Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende kabak detoksuna başladım bugün tuz kullanmıycam 3 gün boyunca nasıl olacak bilmiyorum tuzu çok severdim iyiydi ama ellerimi yüzümü acaip şişiriyo tuz feci ödem tutuyo benim vücutta

Günlük yediğimiz öğünleri gün sonunda mı paylaşcaz yoksa her öğünde belirtcez mi?
Gün sonunda hepsini yazıyorsun canm spor yaptıysan onu da ilk sayfadaki puanlamalara göre hesaplayıp beni etiketliyorsun:)

bugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum hem haftasonu telafisi hemde artık 65in altını görmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak
Insallah faydasını görürsün canm ben hic yapamadim ama detoks sonralarında fazlasıyla artı çıkanlar oldu neden öyle oluyor bilmiyorum

Tamam tatlım Hoş geldin
Güncel kilonu ve hedef kilonu belirtir misin

Günaydın enerji bombası

Hoş geldin canım sen de hedef ve güncel kilonu belirtir misin

Süper canım Afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel

Güncel kilom 63,5 diye biliyorum ama emin olmak için sabah tartılıp bildiriyim tekrar çünkü son günlerde biraz kaçırmış olabilirim hedefim: 55

Bende kabak detoksuna başladım bugün tuz kullanmıycam 3 gün boyunca nasıl olacak bilmiyorum tuzu çok severdim iyiydi ama ellerimi yüzümü acaip şişiriyo tuz feci ödem tutuyo benim vücutta
Birden kesemezsen de azaltılarak dene canım. Benim hiç aram yoktur tuzla ya yemeklere biletutturamam ayarını bana gire cok tuzlu gelir yiyenler tuz atmadın mi der

Yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizi tanıtmak ister misiniz evli misiniz cocuk var mı iş güç vs tanışmış oluruz. Ben 1 cocuk annesi ev hanımıyım henüz kpss ye çalışmaya çalışan bir garip

Yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizi tanıtmak ister misiniz evli misiniz cocuk var mı iş güç vs tanışmış oluruz. Ben 1 cocuk annesi ev hanımıyım henüz kpss ye çalışmaya çalışan bir garip

Ben yaklaşık 3 yıldır evliyim, henüz çocuğum yok. Özel sektörde çalışıyorum. Şimdiki aklım olsa ben de KPSS'ye hazırlanırdım :) bence çalışmayı bırakma canım

Ben yaklaşık 3 yıldır evliyim, henüz çocuğum yok. Özel sektörde çalışıyorum. Şimdiki aklım olsa ben de KPSS'ye hazırlanırdım :) bence çalışmayı bırakma canım
Mezun olalı cok olmadi ama o kadar soğumuşum ki canm her an pes edecekmisim gibi geliyor cocukla çalışmam ağır işliyor vakit de az ugrasiyorum işte napiyim başka çare yok gibi

Merhaba güzel hanımlar bir türlü giremedim çok yoğunuz nisan Mayıs ayı bahar gibi bizde hareketliyiz ben yine girip girip okumaya çalışıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bol eksili günleriniz olsun
Merhaba canm özledik seni sahiden kolay gelsin canm

Mezun olalı cok olmadi ama o kadar soğumuşum ki canm her an pes edecekmisim gibi geliyor cocukla çalışmam ağır işliyor vakit de az ugrasiyorum işte napiyim başka çare yok gibi

Haklısın, insanın içinden gelmeyince herşey gözünde büyüyor, hele bir de çocuklu olunca çok daha zordur tahmin edebiliyorum ama şimdi biraz zorluk çekeceksin ama ileride çok rahat edeceksin, böyle düşün

Daha önce yarışmadım kuralları okudum kabul ediyorum
Güncel kilom 87.7 daha önceki mesajda 86.5 yazmıştım ama gruba katıldıktan sonra tartıldım 87.7 geldim hedefim 75
Tamam canım not alıyorum
Aklına takılan olursa rahatlıkla sorabilirsin takimda
Güncel kilom: 76.200 kg Hedef kilom: 55 Hepfitim
Tamam canım not aliyorum
bugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum hem haftasonu telafisi hemde artık 65in altını görmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak
Detoksa gelemiyorum ben ya
Bitince sapıtıyorum
Kolay gelsin sana
Güncel kilom 63,5 diye biliyorum ama emin olmak için sabah tartılıp bildiriyim tekrar çünkü son günlerde biraz kaçırmış olabilirim hedefim: 55

Tamam canım ben bunu not alıyım sabah değişirse duzeltiriz

siderolites düzenli katılım yapmadığın için ne yazıkki deneme süreci başarısız olarak sonlandı
Başka takımlarda şansını deneyebilirsin canım

Hayalimdeki meslekti
Seni görünce gurur duydum canım
Görev tam olarak nedirofiste misin sürekli gezer misin
Ona göre bi öneri sunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…