- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Kaptanım kalça basen de oldu mu incelme ?Az önce mezura ile ölçtüm. Kalçam olduğu gibi duruyor bacaklar 3 cm incelmiş acaba daha çok bacakları mı çalıştırıyor LeslieEvet canım bacaklarda çok fark gördüm ben
Selüliti bilemiycem valla
Önlemek için hurma yiyebilirsiniz kan şekerini müthiş dengeliyor 4 gibi falan tarçınlı süt içebilirsiniz şak diye kesiyor o krizi.ben çok iyi biliyorum o krizleriGün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim
Canım arkadasın dediği de güzel olurGün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim
Evet canım eteklerimden fark ediyorum benKaptanım kalça basen de oldu mu incelme ?Az önce mezura ile ölçtüm. Kalçam olduğu gibi duruyor bacaklar 3 cm incelmiş acaba daha çok bacakları mı çalıştırıyor Leslie
Bende uzun süre yaptım hala da bos vakit bulursam yaparım fark ediyor epeyArkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Bu aralar tercih etmiyorum pek sanki kilom fazlayken daha çok etkisini görüyordum artik daha ağır sporlar gerekiyor vücudumda istediğim değişiklikler içinArkadaşlar devamlı Leslie yapıp da gerçekten etkisi gören varmı aramızda? Birde selülitler için napmak gerekiyor?
Meyveli yoğurt yapabilirsen belki canm kuru kayısı hurma da keser tatli isteginiGün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim
Chia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakKızlar bisey sorucam akşam yemek yemek istemiyorum yani su an tokum aslında ama acikicamçünkü en son 15.40 da yemek yedim. Aciktigimda chia tohumlu yoğurt yesem tok tutar mı yiyen var mı aranizda
Çoook merak ettiğim bir soru geliyor kaptanım Leslie kalça basen de işe yaradı mı benim derdim oralar çünkü.Gözle görülür küçülmeler oluyor mu?Bu aralar tercih etmiyorum pek sanki kilom fazlayken daha çok etkisini görüyordum artik daha ağır sporlar gerekiyor vücudumda istediğim değişiklikler için
Önceden yapardım da yapmadım epeydir bugün aklima geldi yoğurtla karıştırdım içine de kivi kuru kayısı doğradım bakalmChia tohumu hiç denemedim ama epey meşhur sadece yoğurt bile tok tutar önemli olan gözü beyni doyurmakbenim gözüm aç
Bende ise yarıyordu canm yani basenlerimin küçüldüğü farkediloyordu sonra baktim yetersiz kalıyor farkli hareketler katarak spor düzeni kurdum her bölgem için. Kalça için squatlar harika yapabilirsen yapmanı tavsiye ederim sonra yerde yüz üstü uzanıp köpek pozisyonda afedersinÇoook merak ettiğim bir soru geliyor kaptanım Leslie kalça basen de işe yaradı mı benim derdim oralar çünkü.Gözle görülür küçülmeler oluyor mu?
Deneyim bunları canım teşekkür ederim.squatı herkesten duyuyorum ama lesliden sonra halim kalmıyor.Bende ise yarıyordu canm yani basenlerimin küçüldüğü farkediloyordu sonra baktim yetersiz kalıyor farkli hareketler katarak spor düzeni kurdum her bölgem için. Kalça için squatlar harika yapabilirsen yapmanı tavsiye ederim sonra yerde yüz üstü uzanıp köpek pozisyonda afedersindirsekler yerde bacağını yana ac kapa kalçayı sıkıştır nefes kontrolü ile başlarda 10 yapabiliyordum artik 40 tekrar yapıyorum hala yanma hissediyorum bu da cok etkili bence
Öncesinde yap canm ilk zamanlar 10 bile yapsan alışırsın ya da mesela bos kaldigin herhangi bir zamanda yap bak canını çektirdin yapicam geneDeneyim bunları canım teşekkür ederim.squatı herkesten duyuyorum ama lesliden sonra halim kalmıyor.
sabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav
biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.
malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?