- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Of of başlasam o tabağı bitiririm yeminleNasıl imtihan oldum bugün ya nefis savaşı yaşadım resmen masanın üzerinde bunun gibi çeşit çeşit ikramlar vardı
yok salı çarşamba yaptım bugün sonAfiyet olsun canım etkisini görürsün Inşallah
Perşembe de yapacaksın dimi detoksu
Harika canm:)
Ideal canm
Sagol canm:)
Afiyet olsun canm:)
Al benden de o kadar
Kolay gelsin canm:)
Olamaaaaaz
Ay tam başladığım nokta hey gidi günler diyorumgöreceksin canm göreceksin insallah
Ihmal etme canm fizik tedavi vs gördüm mu. Benim sağ ayak baş parmagimda güçsüzlük bile oluşmuş o zamana kadar niye direndin ağrıya demişti doktor fizik tedavi rahatlattı biraz ama dikkat etmezsem ağrıyor geneAy sorma benim de 2 tane bel fıtığım olduğunu öğrendim geçen hafta bide bel kayması olmuş çok üzgünüm
Sağol canm fitiga iyi gelmesinden dolayı değil de hic hareket edemiyordum dışarı falan çıkmak zordu benim için bende ev icinde ufak ufak biseyler yapmak istediğimden yaptım leslieyi. Zaten dr kilo vermek gerektiğini söylemişti o sıra 12 kilo fazlam vardı normale göre su an 15 kilo eksideyimo hale göre belki kilonun faydasi da oldu canm ama fiziğe de gittim 3 hafta evde egzersiz vermişti onlari yapıyorum sık sık cok ters bir hareket yapmadığım sürece iyiyim çok şükür sana da geçmiş olsun canm
Ekim ortasında başladım canm 6 ay olmuşne kadar sürede bu kilona indin canım?
Ay evet bugün sizin gününüzArkadaşlar merhaba bugün benim için baya zor geçiyor malum bugün polis bayramı resepsiyonda bi sürü tatlılar pastalar içecekler vardı kendimi zor tuttum ama inat ettim yemedim sadece 5 6 tane leblebi yedim
1 tane ayırıp cuma eksi görürsen ödül yapabilirsin tatlımAcil durumlar için patatesli sigara böreği sarıp buzluğa atcam ve çok seviyorum nasıl dayancam yaparken tırtıklarsam
O zaman perşembe de protein yap kuzum da detoks ters tepmesin cumayayok salı çarşamba yaptım bugün son
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ama sonra sabah denediğim kıyafetlerimin dar geldiğini olmadığını düşününce hiç birine dokunmadımNasıl imtihan oldum bugün ya nefis savaşı yaşadım resmen masanın üzerinde bunun gibi çeşit çeşit ikramlar vardı
Çok teşekkür ederimAy evet bugün sizin gününüz
Bayramınız kutlu olsun canım
Allah sizi başımızdan eksik etmesin ve güç kuvvet versin
Azmini de tebrik ediyorum harikasın ❤❤
1 tane ayırıp cuma eksi görürsen ödül yapabilirsin tatlım
Yada yanına fındık al 1 avuç kadar tırtıklama ihtiyacı hissedersen 1 tane fındık at agzina
O zaman perşembe de protein yap kuzum da detoks ters tepmesin cumaya
0 karbonhidrat beslen yapabilir misin
Leslie yaparken alt komşunuz rahatsız olmuyor mu ben de bi ara yaptım da konşum çok ses geliyor diye şikayete gelmiştiSüper ya darısı bana ben sadece Leslie yapıyorum
Yoo bende hic ses çıkmıyor hoplayıp ziplamadiktan sonra bisey olmaz bence canm. Zaten o tarz hareketleri yok gibi. Bide ben cocuk uyuyunca yaptığım için uyanacak korkusunq zaten yavas basarak yapmaya çalışırdım hepLeslie yaparken alt komşunuz rahatsız olmuyor mu ben de bi ara yaptım da konşum çok ses geliyor diye şikayete gelmişti
Evet canım bacaklarda çok fark gördüm benArkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Tövbeeee o nasıl komşu ya çıt sesinden rahatsız oluyor heralde benim yan odada oturan annem bile duymuyor.zıplama atlama yok Leslie hatun fazla geveze ama sesini kısarsınız.bu arada gününüz kutlu olsunLeslie yaparken alt komşunuz rahatsız olmuyor mu ben de bi ara yaptım da konşum çok ses geliyor diye şikayete gelmişti
Devamlı yapamadım malesef canım ama alt komşum 1 ay haftada 5 kez yaparak 15 cm inceldiArkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Arkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
[/QUOT
Selülite kesin çözümü bence bol su içmek maalesef onu da yapamıyorum
Bana da öylesi denk geldi işteTövbeeee o nasıl komşu ya çıt sesinden rahatsız oluyor heralde benim yan odada oturan annem bile duymuyor.zıplama atlama yok Leslie hatun fazla geveze ama sesini kısarsınız.bu arada gününüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?