- 9 Nisan 2019
- 81
- 252
- 8
- 36
Sizlerden çok şey öğrenicem bide doğru bildiğim yanlışları düzelticem tabiAfiyet olsun canım
Öncelikle çorba ve ekmegi aynı öğünde tüketmesek iyi olur
Bir de 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit bunu unutma tamam mi
Turşu çok faydalı bir probiyotik fakat kilo verirken ödem yaptığı gerekçesiyle yememeye çalışıyoruz
Paketli ve işlenmiş gıdaları mümkün mertebe hayatımızdan kovuyoruz
Ay yok yok denemeyelim
4 kilo diyelim olur mu ❤❤
Süp Süp süper
Süp Süp Süp süper
Aklıma bu reklam geldi nedense
Afiyet olsun karatay güzeli
Afiyet olsun canım
Evet kahvaltı ne olursa olsun yapmak lazım çok hayatı bir öğün tatlım
1 dilim bile değildi ama dibini ekmekle sıyırdım sayılır mı? ben de yarımdan fazla ekmekle yerdim ama yooook yemicem artıkAfiyet olsun canım
Yarın akşam 8 den sonra sabahtan akşama kadar hepsini saatleriyle birlikte yaz olur mu
Bu arada tebrik ederim 1 seneyi aşkın diyetteyim menemeni ekmeksiz yemeyi beceremedim
Iyi geceler canm sana daNeyse ben en iyisi menemen yapmaya kararvermeden yatıyım
Hayırlı geceler
Zamanla azaltirsin canmBugün biraz kaçırdım sanırım bide sanki burdaki arkadaşlar çok az yiyor menülere baktım da en çok yiyen benim gibi biraz daha azaltmam lazım sanırım
Tamam hadi 4 kg olsunAfiyet olsun canım
Öncelikle çorba ve ekmegi aynı öğünde tüketmesek iyi olur
Bir de 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit bunu unutma tamam mi
Turşu çok faydalı bir probiyotik fakat kilo verirken ödem yaptığı gerekçesiyle yememeye çalışıyoruz
Paketli ve işlenmiş gıdaları mümkün mertebe hayatımızdan kovuyoruz
Ay yok yok denemeyelim
4 kilo diyelim olur mu ❤❤
Süp Süp süper
Süp Süp Süp süper
Aklıma bu reklam geldi nedense
Afiyet olsun karatay güzeli
Afiyet olsun canım
Evet kahvaltı ne olursa olsun yapmak lazım çok hayatı bir öğün tatlım
Tamam hafi 4 kg da anlaştıkIlk gün için gayet iyi canm normal zamanlarda paketli ürün vs olmaması gerekiyor zamanla bırakırsın zaten bunları da
Oocanm o hedefi tutturmak takım adına cok iyi bir sonuç olur tabi ama sağlıklı olup olmama açısından yazdı kaptanim. Yani şöyle ki detoks yaparsin sıkı sıkı sonra detoks bırakınca birden hızla artı gelme durumuyla motivasyonun düşebilir e tabi vücut açısından da öyle:) umarim tutturursun
Bende iyiyim çok şükür canm
Hep harika hepp afiyet olsun
Insallah mutlu olduğun kiloya ulaşırsın canmyapabilirsin canm bildirimini
Insallah güzel sonuç olur canm
Afiyet olsun canm güzel
hahaahha menemeni ekmeksiz yediğim an benim de dönüm noktam olacakAfiyet olsun canım
Yarın akşam 8 den sonra sabahtan akşama kadar hepsini saatleriyle birlikte yaz olur mu
Bu arada tebrik ederim 1 seneyi aşkın diyetteyim menemeni ekmeksiz yemeyi beceremedim
Merhabaaa. Ay polis arkadaşımız var yaşasııııınNe mutlu bana meslekten olmayıp ama sevip ve saygı duyan insanları gördükçe ben de çok mutlu oluyorum
Görevim sabit değil bazen ofis bazen dışarıda oluyorum ofiste olunca sıkıntı olmuyor ama dışarda olunca ne bulursak yemek zorunda kalıyoruz
geçmiş olsun canım..Iyi geceler kızlar ders çalışırken bir bas dönmesi başladı dusucem sanki o kadar firfır dönüyor limonlu yoğurt yemiştim o yapmış olabilir ya da uykusuzluk bilmiyorum sporu hesaplayamivam o yüzden hemen yaticam yarin yazarım spor optum sizi
Kolay gelsin beybisiiiii.Günaydın takım arkadaşlarım , bu hafta çok yoğunum hem teftiş var hem işler yoğun uğrayamam sanırım ..
Kolay gelsin canımGünaydın takım arkadaşlarım , bu hafta çok yoğunum hem teftiş var hem işler yoğun uğrayamam sanırım ..
Şu 64 ü bir de ben göreydim ahhh ahhhhGünaydın :) Benim güncel kilomu 64,8 olarak kaydeder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?