Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabiki benim için motivasyon olur ilk ay için 5 kilo hedefim var yani 82.7 ye düşmek istiyorum

Hayalimdeki meslekti
Seni görünce gurur duydum canım
Görev tam olarak nedirofiste misin sürekli gezer misin
Ona göre bi öneri sunalım
Ne mutlu bana meslekten olmayıp ama sevip ve saygı duyan insanları gördükçe ben de çok mutlu oluyorum
Görevim sabit değil bazen ofis bazen dışarıda oluyorum ofiste olunca sıkıntı olmuyor ama dışarda olunca ne bulursak yemek zorunda kalıyoruz

Insallah canm insallah

İlk ay için hedefim 60 kilo olmak

Allah kolaylık versin canm memnum oldum çalışan arkadaşlar önerilerde bulunabilir belki

Sevilmez mi ya çok şanslısın ❤❤
Eğer tek bir öğün dışarda oluyorsan yulaf kepeği süt veya yoğurt öneririm
Ya da ev yemekleri yapan bi yer denk gelirse hamur işi kızartma pirinc şeker veya aşırı bulgurdan kacmani öneririm canım

İlk ay için hedefim 60 kilo olmak
Hadi inşallah canim

Teşekkğr ederim canım yulaf ve yoğurdu denicem

Merhaba güzel ve çıtır hanımlar
Bugün accayip yoğunduk. Sayım yaptık fln derken artık tansiyonum mu şekerim mi bilinmez bir şeylerim düştü sanırım az daha hık mık diyip gidiyordum.... Hiç girmeye fırsatım olmadı. Sayfa açıktı da sadece okudum hiç yazamadım. Başımın ağrısı da geçecek gibi değil üzerine regl de eklendi vuhhhuuu hayırlısı

huhuuu doğru bilmişim :) 58 kiloyum, 1.60 ım , hedefim 45

ne yapmam gerekiyor şimdi? kuralları okuyayım hemen
Kuralları okuyup kabul etmenlazım canım
Her akşam menü bildirimi saatleriyle birlikte
Spor yaparsan ilk sayfadaki puanlamaya göre T Titizz1 i ekleyerek spor bildirimi
Ve son olarak pazartesi ve cuma günü öğle 1 e kadar kilo bildirimi
Günde 5 msj yazma kuralımız var bide
Yani özetle kural budur
Ne sayımı canim

Uuuuuuuu Allah kolaylıklar versin işin zor canım. Hoşgeldin

okudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…