Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet ama benım beslenme tarzımda onun tam tersi , birde onun işi çok hareketli 3 tabak mantı bıle yese yarım saatte yakar sanırım , ben otur otur masa basında şişiyorum , birde yemek yapmayı ve yemeyı cok sevıyorum , 3 ceşit yapayım herkes yesın , cok severım , ama sizi gördukce katılmamak elde dgıl , kılo ınsanı yaşlı ve çirkin gösterıyor , ıstedıgın kadar makyaj yap , kalıtelı gıyın saklayamıyorsun...

kuşadası hakkında dusunduklerın de malesef feride zamanındakı gıbı degıl canım , ben izmirliyim , buraya yerleseli 15 yıl oldu , her yer betonlaşma , otel , alısverıs merkezı oldu , yanı ben bıle nerdeyse daha kucuk bır yere yerlesmeyı dusunmeye basladım

şu an sadece eve gidip uyumak istiyorum.bir türk kahvesi içip dinlenmek istiyorum......

AYYY o kaynana bende olacak yaptığı her yemeğe güzel değil onun için yemiyorum derim ya canım sen takma o surat yapsın o çatlasın sen zayıflıyorsun diye zayıfla oda görsün gelinin neden yemediğini.... ay şu bir yemeden diyet bozulmaz diyenlere alerjim var benim

Geçmiş olsun öncelikle. Evet aslında hiç bir şey demeyince devam ediyor bu durum. Akşam ben kayınvalideme "Senin bu Gelin gene yemekleri beyenmedi" diyim bari. Belki bir süre karışmaz.

aynen canıımmm bencede böyle dee... bu aradaaa bu haftaki bildirimde senin şu anki kilonu ve hedefini bildirmem gerekiyor. yarışmaya başladığın kilon 58, peki ya hedefin ne?

Kuşadası bozmuş kendini, s_a rahatsızlanmış, se_zen'in kaynanası inadına hamur işi yapıyormuş vay vay ben kederimden yemeyem de kimler yesinnn Pispoğaza bahane olsun yeter ki şaka bir yana S_A, rahatsızlığının boyutunu ve içeriğini bilmiyorum ama geçmiş olsun, umarım kısa sürede geçen bir şeydir ve de geçer.Ay geçer deyince aklıma geldi, benim bir yerim ağrısa eşime iki mızmızlansam, adam direkt "merak etme geçer" diyor.Ben de biliyorum geçeceğini be adam, ne savsaklar gibi konuşuyorsun.Ben de öyle oldum.Geçeri geçer diyerek ama inşallah geçer

Neyse ben öğle yemeğine kaçar.Anadolu'nun bağrından kopan, himalaya esintilerini sofraya getiren, sofraların olmazsa olmazı, hayatın anlamı, damak tadının karşılığı, yemeklerin incisi, aşkların en güzeli ta-ta bir kase yoğurt.

Öğle yemeği yiyeceklere şimdiden afiyet olsun.

kızlar. Doktorumda bugün bana günlük sporunu aksatma dedi. bende nintendo wii ve zayıflamak ve spor yapmak adına ne kadar eklentisi varsa hepsi mevcut bundan sonra hergün bunu yapacağım :) düşündümde neden yapmayayımki hep duruyor zaten öyle!!

şu ana kadar yediklerim:

sabah: 1 tost
öğlen: 1 tabak karışık salata ( domatesli biberli salatalıklı taze soğanlı zeytinli ve marullu sosunuda azıcık zeytin yağı ve bol limonla yaptım ) yanında 2 diyet kraker yedim.

ve inanın bana ben fazla salata yemem ama böyle karışık yapınca acaippp güzel oldu!!!

Şimdi annemle konuşuyorduk annemde zamanında çok güzel zayıfladığını anlattı. Ve sizede bir tavsiyesi var kızlar. Hiç diyet listesine bağlı kalmanıza diyet diyet diye kafınızı yormanıza gerek yok dedi. herşey irade dir dedi.

Önemli olan çocuklarınıza eşinize makarna yapıyorsanız 1 koca tabak değil yarım tabak yemektir dedi. Eve baklava geliyorsa siz birtane yiyin her kes gibi 3 tane değil dedi.

Ve en önemlisi kısa sürede değil uzun sürede zayıflayın dedi :)

calla ben annemden şüphe ettim acaba bu kadın diyetisyende benmi yeni öğreniyorum

kızlar bende artık böyle iradeli olucaaaaaamm

Teşekkür ederim canım :) Vaaayy bu kadar özel bir yoğurdu yiyeceksin peki o halde sana afiyet olsun canım

Merhaba arkadaşlar bütün yazıları okudum,motivasyonlar süper tabi ben dün gece misafirliğe gidip azıcık kaçırdım ipin ucunu sağlık olsun ne diyeyim sil baştan başlarız, pes etmek yok:)Eşlerinizle ilgili olan durum harbi zormuş,ben çok iradeli olmadığım için öyle bir durum zorlardı beni kesin.Benim eşim çok sağlıklı beslenenlerden ağır yemek olunca söylenio hatta.Ama bizim gece çay faslımız var,kuru yemiş yiyoruz yanında çekirdek,mısır felan işte onu her akşam yiyor ve bende gaza geliyorum.Bugünkü menümü yazayım
sabah
süt+gevrek
ara
1 mandalina bir parça armut
öğlen
yumurtalı ıspanak+yoğurt+bulgur pilavı
budan sonrasını daha yemedim ama yazayım
ara:hurma
akşamırasa+yoğurt,umarım burda biter yemek maceram...
Bu arada bende ıspanağı yoğurtsuz yiyemiyorum :)

aa senindemi eşin öyle? ya benim eşim herşeyi yer nasıl deseeemm yani sevdiği yemekler hep ağır ama ne bileyim şekere ve yağa veya sürekli fast fooda düşkün değildir.. normal yanii.

meyve yemen çok güzel :) bol bol yoğurtta yemen güzel.. işte ne güzel keşke herkes böyle beslenebilse her yemekten 2 tabak yenmese aaah aaah

aynen canıımmm bencede böyle dee... bu aradaaa bu haftaki bildirimde senin şu anki kilonu ve hedefini bildirmem gerekiyor. yarışmaya başladığın kilon 58, peki ya hedefin ne?

Kilo 58 hedef 48 4 ve 8 nasıl güzel duruyorlar yanyana. Söylerkende çok güzel oluyor. 48 kilo iken bayılıyordum kilomu söylemeye. Herkes kilomu sorsun diye laf açmaya çalışırdım hep. Özledim o günleri. Ve geri istiyorum o rakamları

Yarın benim için çok zor geçecek,Okul çıkışı yeni gelen birine hoş geldine gidicez,akşamda oradan kalkıp yemeğe gidicez(öğretmenler günü nedeniyle müdür tertiplio katılmak zorunlu gibi bişe) ,yarın yandım yani ben ne yapıcam,iradem bu kadarını kaldıramaz ki zaten bu 3. günüm 3 gündür bişey çıkıyor yaaa..

canım boyun kaç ki? 48 biraz az değilmi?

canım bak bence katılacağın yemekte kesinlikle yemem dediğin şeyler olmasın. canının istediği herşeyi ye yavaş yemeye çalış ve bol su iç. ufak tefek kurallarla o yemeği moralin bozulmadan atlatırsın

O kadar olsun, hem öğretmenler günü sizin gününüz tadını çıkarın, hem de kendinizi ödüllendirmiş olursunuz.
Ben de 26 kasımın gecesinde ödüllendireceğim kendimi.Bir de 21 aralık eşimin doğumgünü, o gecede ödüllendireceğim.Sonra bir de 31 aralık gecesi.
Psikopatça iradeye bakar mısınız yalnız, şey gibi oldu, önümüzdeki 4 yılın kalkınma ve bütçe planlarını veriyorum : 26 kasım-21 aralık-31 aralık
Arada olmalı bence, ertesi gün toparlar, telafi ederiz.

canım boyun kaç ki? 48 biraz az değilmi?

Az değil ya çok ideal. Yani benim kendimi en mutlu hissettiğim, giyindiğimi en yakıştırdığım, kendimi en güzel hissettiğim kilo o.
Hatta 47 de çok yakışıyor. KEndimi o kilolarda iken kıpır kıpır hissediyorum. Ayy heyecanlandım.

Birde arkadaşlar benim dolapta giyecek kıyafetim kalmadı. Üzerime 2 pantolon 3 gömlek oluyor. Zayıflayacağım diye almak istemiyorum. Yine arada alıyorum mecburen. Malum bankacıyım 6 tane falan takım elbisem var 1 tanesi bile olmuyor üzerime. Hepsini zayıfken almıştım. Dolap tıklım tıklım üzerime olmayan kıyafetlerle dolu. Onların hepsini giymek istiyorum.

Kıyafet dedin de ah ahh.Dışarıyı bırak, ev içinde bile sıkıntı oldu.Eşimin ayı kadar eşofmanları var, onları giydim geçen haftalardan birinde, ayağıma da spor beyaz çorap çekmişim, napim üşüyorum.Gördü beni, direkt sordu : Kalede misin? Ortada mı?.Ben de bön bön bakıyorum."Spor çorapları giyip, benim eskiden halı sahada giydiğim eşofmanları giyince maça gidiyorsun sandım" demişti Densiz odun , ne olacak !!!
Kiloluyken pijama takımları bile yaratık gibi duruyor üstümde.Dantelli mantelli şeylere hiç girmiyorum zaten.Bildiğin etli butlu, iri kıyım büyük beden mankenlerin iç giyim defilesine çıkmış pehlivan gibi hissediyorum kendimi.
Bir zayıflayayım, bütçe mütçe demeden a'dan z'ye alışveriş yapacağım, deliler gibi.

kıyafet derdi bendede var malesef bir senedir nerdeyse doğru düzgün bişi aldığım yok zayıflıcam die alışverişe gidiyorum beğeniyorum ama bedenini bulamayınca moral sıfıra iniyodu bırakıp çıkıyordum inş yeni yılda istediğim kiloya yaklaşıp alıiverişimi yapıcam keyifle

Aynen ya uzun zamandır alış veriş yapmamışım,eşim alıyorda alıyor sonrada bana sen de al bak sonra bana giyecek bişeyim yok deme,diyor.Ama ben 40-42 beden pantolan almak istemiyorum..(benim bütün kilom bacaklarımdada :)yani aynen bende bi forma gireyim kıyacam paraya,talan edicem mağazaları :)

Saat 6 oluyor, 7 olsa da eşim gelse de yemek yesek.
Yoğurttan içim kıyıldı, üstüne de 2 litre suyu dayayınca oldumu size ayran
Kuyruğuna çıngırak takılmış gibi gurk gurk midemdeki ayranla ordan oraya gurlayarak gidiyorum.
Bari eşim tıka basa doysun, gidip ona yemek hazırlayayım.
Şimdiden herkese afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…