Az değil ya çok ideal. Yani benim kendimi en mutlu hissettiğim, giyindiğimi en yakıştırdığım, kendimi en güzel hissettiğim kilo o.
Hatta 47 de çok yakışıyor. KEndimi o kilolarda iken kıpır kıpır hissediyorum. Ayy heyecanlandım.
Kıyafet dedin de ah ahh.Dışarıyı bırak, ev içinde bile sıkıntı oldu.Eşimin ayı kadar eşofmanları var, onları giydim geçen haftalardan birinde, ayağıma da spor beyaz çorap çekmişim, napim üşüyorum.Gördü beni, direkt sordu : Kalede misin? Ortada mı?.Ben de bön bön bakıyorum."Spor çorapları giyip, benim eskiden halı sahada giydiğim eşofmanları giyince maça gidiyorsun sandım" demiştiDensiz odun , ne olacak !!!
Kiloluyken pijama takımları bile yaratık gibi duruyor üstümde.Dantelli mantelli şeylere hiç girmiyorum zaten.Bildiğin etli butlu, iri kıyım büyük beden mankenlerin iç giyim defilesine çıkmış pehlivan gibi hissediyorum kendimi.
Bir zayıflayayım, bütçe mütçe demeden a'dan z'ye alışveriş yapacağım, deliler gibi.
ayy canıım çok süpeeersiinhahahaha yanlız bak cuma günü listeye senin kilonu 85.0 yazmam gerekiyor.. o başlangıç kilon olduğu için canım. bür cumayada listeye tamamiyle alınmış olursun... :)
Kızlar bu arada takımımızın listesi şu an bu:
mattika
destinam
krakker
S_A
yakar76
karanfill83
marien
se_zen
suhan2
gölge-çiçeği
winstonlight
yeni gelenlerden ebru5454 bnnnnr ve fizik bu üyeleri büyük ihtimalle listeye eklemeyeceğim hepsi geçen hafta yeniydi ama doğru dürüst gelemediler...!!!!!(((
ben şimdi doktora gidiyorum inşallah bütün hafta rapor verir..!!
canım fizik bikaç haftadır geliyo, hastane işi vardı çok gelemem dedi. onu listeye al
diğer ebru5454 sadece merhaba dedi kayboldu, onu alma tabi.
Evet arkadaşlar bu saat oldu hala işteyim. Daha gideceğimde yemek yiyeceğim.
Neyse zayıflayınca alış veriş yapalım bari. Gerçi benim giyinecek çook kıyafetim var. Nasıl özledim hepsini.
Bari akşama hafif bir şeylerle kurtarayım bari.
se_zen destinam ve winstonlight çok tatlısınız kızlar bayıldım muhabbetinize.
ben nerdeyse tüm gün okuldaydım bugün, gelemedim
yarın da hastanede olcam..
cuma günü bildirim yapamayabilirim ama yine de yapabilirim de
netleşsin de yazarım yine
S_A geçmiş olsun canım
hmm tamam canım o halde inşallah ulaşırsın o kilona.. :)))
ayyy nasıl güldüm ya şu dediklerine hele densiz odun deyişine aman Allahıımm hahahahaahahahahahahahaahaha!
ahh ahh kıyafeetleerr benim zayıf halimden 2-3 parça bişey kaldı!!! ama onlara bakıp bakıp iç çekiyorum ooof ooof.... bu akşamda çok yedim kendimi asasım varrrr
Kızlar, ben size her çarşamba kilo bildiriminizi hangi gün yapmanız gerektiğini yazacağım malum benim vaktim anca böyle yetiyor..
bu cuma evdeyim. kilolarınızı cuma günü SABAH paylaşırsanız çok sevinirim. Bu cuma sonuç listelerini benim hazırlamam lazımda
iyi bari persembe bildirim yapmak bana zor geliyor kaptanım yaa, alısmısım cuma sabahlarına , hem yarın daha sıkı tutarız , bol spor , hafıf yemek , bol sıcak ıcecekler , cuma sabahına daha ıyı cıkınca aksamın günah cıkartmak daha ıyı oluyor da :))
bana bugun gelmeyelım , hhıc anlatmayım , o kadar ev işi kapı cam silme arada yedım ama yınede yazayım
sabah 7.30 uyanma 1 bardak su
9 da omlet ve cay 1 dılım ekmek
saat 2 de bal ve 1 dılım ekmek
saat 6 da 3 dılım ıspanaklı ev böregı
ve bol su bol hareket
su an cok yorgunum ve uykum var , ama oturup toka sıparişi aldıgım musterılerıme ayıp olmasın dıye bıtırmem lazım , yarın cok daha dıkkatlı olup , en azından wc ye cıkmam lazım kı tartıda 1 kılo farkettırıyor ...
benım menum hergun degısıyor , bugune böyle denk geldı , elımden geldıgınce ekmek şeker ve hamur ısı olmadan , sebze ve sulu yemek yemege calısıyorum su ıcmeye calısıyorum kabızlık sorunum var onu duzeltmeye calısıyorum , dıyet lıstesı uygulamıyorum , aralarda şeker ve cikolata yememeye calısıyorum , vs..
ya persembelerı bana zor gelıyor , ne bılıım , alıskanlık herhalde
evet ben toka ve taç tasarımcısıyım , yurtdısında cok meshur Boutique Hair bow diye gecen butık tokaları yapan tek kişi benim..bir internet sitem ve sayfam var ve gıttıkce cogalan bır lıstem :))
tüp bebek tedavisindeyim kızlar, inş güzel bi nedenle ayrılırım takımdan.
yoksa burdayım yine, 2 hafta izinli olurum sadece.
ben 2 tane pantolon aldım bu eylülde, okula onları giyip duruyorum sürekli
eski pantolonlarımın hepsi bol geliyo, daralttırdım ama kötü oldu giyemedim.
inş sizin de kıyafet sorununuz böyle olur.
sevdiğim pantolonlar var giyemiyorum, yenisini de alamadım
bi defada gidip 5 pantolon beğenemiyosun ki.
yürüyüş basen yapıyo mu bilmiyorum benim basenlerim biraz vardı zaten.
ama kalori harcamamız gerekiyo bi şekilde. spor en önemli şey.
tüp bebek tedavisindeyim kızlar, inş güzel bi nedenle ayrılırım takımdan.
yoksa burdayım yine, 2 hafta izinli olurum sadece.
ben 2 tane pantolon aldım bu eylülde, okula onları giyip duruyorum sürekli
eski pantolonlarımın hepsi bol geliyo, daralttırdım ama kötü oldu giyemedim.
inş sizin de kıyafet sorununuz böyle olur.
sevdiğim pantolonlar var giyemiyorum, yenisini de alamadım
bi defada gidip 5 pantolon beğenemiyosun ki.
yürüyüş basen yapıyo mu bilmiyorum benim basenlerim biraz vardı zaten.
ama kalori harcamamız gerekiyo bi şekilde. spor en önemli şey.
waaaauuu!!!! bende çok istedim satmayı ama bir türlü karar veremedim ayyy örnek oldun şimdi bana.. ama ben toka yapmıyorum.. bugüne kadar bunları yaptım..
bebek yorganı yastığı ve çantası
takı
örgü ( atkı saç bandı tozluk yani kolay şeyler )
mum yaptım
nikah şekerleirmi kendim yaptım
gelin çiçeğimi kendim yaptım
burda isvviçrede yapılan kına gecemde gelin içeri girdiğinde tutulması gereken çemberler ve masa dekorasyonumu yaptım
bebekler için alt değiştirme seti diktimmm
yastıklar yaptımmmm evdeki ne kadar vazo varsa süsledimmm
iite böyle şeyler halende yapıyorum keşke yapıp satabilseemmm...
birde bana web sitenin adresini özel mesaj olarak gönderebilirmisinn
destinam ben de sitenin adresini istiyorum.
albümüne baktım bu arada anasına da kızına da maşallah diyorum
ah dogru ya , yazdıktan sonra geldı aklıma ınsallah olur cnaım ama sen yınede hamıle kalsanda 3.ayın dolmadan kımselere anlatma ...darısı basımıza bu kıyafet işinde insallah ben dıkıs makınesı bıle aldım onunla daraltırım ınsallah
vayyy , sende bayagı becerıklısın masallah , buradan sıte ısmı vermek yasak mı bılmem ama arama motor sayfasına lalbutiktoka yazmanız yeterlı , facebook sayfam ve blog sayfam karsınıza cıkıyor , bu konuda oldukca bır açık varmıs onu anladım , yurtdısından getırtıyorum butun aparatları ve kurdeleleri , uzun zaman nette videoları izledim cok calıstım cok da severek yapıyorum ...
hemenn bakıyorummm... canım valla süpersin yani birde yurt dışından getirtiyosunn bende isviçredeyim bütün el işi malzemelerimi hep burdan aldım ama çooooook aşırı pahalı artık herşeyimi türkiyeden alacam her tatilimde yükleyip getircem vallaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?