Afiyet olsun canm cok güzel:)Tekrar merhabalar benim de bugünkü menüm şöyle:
07.30 Kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz 1 lokma ekmek ve 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara: yarım gül böreği ( küçük bir borekti yarısı da epey küçüktü)
Öğlen13.00 :3 kaşık yulaflı yoğurt. 1 zeytinyağlı dolma
Aksam 19.00: 1 kase tarhana çorbası
1 .5 litre su
Hepfitim
45 dk Leslie 135 puan T Titizz1
Afiyet olsun canm evde tadilattaymis bolca hareket ediyorsundur zaten kurabiyeler yanar diye düşündüm:) dediklerinde haklısın gerçekten artik hayat gerçekten çok pahalı..sabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav
biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.
malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.
aynen benim deee .. ondan kilo alıyorum ya gözüm açChia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakbenim gözüm aç
Meyveli yoğurt yapabilirsen belki canm kuru kayısı hurma da keser tatli istegini
Chia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakbenim gözüm aç
Canm daha öncede demiştin spor yapılmadığı günler adım sayimizi ekliyoruz o yüzden 40 puan giriyorum :) afiyet olsun bu arada menü guzel❤
Ay aynen baya tokum su an benchia çooook tok tutuyo gerçekten. yemek istesen de bişey yiyemezsin öyle tokluk:) bana öyle olmuştu:)
yoğurda karıştırdım, meyve kattım öyle yedim ama kabak çekirdeği keten tohumu vs de katılıyor :)
5 hurma 4 kayısı nasıl yedin canım tatlı krizin mi tuttu regl dönemi mi
Tamam o zaman chia alayım en kısa zamanda çünkü tok tutan ürünlere ihtiyacım var. Nereden alabilirim marketlerden mi aktardan mı?chia çooook tok tutuyo gerçekten. yemek istesen de bişey yiyemezsin öyle tokluk:) bana öyle olmuştu:)
yoğurda karıştırdım, meyve kattım öyle yedim ama kabak çekirdeği keten tohumu vs de katılıyor :)
her yerde var canım benimTamam o zaman chia alayım en kısa zamanda çünkü tok tutan ürünlere ihtiyacım var. Nereden alabilirim marketlerden mi aktardan mı?
Tarçın çayı içebilirsin üzerine de bir bardak suGün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim
Ben migrostan almıştım canmTamam o zaman chia alayım en kısa zamanda çünkü tok tutan ürünlere ihtiyacım var. Nereden alabilirim marketlerden mi aktardan mı?
Afiyet olsun canm cok güzel tabiki
Afiyet olsun canm guzel:)İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 8 de peynirli omlet domates salatalık
Saat 11 de 5 6 leblebi
Saat 13 de 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Saat 16 da yarım elma yarım muz
Akşam 19 da ıspanak yoğurt
Aralarda şekersiz kahve
2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canm insallahfaydasını göreceksin detoksun❤Hepfitim Bugün ki menümde dünkü ile aynı
Kabak DETOKSU
Kahvaltı 2 haşlama yumurta, bol yeşillik, 1 dilim beyaz peynir
Öğle kabak DETOKSU
Akşam kabak DETOKSU
Öğle ve akşam yarım elma yedim meyve olarak
1 litre detoks suyumu içtim
Normal suyumu da 2 litreye tamamlamak üzereyim
İnşaalah ya bugün biraz tatlı istedi canım ama bol suyla geçiştirdimAfiyet olsun canm insallahfaydasını göreceksin detoksun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?