- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Ayran detoksu nasıl yapılıyor inşaallah istediğin hedefi tutturursunbugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum hem haftasonu telafisi hemde artık 65in altını görmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak
Gün sonunda hepsini yazıyorsun canm spor yaptıysan onu da ilk sayfadaki puanlamalara göre hesaplayıp beni etiketliyorsun:)Günlük yediğimiz öğünleri gün sonunda mı paylaşcaz yoksa her öğünde belirtcez mi?
Dışarı çıkınca kalıyor işler ama öğleden sonra da yemek derdinden akşam oluyorNe güzel ben anca geldim eve alışveriş işlerim vardı onları hallettim
Insallah faydasını görürsün canm ben hic yapamadim ama detoks sonralarında fazlasıyla artı çıkanlar oldu neden öyle oluyor bilmiyorumbugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum hem haftasonu telafisi hemde artık 65in altını görmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak
Tamam tatlım Hoş geldin
Güncel kilonu ve hedef kilonu belirtir misin
Günaydın enerji bombası
Hoş geldin canım sen de hedef ve güncel kilonu belirtir misin
Süper canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Birden kesemezsen de azaltılarak dene canım. Benim hiç aram yoktur tuzla ya yemeklere biletutturamam ayarını bana gire cok tuzlu gelir yiyenler tuz atmadın mi derBende kabak detoksuna başladım bugün tuz kullanmıycam 3 gün boyunca nasıl olacak bilmiyorum tuzu çok severdim iyiydi ama ellerimi yüzümü acaip şişiriyo tuz feci ödem tutuyo benim vücutta
Yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizi tanıtmak ister misinizevli misiniz cocuk var mı iş güç vs tanışmış oluruz. Ben 1 cocuk annesi ev hanımıyım henüz kpss ye çalışmaya çalışan bir garip
Mezun olalı cok olmadi ama o kadar soğumuşum ki canm her an pes edecekmisim gibi geliyor cocukla çalışmam ağır işliyor vakit de az ugrasiyorum işte napiyim başka çare yok gibiBen yaklaşık 3 yıldır evliyim, henüz çocuğum yok. Özel sektörde çalışıyorum. Şimdiki aklım olsa ben de KPSS'ye hazırlanırdım :) bence çalışmayı bırakma canım
Merhaba canm özledik seni sahidenMerhaba güzel hanımlar bir türlü giremedim çok yoğunuz nisan Mayıs ayı bahar gibi bizde hareketliyizben yine girip girip okumaya çalışıyorum.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bol eksili günleriniz olsun
Mezun olalı cok olmadi ama o kadar soğumuşum ki canm her an pes edecekmisim gibi geliyor cocukla çalışmam ağır işliyor vakit de az ugrasiyorum işte napiyim başka çare yok gibi
Tamam canım not alıyorumDaha önce yarışmadım kuralları okudum kabul ediyorum
Güncel kilom 87.7 daha önceki mesajda 86.5 yazmıştım ama gruba katıldıktan sonra tartıldım 87.7 geldim hedefim 75
Tamam canım not aliyorumGüncel kilom: 76.200 kg Hedef kilom: 55Hepfitim
Detoksa gelemiyorum ben yabugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum hem haftasonu telafisi hemde artık 65in altını görmek istiyorum bakalım sonuç ne olacak
Güncel kilom 63,5 diye biliyorum ama emin olmak için sabah tartılıp bildiriyim tekrar çünkü son günlerde biraz kaçırmış olabilirimhedefim: 55
Teşekkür ederimTamam canım not alıyorum
Aklına takılan olursa rahatlıkla sorabilirsin takimda
Tamam canım not aliyorum
Detoksa gelemiyorum ben ya
Bitince sapıtıyorum
Kolay gelsin sana
Tamam canım ben bunu not alıyım sabah değişirse duzeltiriz
Aylık hedef belirlemek ister misinTeşekkür ederim
Hayalimdeki meslektiArkadaşlar ben de kendimi tanıtayım evliyim bi oğlum var polis memuruyum çok yoğun ve yorucu bi hayatım var o yüzden spora vakit ayıramıyorum ayrıca görevde olduğum zamanlar yemek konusunda sıkıntı yaşıyorum bu konuda önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?