Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sizlerden çok şey öğrenicem bide doğru bildiğim yanlışları düzelticem tabi

Afiyet olsun canım
Yarın akşam 8 den sonra sabahtan akşama kadar hepsini saatleriyle birlikte yaz olur mu
Bu arada tebrik ederim 1 seneyi aşkın diyetteyim menemeni ekmeksiz yemeyi beceremedim
1 dilim bile değildi ama dibini ekmekle sıyırdım sayılır mı? ben de yarımdan fazla ekmekle yerdim ama yooook yemicem artık

Iyi geceler kızlar ders çalışırken bir bas dönmesi başladı dusucem sanki o kadar firfır dönüyor limonlu yoğurt yemiştim o yapmış olabilir ya da uykusuzluk bilmiyorum sporu hesaplayamivam o yüzden hemen yaticam yarin yazarım spor optum sizi

Tamam hadi 4 kg olsun

Tamam hafi 4 kg da anlaştık

Dünkü spor
Bench press x45 9 puan
Pacfly x45 9 puan
Pulldown reverse x45 9 puan
Telde row x45 9 puan
Dumbel triceps x45 9 puan
Dumbel curl x45 9 puan
Cateral x45 9 puan
Cruch x 45 18 puan
Leg raise x 90 36 puan
30 dk bisiklet 60 puan
10 dk hızlı tempo yürüyüş 30 puan
Toplam : 207 puan
T Titizz1

Afiyet olsun canım
Yarın akşam 8 den sonra sabahtan akşama kadar hepsini saatleriyle birlikte yaz olur mu
Bu arada tebrik ederim 1 seneyi aşkın diyetteyim menemeni ekmeksiz yemeyi beceremedim
hahaahha menemeni ekmeksiz yediğim an benim de dönüm noktam olacak o yüzden hep omlet yapıyorum

Merhabaaa. Ay polis arkadaşımız var yaşasııııın
Ben de dışarılarda çok oluyorum gün içinde. Şöyle bir şey yapıyorum. Ceplerime fındık badem hurma kuru kayısı o gün ofiste ne varsa dolduruyorum. Çok ani açlık hissettiğim zaman yiyiyorum aslında ara öğün yapmayı sevmem ama kurtarıcı oluyor. Dışarıda yemeniz gereken zamanlarda gittiğiniz her yerde çorba vardır. Çorba, köfte, sebze olabilir. Pastaneye, börekçiye, pideciye gitmemeye çalışın başka yerleri tercih edin. Simitçiler hele tuzak yemekçiler. Simitçilerin gözlerinin içine bakmayın hemen ele geçiriyorlar

geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…