Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Önlemek için hurma yiyebilirsiniz kan şekerini müthiş dengeliyor 4 gibi falan tarçınlı süt içebilirsiniz şak diye kesiyor o krizi.ben çok iyi biliyorum o krizleri

Canım arkadasın dediği de güzel olur
Birde 1 muz dilimleyip biraz kakao ve ceviz serpip
Çok az da bal gezdirip yiyebilirsin
Kaptanım kalça basen de oldu mu incelme ?Az önce mezura ile ölçtüm. Kalçam olduğu gibi duruyor bacaklar 3 cm incelmiş acaba daha çok bacakları mı çalıştırıyor Leslie
Evet canım eteklerimden fark ediyorum ben
Bacak daha çok fark ediyor

Arkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Bu aralar tercih etmiyorum pek sanki kilom fazlayken daha çok etkisini görüyordum artik daha ağır sporlar gerekiyor vücudumda istediğim değişiklikler için

Meyveli yoğurt yapabilirsen belki canm kuru kayısı hurma da keser tatli istegini

Kızlar bisey sorucam akşam yemek yemek istemiyorum yani su an tokum aslında ama acikicamçünkü en son 15.40 da yemek yedim. Aciktigimda chia tohumlu yoğurt yesem tok tutar mı yiyen var mı aranizda

Kızlar bisey sorucam akşam yemek yemek istemiyorum yani su an tokum aslında ama acikicamçünkü en son 15.40 da yemek yedim. Aciktigimda chia tohumlu yoğurt yesem tok tutar mı yiyen var mı aranizda
Chia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakbenim gözüm aç

Bu aralar tercih etmiyorum pek sanki kilom fazlayken daha çok etkisini görüyordum artik daha ağır sporlar gerekiyor vücudumda istediğim değişiklikler için
Çoook merak ettiğim bir soru geliyor kaptanım Leslie kalça basen de işe yaradı mı benim derdim oralar çünkü.Gözle görülür küçülmeler oluyor mu?

Son bir aydır yaşadığım .Diyet yapmaya niyetlenmesem bu kadar çok tatlı ile karşılaşmam gıcıklığına karşıma çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-10-19-34-26-749.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
Chia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakbenim gözüm aç
Önceden yapardım da yapmadım epeydir bugün aklima geldi yoğurtla karıştırdım içine de kivi kuru kayısı doğradım bakalm

Çoook merak ettiğim bir soru geliyor kaptanım Leslie kalça basen de işe yaradı mı benim derdim oralar çünkü.Gözle görülür küçülmeler oluyor mu?
Bende ise yarıyordu canm yani basenlerimin küçüldüğü farkediloyordu sonra baktim yetersiz kalıyor farkli hareketler katarak spor düzeni kurdum her bölgem için. Kalça için squatlar harika yapabilirsen yapmanı tavsiye ederim sonra yerde yüz üstü uzanıp köpek pozisyonda afedersin dirsekler yerde bacağını yana ac kapa kalçayı sıkıştır nefes kontrolü ile başlarda 10 yapabiliyordum artik 40 tekrar yapıyorum hala yanma hissediyorum bu da cok etkili bence

Deneyim bunları canım teşekkür ederim.squatı herkesten duyuyorum ama lesliden sonra halim kalmıyor.

Deneyim bunları canım teşekkür ederim.squatı herkesten duyuyorum ama lesliden sonra halim kalmıyor.
Öncesinde yap canm ilk zamanlar 10 bile yapsan alışırsın ya da mesela bos kaldigin herhangi bir zamanda yap bak canını çektirdin yapicam gene ben mesela yemek yaparken mutfakta bekledigim kısa sürelerde bos kalmamak adına yapıyorum

Selam kızlar menüm
Sabah 10.30 3 yemek kaşığı yulaf lapamin yarısını yiyebildim doydum nedense 1 şekersiz cay
Ara 1 kivi 1 sade türk kahvesi
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle 15.40 yarim tabak kuru fasulye yarim kalan yulaf lapam 1 köfte
17.00 1 fincan nar çiçeği çayı
19.30 2 yemek kaşığı chia tohumu 4 yemek kaşığı yoğurt 3 kayısı doğradım 2 dilim kivi
Acıkırsam yeşil cay içerim
Su 1.5 lt regl olucam diye yeterince sis hissetigimden az içer oldum Hepfitim

Tekrar merhabalar benim de bugünkü menüm şöyle:
07.30 Kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz 1 lokma ekmek ve 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara: yarım gül böreği ( küçük bir borekti yarısı da epey küçüktü)
Öğlen13.00 :3 kaşık yulaflı yoğurt. 1 zeytinyağlı dolma
Aksam 19.00: 1 kase tarhana çorbası
1 .5 litre su
Hepfitim
45 dk Leslie 135 puan T Titizz1

sabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav

biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.

malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.

sabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav

biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.

malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.

et soye

et sote olan menüde de zor durumdayım diyince garip olmuş ama sadece diyet bişey yok demek istemiştim, şikayet eder gibi olmasın allahım olmayanlara da versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…