- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
45 kilo ideal kilonuz mu yoksa siz mi öyle istiyorsunuz.cok az geldi de banahoşbulduuum:) hepimize inşallah canım :)
hoşbuldumm:) aylık hedefimi belirlememde bana yardımcı olur musunuz? ilk kez diyet yapacağım ben. gerçekçi olsun istiyorum. 58 güncel kilom, niyetim hazirana kadar 13 kilo vermek. sağlıksız mı olur? ve bu imkansız mı?
Tercih bizim kızlar
Sen de baya yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin şimdi git güzelce uyu eski leylak olsaydı şöyle tavsiye verirdi.şimdi git canım ayaklarını uzat çayını al yanına da bir dilim yaş pasta ya da ekler al seratonin salgilansin bol bol sonra uyuMerhaba güzel ve çıtır hanımlar
Bugün accayip yoğunduk. Sayım yaptık fln derken artık tansiyonum mu şekerim mi bilinmez bir şeylerim düştü sanırım az daha hık mık diyip gidiyordum.... Hiç girmeye fırsatım olmadı. Sayfa açıktı da sadece okudum hiç yazamadım. Başımın ağrısı da geçecek gibi değil üzerine regl de eklendi vuhhhuuuhayırlısı
45 kilo ideal kilonuz mu yoksa siz mi öyle istiyorsunuz.cok az geldi de bana
Canım metabolizmayla alakalı birşey
Bir de kilo verdikçe verim düşüyor
Mesela ben haftada 2 kilo veriyordum ilk zamanlar
Tabi ben 109 kiloydum
2 aydır da 80 lerde takildim
Bu ay hedefin en az 3 kilo olabilir
Benim boyum 163 diyetisyen ideal kilomun 55 58 arası olduğunu söylemişti sizin boyunuza göre 45 az olabilir.tabi sizin tercihiniz kendinizi öyle beğeniyorsunuzdur ama sağlık açısından doğrusu nedir bilemiyorumsenelerdir o kilodaydım:) bilemiyorum biraz zayıf halim, ama dışarıdan çok ideal duruyor ve ben öyle alışmışım o halimi özlüyorum
o zaman bu ayki kilo hedefim 55 kg olmakk :)
Ben varım canm bir yandan ders çalışıp bir yandan giriyorumŞu an sayfada kimse yok tam herkesin dizi izleme bulaşık yıkama saatinde telefonu elime alıyorum bende çok zamansız giriyorum sayfaya
Öncelikle hoşgeldiniz.Bende çalışıyorum öğretmenim nacizane bir kaç tavsiye de ben vereyim.Benim çalıştığım yer köy dolayısıyla yemek yiyeceğimiz yer yok mutlaka yanımda goturmeliyim o yüzden bunun için baya kafa yoruyorum. Öğlen mutlaka yoğurt yiyorum yanında da mutlaka protein olmasına özen gösteriyorum.hindi füme,yulaf,yeşil mercimekli salata ,ton balığı,maş fasülye vb.olabilir. ( yeni keşfin daha yapmadım ama yapacağım müthiş bir şey) dışarda yiyeceksek ızgara köfte alıyorum ya da tabakta döner istiyorumNe mutlu bana meslekten olmayıp ama sevip ve saygı duyan insanları gördükçe ben de çok mutlu oluyorum
Görevim sabit değil bazen ofis bazen dışarıda oluyorum ofiste olunca sıkıntı olmuyor ama dışarda olunca ne bulursak yemek zorunda kalıyoruz
Allah yardımcın olsun canım emeklerinin karşılığını versin .atanmak için en az kac puan Alman lazım?Ben varım canm bir yandan ders çalışıp bir yandan giriyorumeşim gelecek yemek hazirlicam şimdi sonra cocuk uyuyana kadar debelenmece sonra halimkalırsa gene ders
Amin canm yani su durumlarda heralde 80 aşağısı işe yaramaz gibiAllah yardımcın olsun canım emeklerinin karşılığını versin .atanmak için en az kac puan Alman lazım?
Harikasiiiin hosgeldinnnSpordan geldiiim. Bugün bir değişiklik yapıp sadece yoğurt yiyiciğim.
Sağol kaptanım 1saat 45 dk sporum sürdü. Müthişti. Yanıyorum cayır cayırHarikasiiiin hosgeldinnn
7 kg diyelimTeşekkür ederim canım
Azmedince aşılamayacak engel yok
Oww harika afiyet olsun
Aylık hedef belirlemek ister misin canim
Su çok az canım
Allah tan erken yemissin kuzumBende menümü yazıp kaçayım
Sabah 11.30 3-4 tane patates kızartma peynir zeytin salatalık 1 dl tb ekmek 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle/akşam 17.15 5 kaşık kadar yeşil fasulye yemeği 2 kaşık karabuğday haşlama 2 tane köfte 3 kaşık yoğurt ve dayanamayıp 2 tatli kaşığı un helvası yedimreglime veriyorum niye böyle oldum gene
19.00 1 neskafe
Acıkırsam yoğurt yiyecegim su 1.5 ltHepfitim
45 bana da çok az geldi ama tercih tabi tatlımsenelerdir o kilodaydım:) bilemiyorum biraz zayıf halim, ama dışarıdan çok ideal duruyor ve ben öyle alışmışım o halimi özlüyorum
o zaman bu ayki kilo hedefim 55 kg olmakk :)
Kız zaten biseycik yememissin kiMenücüüüü
Saat 10 sade kahve 3 kuru kayısı
Saat 13 2 tavuk pirzola brokoli azcık bulgur pilavı
Şimdi 1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Bulguru sporda yaktığıma emin olabilirsiniz
Hepfitim
Oh en sevdiğim puanlaması yazarsın eklerim:)Sağol kaptanım 1saat 45 dk sporum sürdü. Müthişti. Yanıyorum cayır cayır
Su çok az canım
Ama menü güzel afiyet olsun
Allah tan erken yemissin kuzum
Spor yaparken 2 şer fazla yap helvanın yerine
Bende öyle düşünüyordum kaptanim aksama mekik hareketlerimi biraktim zaten onlari 2 ser fazladan yapayim
45 bana da çok az geldi ama tercih tabi tatlım
Kız zaten biseycik yememissin ki
Hani kahvaltı
Ne güzel .Spordan dolayı ertesi gün ağrı sızı olunca mutlu oluyorum bir işe yarıyordur diyeSağol kaptanım 1saat 45 dk sporum sürdü. Müthişti. Yanıyorum cayır cayır
Hoşbuldum tavsiyeleriniz için teşekkür ederimÖncelikle hoşgeldiniz.Bende çalışıyorum öğretmenim nacizane bir kaç tavsiye de ben vereyim.Benim çalıştığım yer köy dolayısıyla yemek yiyeceğimiz yer yok mutlaka yanımda goturmeliyim o yüzden bunun için baya kafa yoruyorum. Öğlen mutlaka yoğurt yiyorum yanında da mutlaka protein olmasına özen gösteriyorum.hindi füme,yulaf,yeşil mercimekli salata ,ton balığı,maş fasülye vb.olabilir. ( yeni keşfin daha yapmadım ama yapacağım müthiş bir şey) dışarda yiyeceksek ızgara köfte alıyorum ya da tabakta döner istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?