Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Stok sayımı canım ... Üç ayda bir sayarız stoklarımızı bugün o gündü bittim... Çok yoruldum

okudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)
Tamamdır o zaman tekrar hoş geldin canım
Aylık hedefin var mı ilk sayfada görmüşsündür
Motivasyon amaçlı aylık hedef belirliyoruz

Stok sayımı canım ... Üç ayda bir sayarız stoklarımızı bugün o gündü bittim... Çok yoruldum
Ay Allah kolaylık versin canım

Hoşgeldin bol sağlıklı eksiler dilerim

hoşbulduuum:) hepimize inşallah canım :)
Tamamdır o zaman tekrar hoş geldin canım
Aylık hedefin var mı ilk sayfada görmüşsündür
Motivasyon amaçlı aylık hedef belirliyoruz

Ay Allah kolaylık versin canım

hoşbuldumm:) aylık hedefimi belirlememde bana yardımcı olur musunuz? ilk kez diyet yapacağım ben. gerçekçi olsun istiyorum. 58 güncel kilom, niyetim hazirana kadar 13 kilo vermek. sağlıksız mı olur? ve bu imkansız mı?

Canım metabolizmayla alakalı birşey
Bir de kilo verdikçe verim düşüyor
Mesela ben haftada 2 kilo veriyordum ilk zamanlar
Tabi ben 109 kiloydum
2 aydır da 80 lerde takildim
Bu ay hedefin en az 3 kilo olabilir

Geçmiş olsun arkadaşım

Yeni gelen arkadaşlar biraz kendinizi tanıtmak ister misiniz evli misiniz cocuk var mı iş güç vs tanışmış oluruz. Ben 1 cocuk annesi ev hanımıyım henüz kpss ye çalışmaya çalışan bir garip
Bende 3 yıllık evliyim 1 kızım var ve artık bu fazla çirkin kilolardan kurtulmam lazım

9. Nisa’n Salı menüm;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile tuzsuz salata gibi yapıp yedim. Öğle ve akşam kabak detoksu. 1 litre detoks suyu içtim. Normal suyumunda 1litresi içildi son 1 litrede içmeye devam ediyorum T Titizz1 Hepfitim spor olarakda 60 dk normal yürüyüş 120 puan. Herkese iyi akşamlar bol eksiler.. :)

Maşallah çok güzel kilo vermişssiniz
Teşekkür ederim canım
Azmedince aşılamayacak engel yok
Oww harika afiyet olsun
Aylık hedef belirlemek ister misin canim

9. Nisa’n Salı menüm;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile
Afiyet olsun canm:)
okudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)
Hoşgeldin canm:)
Bende 3 yıllık evliyim 1 kızım var ve artık bu fazla çirkin kilolardan kurtulmam lazım
Kurtulursun canm eminim Allah bağışlasın kızını da

İyi akşamlar bugünkü menü
07.30 :kahvaltı 5 zeytin ,1 dilim peynir,yarım dilim TB ekmek üzerine bal kaymak ,domates yeşillik
10:30 ara : 2 kayısı
12:30 öğlen yemeği: yulafli yoğurt
18:30 akşam yemeği : sebzeli bulgur pilavı ve salata
Su 1lt
Hepfitim 45 dk Leslie 135 puan T Titizz1

Harika Canm afiyet olsun

Bende menümü yazıp kaçayım
Sabah 11.30 3-4 tane patates kızartma peynir zeytin salatalık 1 dl tb ekmek 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle/akşam 17.15 5 kaşık kadar yeşil fasulye yemeği 2 kaşık karabuğday haşlama 2 tane köfte 3 kaşık yoğurt ve dayanamayıp 2 tatli kaşığı un helvası yedim reglime veriyorum niye böyle oldum gene
19.00 1 neskafe
Acıkırsam yoğurt yiyecegim su 1.5 lt Hepfitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…