- 9 Nisan 2019
- 81
- 252
- 8
- 36
Tabiki benim için motivasyon olur ilk ay için 5 kilo hedefim var yani 82.7 ye düşmek istiyorumAylık hedef belirlemek ister misin
Yeni başladık biz de ilk sayfada görmüşsündür hedefleri
@Fitanne123 ve R rengarenkk kızlar siz de belirleyebilirsiniz
Motivasyon amaçlı faydalı bir uygulama herhangi bir yaptırımı yok yani
Hadi inşallah başarırsın canımTabiki benim için motivasyon olur ilk ay için 5 kilo hedefim var yani 82.7 ye düşmek istiyorum
Hayalimdeki meslekti
Seni görünce gurur duydum canım
Görev tam olarak nedirofiste misin sürekli gezer misin
Ona göre bi öneri sunalım
Insallah canm insallahHaklısın, insanın içinden gelmeyince herşey gözünde büyüyor, hele bir de çocuklu olunca çok daha zordur tahmin edebiliyorum ama şimdi biraz zorluk çekeceksin ama ileride çok rahat edeceksin, böyle düşün
Aylık hedef belirlemek ister misin
Aylık hedef belirlemek ister misin
Allah kolaylık versin canm memnum oldum çalışan arkadaşlar önerilerde bulunabilir belkiArkadaşlar ben de kendimi tanıtayım evliyim bi oğlum var polis memuruyum çok yoğun ve yorucu bi hayatım var o yüzden spora vakit ayıramıyorum ayrıca görevde olduğum zamanlar yemek konusunda sıkıntı yaşıyorum bu konuda önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
Sevilmez mi ya çok şanslısın ❤❤Ne mutlu bana meslekten olmayıp ama sevip ve saygı duyan insanları gördükçe ben de çok mutlu oluyorum
Görevim sabit değil bazen ofis bazen dışarıda oluyorum ofiste olunca sıkıntı olmuyor ama dışarda olunca ne bulursak yemek zorunda kalıyoruz
Hadi inşallah canimİlk ay için hedefim 60 kilo olmak
Çok teşekkür ederim yalnız benim şöyle bi sıkıntım olacak bazen işten dolayı buraya pek giremeyebilirim ama bi sonraki gün telafi ederimAllah kolaylık versin canm memnum oldum çalışan arkadaşlar önerilerde bulunabilir belki
Canım mazeret bildirdiğin sürece sorun yok ertesi gün gelmedigin gunu telafi edersen kâfiÇok teşekkür ederim yalnız benim şöyle bi sıkıntım olacak bazen işten dolayı buraya pek giremeyebilirim ama bi sonraki gün telafi ederim
Teşekkğr ederim canım yulaf ve yoğurdu denicemSevilmez mi ya çok şanslısın ❤❤
Eğer tek bir öğün dışarda oluyorsan yulaf kepeği süt veya yoğurt öneririm
Ya da ev yemekleri yapan bi yer denk gelirse hamur işi kızartma pirinc şeker veya aşırı bulgurdan kacmani öneririm canım
Hadi inşallah canim
TamamdırCanım mazeret bildirdiğin sürece sorun yok ertesi gün gelmedigin gunu telafi edersen kâfi
Kaptanim söylemiş canmÇok teşekkür ederim yalnız benim şöyle bi sıkıntım olacak bazen işten dolayı buraya pek giremeyebilirim ama bi sonraki gün telafi ederim
Uykusuzlık çocukla uğraşmak insanı tamamen hayattan bi haber ediyo
huhuuu doğru bilmişim :) 58 kiloyum, 1.60 ım , hedefim 45Tamam canm
Kuralları okuyup kabul etmenlazım canımhuhuuu doğru bilmişim :) 58 kiloyum, 1.60 ım , hedefim 45
ne yapmam gerekiyor şimdi? kuralları okuyayım hemen
Ne sayımı canimMerhaba güzel ve çıtır hanımlar
Bugün accayip yoğunduk. Sayım yaptık fln derken artık tansiyonum mu şekerim mi bilinmez bir şeylerim düştü sanırım az daha hık mık diyip gidiyordum.... Hiç girmeye fırsatım olmadı. Sayfa açıktı da sadece okudum hiç yazamadım. Başımın ağrısı da geçecek gibi değil üzerine regl de eklendi vuhhhuuuhayırlısı
Uuuuuuuu Allah kolaylıklar versin işin zor canım. HoşgeldinArkadaşlar ben de kendimi tanıtayım evliyim bi oğlum var polis memuruyum çok yoğun ve yorucu bi hayatım var o yüzden spora vakit ayıramıyorum ayrıca görevde olduğum zamanlar yemek konusunda sıkıntı yaşıyorum bu konuda önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
okudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)Kuralları okuyup kabul etmenlazım canım
Her akşam menü bildirimi saatleriyle birlikte
Spor yaparsan ilk sayfadaki puanlamaya göre T Titizz1 i ekleyerek spor bildirimi
Ve son olarak pazartesi ve cuma günü öğle 1 e kadar kilo bildirimi
Günde 5 msj yazma kuralımız var bide
Yani özetle kural budur
Ne sayımı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?