Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay sorma benim de 2 tane bel fıtığım olduğunu öğrendim geçen hafta bide bel kayması olmuş çok üzgünüm
Ihmal etme canm fizik tedavi vs gördüm mu. Benim sağ ayak baş parmagimda güçsüzlük bile oluşmuş o zamana kadar niye direndin ağrıya demişti doktor fizik tedavi rahatlattı biraz ama dikkat etmezsem ağrıyor gene

Leslie iyi geliyo mu fıtığa bide ilaç tedavisi veya fizik tedavisi oldun mu şu an ne durumdasın T Titizz1 geçmiş olsun bu arada
Sağol canm fitiga iyi gelmesinden dolayı değil de hic hareket edemiyordum dışarı falan çıkmak zordu benim için bende ev icinde ufak ufak biseyler yapmak istediğimden yaptım leslieyi. Zaten dr kilo vermek gerektiğini söylemişti o sıra 12 kilo fazlam vardı normale göre su an 15 kilo eksideyimo hale göre belki kilonun faydasi da oldu canm ama fiziğe de gittim 3 hafta evde egzersiz vermişti onlari yapıyorum sık sık cok ters bir hareket yapmadığım sürece iyiyim çok şükür sana da geçmiş olsun canm

Arkadaşlar merhaba bugün benim için baya zor geçiyor malum bugün polis bayramı resepsiyonda bi sürü tatlılar pastalar içecekler vardı kendimi zor tuttum ama inat ettim yemedim sadece 5 6 tane leblebi yedim
Ay evet bugün sizin gününüz
Bayramınız kutlu olsun canım
Allah sizi başımızdan eksik etmesin ve güç kuvvet versin
Azmini de tebrik ediyorum harikasın ❤❤
Acil durumlar için patatesli sigara böreği sarıp buzluğa atcam ve çok seviyorum nasıl dayancam yaparken tırtıklarsam
1 tane ayırıp cuma eksi görürsen ödül yapabilirsin tatlım
Yada yanına fındık al 1 avuç kadar tırtıklama ihtiyacı hissedersen 1 tane fındık at agzina
yok salı çarşamba yaptım bugün son
O zaman perşembe de protein yap kuzum da detoks ters tepmesin cumaya
0 karbonhidrat beslen yapabilir misin

Nasıl imtihan oldum bugün ya nefis savaşı yaşadım resmen masanın üzerinde bunun gibi çeşit çeşit ikramlar vardı
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ama sonra sabah denediğim kıyafetlerimin dar geldiğini olmadığını düşününce hiç birine dokunmadım

Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder

Leslie yaparken alt komşunuz rahatsız olmuyor mu ben de bi ara yaptım da konşum çok ses geliyor diye şikayete gelmişti
Yoo bende hic ses çıkmıyor hoplayıp ziplamadiktan sonra bisey olmaz bence canm. Zaten o tarz hareketleri yok gibi. Bide ben cocuk uyuyunca yaptığım için uyanacak korkusunq zaten yavas basarak yapmaya çalışırdım hep

Leslie yaparken alt komşunuz rahatsız olmuyor mu ben de bi ara yaptım da konşum çok ses geliyor diye şikayete gelmişti
Tövbeeee o nasıl komşu ya çıt sesinden rahatsız oluyor heralde benim yan odada oturan annem bile duymuyor.zıplama atlama yok Leslie hatun fazla geveze ama sesini kısarsınız.bu arada gününüz kutlu olsun

Arkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Devamlı yapamadım malesef canım ama alt komşum 1 ay haftada 5 kez yaparak 15 cm inceldiben tembelliğimden bı yaptım bı yapmadım bende incelme pek olmadı

Gün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…