Stok sayımı canım ... Üç ayda bir sayarız stoklarımızı bugün o gündü bittim... Çok yoruldumKuralları okuyup kabul etmenlazım canım
Her akşam menü bildirimi saatleriyle birlikte
Spor yaparsan ilk sayfadaki puanlamaya göre T Titizz1 i ekleyerek spor bildirimi
Ve son olarak pazartesi ve cuma günü öğle 1 e kadar kilo bildirimi
Günde 5 msj yazma kuralımız var bide
Yani özetle kural budur
Ne sayımı canim
Hoşgeldin bol sağlıklı eksiler dilerimokudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)
Tamamdır o zaman tekrar hoş geldin canımokudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)
Ay Allah kolaylık versin canımStok sayımı canım ... Üç ayda bir sayarız stoklarımızı bugün o gündü bittim... Çok yoruldum
Sağolasın kaptanım amin cümlemize...Tamamdır o zaman tekrar hoş geldin canım
Aylık hedefin var mı ilk sayfada görmüşsündür
Motivasyon amaçlı aylık hedef belirliyoruz
Ay Allah kolaylık versin canım
Hoşgeldin bol sağlıklı eksiler dilerim
Tamamdır o zaman tekrar hoş geldin canım
Aylık hedefin var mı ilk sayfada görmüşsündür
Motivasyon amaçlı aylık hedef belirliyoruz
Ay Allah kolaylık versin canım
Canım metabolizmayla alakalı birşeyhoşbulduuum:) hepimize inşallah canım :)
hoşbuldumm:) aylık hedefimi belirlememde bana yardımcı olur musunuz? ilk kez diyet yapacağım ben. gerçekçi olsun istiyorum. 58 güncel kilom, niyetim hazirana kadar 13 kilo vermek. sağlıksız mı olur? ve bu imkansız mı?
Sağol canım hoş buldumUuuuuuuu Allah kolaylıklar versin işin zor canım. Hoşgeldin
Maşallah çok güzel kilo vermişssinizCanım metabolizmayla alakalı birşey
Bir de kilo verdikçe verim düşüyor
Mesela ben haftada 2 kilo veriyordum ilk zamanlar
Tabi ben 109 kiloydum
2 aydır da 80 lerde takildim
Bu ay hedefin en az 3 kilo olabilir
Geçmiş olsun arkadaşımMerhaba güzel ve çıtır hanımlar
Bugün accayip yoğunduk. Sayım yaptık fln derken artık tansiyonum mu şekerim mi bilinmez bir şeylerim düştü sanırım az daha hık mık diyip gidiyordum.... Hiç girmeye fırsatım olmadı. Sayfa açıktı da sadece okudum hiç yazamadım. Başımın ağrısı da geçecek gibi değil üzerine regl de eklendi vuhhhuuuhayırlısı
Bende 3 yıllık evliyim 1 kızım var ve artık bu fazla çirkin kilolardan kurtulmam lazımYeni gelen arkadaşlar biraz kendinizi tanıtmak ister misinizevli misiniz cocuk var mı iş güç vs tanışmış oluruz. Ben 1 cocuk annesi ev hanımıyım henüz kpss ye çalışmaya çalışan bir garip
Teşekkür ederim canımMaşallah çok güzel kilo vermişssiniz
Oww harika afiyet olsun9. Nisa’n Salı menüm;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile tuzsuz salata gibi yapıp yedim. Öğle ve akşam kabak detoksu. 1 litre detoks suyu içtim. Normal suyumunda 1litresi içildi son 1 litrede içmeye devam ediyorum T Titizz1Hepfitim spor olarakda 60 dk normal yürüyüş 120 puan. Herkese iyi akşamlar bol eksiler.. :)
Afiyet olsun canm:)9. Nisa’n Salı menüm;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile
Merhaba güzel ve çıtır hanımlar
Bugün accayip yoğunduk. Sayım yaptık fln derken artık tansiyonum mu şekerim mi bilinmez bir şeylerim düştü sanırım az daha hık mık diyip gidiyordum.... Hiç girmeye fırsatım olmadı. Sayfa açıktı da sadece okudum hiç yazamadım. Başımın ağrısı da geçecek gibi değil üzerine regl de eklendi vuhhhuuuhayırlısı
Kolay gelsin kuzum benim regl de gelmek uzeree
okudum kabul ediyorumm:) çok teşekkür ederim:) akşam menümü de bildiririm:)
Hoşgeldin canm:)
hoşbulduuum:) hepimize inşallah canım :)
hoşbuldumm:) aylık hedefimi belirlememde bana yardımcı olur musunuz? ilk kez diyet yapacağım ben. gerçekçi olsun istiyorum. 58 güncel kilom, niyetim hazirana kadar 13 kilo vermek. sağlıksız mı olur? ve bu imkansız mı?
Imkansız değil-dir belki ama sağlıksız olabilir canm ben 64le başladım buraya başlarda hızlı gidiyor kilolar ama son kilolara geldikçe duraklama oluyor vücutta yani bir iki aydır 53 ten 52 ye inmeye çalışıyorum öyle diyeyum
Kurtulursun canm eminim Allah bağışlasın kızını daBende 3 yıllık evliyim 1 kızım var ve artık bu fazla çirkin kilolardan kurtulmam lazım
Harika Canm afiyet olsun
Ben de titriyore spor çok zoreee ben bilmiyore ne yapıyore spordan nefret ediyoreSporumu yaptım titriyor gene benuyaninca da yemek yeriz belki kv ye bırakırım 1 2 saat ders çalışabilirim bakalm
Saol cnm teşekkür ederimHarika Canm afiyet olsun
Etme etme zamanla inceldikçe cok seveceksinnnBen de titriyore spor çok zoreee ben bilmiyore ne yapıyore spordan nefret ediyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?