Ezberi o kadar sevmiyorum kicoğrafyayı ezberleme mantığını kavrarsan çok kolay bir ders çünkü tüm konular birbiri ile bağlantılı örneğin iklimle bitki örtüsü bağlantılı yeryüzü şekilleri toprak yapısı
Vücut nankör yahu
Azcik izin ver coşmak istiyor
Ağrı kesici olmamış 5 saat spor cezası
Evet ya bu iş benlik degil sabit duramıyorum spor yapmam lazimKıyamam sana ben ya , aklın başka yerde bedenin bambaşka şekilde
Tamam Canm afiyet olsun :)Sabah :1 yumurta, yarım elma 1 yk lor peyniri, zeytin
Ara : bir avuç leblebi
Öğlen : 2 baget, enginar midyesi pirinç vardı
Ara :3 erik, biraz kabak çekirdeği
Akşam : 3 yk bakla, 2 yk ot kavurma (şevketi bostan) yoğurt biraz ekmeğin kenarı
100 ip atladım 20 puan; , 20 şer kez 3 set , 3 farklı bacak egzersizi yapabildim 36 puan tatlım toplam 56 puancık. Dün yağış nedeniyle yürüyemedim.
Hepfitim , T Titizz1
Selam canmmSelammmmm ❤
Sorma ya tam birini alıntılayıp kaptan nerde noldu herkes nerde yazdım göndermeden farkettim iyikiUykusuzluk o kadar vurmuş canım benim
Tamam tatlım Hoş geldinTamam o zaman okudum kabul ediyorum beni aranıza aldıysanız başlayacağım hemen inşaallah:)
Günaydın enerji bombasıGüüüünaaayyydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Hoş geldin canım sen de hedef ve güncel kilonu belirtir misinGünaydınnBen de okudum ve kabul ediyorum :)
Süper canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzelSabah :1 yumurta, yarım elma 1 yk lor peyniri, zeytin
Ara : bir avuç leblebi
Öğlen : 2 baget, enginar midyesi pirinç vardı
Ara :3 erik, biraz kabak çekirdeği
Akşam : 3 yk bakla, 2 yk ot kavurma (şevketi bostan) yoğurt biraz ekmeğin kenarı
100 ip atladım 20 puan; , 20 şer kez 3 set , 3 farklı bacak egzersizi yapabildim 36 puan tatlım toplam 56 puancık. Dün yağış nedeniyle yürüyemedim.
Hepfitim , T Titizz1
Hoş geldin canım Daha önce takım da yarışmış mıydınSelam arkadaşlar bende aranızdayım artık
Hoşgeldin canm:)Selam arkadaşlar bende aranızdayım artık
Daha önce yarışmadım kuralları okudum kabul ediyorumHoş geldin canım Daha önce takım da yarışmış mıydın
Güncel ve hedef kilonu belirtip
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum diyebilir misin
HoşbuldumHoşgeldin canm:)
Ne güzel ben anca geldim eve alışveriş işlerim vardı onları hallettimSelam kızlar temizliği yaptım kahvemi aldim oh mis. Birazdan cocuk uyur spor mu yapsam ders mi bilemedim henüz
Uykusuzlık çocukla uğraşmak insanı tamamen hayattan bi haber ediyoSorma ya tam birini alıntılayıp kaptan nerde noldu herkes nerde yazdım göndermeden farkettim iyiki
Tam da öyle bi sayfaya gitmişim ki kaptanın işi yoğun ben ilgileniyom demiş biri ve birsürü yeni üye katılmış
Şans işte
Uykusuzluk dediğin gibi fena çarptı beni herşeyi karıştırıp unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?