Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sağol kaptanım, adapte olmak biraz zor oldu ama
Vücut nankör yahu
Azcik izin ver coşmak istiyor
Ağrı kesici olmamış 5 saat spor cezası

gemiş olsun her ikiside zordur

Bugün spor yapmayı düşünmüyorum dayanamaz yaparsam da yeni birkaç hareket buldum onlari denerim onun dışında cocuk uyudugunda ders çalışmayı planlıyorum. Coğrafyadayım ezber beni cok yoruyor
coğrafyayı ezberleme mantığını kavrarsan çok kolay bir ders çünkü tüm konular birbiri ile bağlantılı örneğin iklimle bitki örtüsü bağlantılı yeryüzü şekilleri toprak yapısı

Sabah :1 yumurta, yarım elma 1 yk lor peyniri, zeytin
Ara : bir avuç leblebi
Öğlen : 2 baget, enginar midyesi pirinç vardı
Ara :3 erik, biraz kabak çekirdeği
Akşam : 3 yk bakla, 2 yk ot kavurma (şevketi bostan) yoğurt biraz ekmeğin kenarı
100 ip atladım 20 puan; , 20 şer kez 3 set , 3 farklı bacak egzersizi yapabildim 36 puan tatlım toplam 56 puancık . Dün yağış nedeniyle yürüyemedim.

Hepfitim , T Titizz1

Son düzenleme:

Afiyet olsun menü güzel , sporda olsa ultra süper olurdu canım.

Senin hedef kilo da 60 idi değil mi tatlım?
Aynen canım hedefim 60 inşallah ramazana kadar düşerim artık çok sıkıldım diyet yapma fikrinden. H.sonu köyde gören şaşırıyor ne oldu bu geline diye soruyorlar saçlarımı da kestirdim erkek tıraşı gb depresyondayım diye düşünüyor çoğu Eşime sorunca da aynı berbere gidiyoruz diyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…