falan. Soğan kavur salça koy veya koyma mercimeği ekle suyunu koy hop 10 dk da hazır.
Sözleşme tarzı bişey mi yoksa sadece bu grupta olduğum sürece uymam gereken kurallar mı?Tamam canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum dersen olabilir
Evet canm 5 mesaj kurali motivasyon açısından önemli oluyor ne katılım yaparsan takıma o kadar yakın oluyorsun ve menülerini düzene sokmuş oluyorsun bu sayede:) pazartesi günleri de kontrol tartısı oluyor haftasonu kacamaginin önüne geçebilmek adına. Spor yaparsan beni etiketlersin liste tutuyorum haftalık sıralama yapıyoruz. Yaptığın sporu da gene ilk sayfadaki puanlara gire hesaplayıp yazıyorsunBirde anladığım kadarıyla günlük en az 5 mesaj zorunlu, günlük menümü paylaşıcam ve üyelere elimden geldiğince cevap yazcam motive etmeye gayret göstercem her hafta Cuma günü kilomu yazıcam. Doğru mu anladım
Grupta olduğun sürece uyman gereken kurallar canım zaten 2 haftalık deneme sürecin oluyor kurallara uyum gösterirsen listeye giriyorsun gösteremezsen çıkıyorsun:)Sözleşme tarzı bişey mi yoksa sadece bu grupta olduğum sürece uymam gereken kurallar mı?
Anladım teşekkürlerEvet canm 5 mesaj kurali motivasyon açısından önemli oluyor ne katılım yaparsan takıma o kadar yakın oluyorsun ve menülerini düzene sokmuş oluyorsun bu sayede:) pazartesi günleri de kontrol tartısı oluyor haftasonu kacamaginin önüne geçebilmek adına. Spor yaparsan beni etiketlersin liste tutuyorum haftalık sıralama yapıyoruz. Yaptığın sporu da gene ilk sayfadaki puanlara gire hesaplayıp yazıyorsun
Şimdi okudum kabul ediyorum yazsam ve deneme sürecini sorunsuz geçirsem bana haber gelecek miGrupta olduğun sürece uyman gereken kurallar canım zaten 2 haftalık deneme sürecin oluyor kurallara uyum gösterirsen listeye giriyorsun gösteremezsen çıkıyorsun:)
Menülerin hafif saat de erken o yüzden kurabiyeyi görmüyorum canımSelam kızlar menüm
Sabah 11 3 yi kaşığı yulaf lapası üzerine 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi (şekersiz dogal %100 fıstık )
Ara 1 şu bardağı süt
1 neskafe
Öğle/akşam (17.00) 4 yemek kaşığı yeşil fasulye yemeği 3 kaşık karabuğday haşlama 2 kaşık pulbiberli yoğurt
19.00 2 küçücük kurabiye yanında kahve(ders çalışırken tutamadim kendimi)
Su 2 lt olurHepfitim
Tamam tatlımKaptanım beni yine 63 yazalım
Afiyet olsun canım guzeMenüüü
Saat 10 2 dilim beyaz peynir 2 yumurta domates salatalık 5 siyah zeytin
Saat 16 3 kaşık yulaf süt ile
Saat 20.30 mercimek yemeği
2lt su
Hepfitim
Aynen öyle canimBirde anladığım kadarıyla günlük en az 5 mesaj zorunlu, günlük menümü paylaşıcam ve üyelere elimden geldiğince cevap yazcam motive etmeye gayret göstercem her hafta Cuma günü kilomu yazıcam. Doğru mu anladım
Kural canımSözleşme tarzı bişey mi yoksa sadece bu grupta olduğum sürece uymam gereken kurallar mı?
AnındaŞimdi okudum kabul ediyorum yazsam ve deneme sürecini sorunsuz geçirsem bana haber gelecek mi
Sağol kaptanım, adapte olmak biraz zor oldu amaYine harika ❤❤❤
Afiyet olsun tatlım
Güzel kilolar vereceğine inaniyorum canm hoşgeldinAnladım teşekkürlerdüzene ihtiyacım vardır zaten bu grubu bulmam çok iyi olacak inşaallah
Evet canım 2 hafta sonunda listeye gireceksin o zamanŞimdi okudum kabul ediyorum yazsam ve deneme sürecini sorunsuz geçirsem bana haber gelecek mi
Menülerin hafif saat de erken o yüzden kurabiyeyi görmüyorum canım
Canm kaptan
Tamam tatlım
Afiyet olsun canım guze
Aynen öyle canim
Kural canım
Anında
Hoşgeldin inşallah sağlıklı bol eksi kilolar görürüz beraberAnladım teşekkürlerdüzene ihtiyacım vardır zaten bu grubu bulmam çok iyi olacak inşaallah
Afiyet ve geçmiş olsun canm:)İyi akşamlar güzellikler
Başım çoooook ağrıyor bir de diş ağrısı eklendi tadından yenmiyor
MenümHepfitim
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin yukepek
Öğle tavuk pirzola salata yukepek
İkindi haşlanmış yumurta peynir zeytin yukepek
Akşam yarım kase yoğurt yukepek
1 adet hurma + bir ağrı kesici
Su 1.5 lt yürüyüş 20 dk 40 puan T Titizz1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?