evet canım regl dönemim... ben bu kiloları nasıl aldım sanıyorsun çok süratli ve bol tatlı yiyebilirim ...20 hurma 20 kayısı da yiyebilirim hiç kesmez5 hurma 4 kayısı nasıl yedin canım tatlı krizin mi tuttu regl dönemi mi ☺
Tamam canm ekliyorum:)
Bastırmış olmana sevindim canm benimde regl gelme zamanı acayip tatli çekiyor canm direniyorum öyleİnşaalah ya bugün biraz tatlı istedi canım ama bol suyla geçiştirdim
Afiyet olsun canımSelam kızlar menüm
Sabah 10.30 3 yemek kaşığı yulaf lapamin yarısını yiyebildim doydum nedense 1 şekersiz cay
Ara 1 kivi 1 sade türk kahvesi
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle 15.40 yarim tabak kuru fasulye yarim kalan yulaf lapam 1 köfte
17.00 1 fincan nar çiçeği çayı
19.30 2 yemek kaşığı chia tohumu 4 yemek kaşığı yoğurt 3 kayısı doğradım 2 dilim kivi
Acıkırsam yeşil cay içerim
Su 1.5 ltregl olucam diye yeterince sis hissetigimden az içer oldum Hepfitim
Afiyet olsun canımTekrar merhabalar benim de bugünkü menüm şöyle:
07.30 Kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz 1 lokma ekmek ve 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara: yarım gül böreği ( küçük bir borekti yarısı da epey küçüktü)
Öğlen13.00 :3 kaşık yulaflı yoğurt. 1 zeytinyağlı dolma
Aksam 19.00: 1 kase tarhana çorbası
1 .5 litre su
Hepfitim
45 dk Leslie 135 puan T Titizz1
Tamam canım Daha dikkatli ol en azından miktarı az tutsabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav
biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.
malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.
Amin kuzumsabah 10:00 peynirli omlet sade çay
14:00 birkaç kurabiye sade çay
akşam et sote yarım kase pilav
biliyorum diyete hiç uygun değil ama ev tadilatta, bir de şuanlık diyet için alışveriş yapacak maddi durumum yok o yüzden evde allah ne verdiyse diyeye uydurmaya az yemeye çalışıyorum bu haftalık.
malum her şey o kadar pahalı ki sebzesi ton balığı maalesef çok tutuyor şimdilik idare etmek zorundayım.
et soye
et sote olan menüde de zor durumdayım diyince garip olmuş ama sadece diyet bişey yok demek istemiştim, şikayet eder gibi olmasın allahım olmayanlara da versin..
Afiyet olsun canım
Hoş geldinSelammmmm, gelebildim sonunda. Nasılsınız ballı bademlerim ❤❤
afiyet olsun canım
Harika canım Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 8 de peynirli omlet domates salatalık
Saat 11 de 5 6 leblebi
Saat 13 de 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Saat 16 da yarım elma yarım muz
Akşam 19 da ıspanak yoğurt
Aralarda şekersiz kahve
2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canımHepfitim Bugün ki menümde dünkü ile aynı
Kabak DETOKSU 2. Gün
Kahvaltı 2 haşlama yumurta, bol yeşillik, 1 dilim beyaz peynir
Öğle kabak DETOKSU
Akşam kabak DETOKSU
Öğle ve akşam yarım elma yedim meyve olarak
1 litre detoks suyumu içtim
Normal suyumu da 2 litreye tamamlamak üzereyim
öyle yapmaya çalışıyorum, elde olması gereken yok diye tepeleme pilav da yememeliyiz diiiimiiii öğğğretmeniiiiiimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam canım Daha dikkatli ol en azından miktarı az tut
Amin kuzum
Afiyet olsun canım
Hoş geldin
Nerelerdesin kız sen
afiyet olsun canım
Harika canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Olmak isyediğim kiloda kadın ve memnun değil depresyondan depresyona giresim geldihuhuuu doğru bilmişim :) 58 kiloyum, 1.60 ım , hedefim 45
ne yapmam gerekiyor şimdi? kuralları okuyayım hemen
hahaha canım görsen hak verirsin bana:) inşallah sen de bu kiloda olacaksınOlmak isyediğim kiloda kadın ve memnun değil depresyondan depresyona giresim geldi
İnşallah istediğin kiloya istediğin bedene kavuşursun yani takımdaki herkez kavuşur
Umarım bende
Kaptanım, düğün bitti de ağır misafirler kaldı sadece.Hoş geldin
Nerelerdesin kız sen
aynen öyle yapacağım bu akşam sadece salata öğleyinde etO zaman perşembe de protein yap kuzum da detoks ters tepmesin cumaya
0 karbonhidrat beslen yapabilir misin
bence bu senin yaşadığın durumu diyette olan herkes yaşıyordur benimde öyle ikindi vakti bir de gece yatma vakti en tehlikeli saatler ikindi vakti şekersiz türk kahvesi yada sütlü kahve yanına 2 hurma kuru kayısı tatlı isteğine birebir geliyorGün boyu tatlıya pastaya direndim ama şu saat olunca bide eve gelince bi tatlı yeme isteği oluyo bende sabahtan akşama kadar canım istemiyor ama saat 4 5 olunca tatlı krizim tutuyor sebebi ne olabilir yada önlemek için ne yapabilirim
Günaydın canım müziğin sesinden rahatsız oluyorsa kısarak yaparsın da hareketleri yaparken nasıl bir ses çıkıyor da rahatsız oluyor inan anlamadim.şikayete meraklı ise bulur bı bahaneGünaydın arkadaşlar dün akşam çok yorgundum pek giremedim buraya ama önerilerinizi okudum hepsini denicrm bide leslie tekrar başlamayı düşünüyorum en azından hafta da ikiüç defa inşallah benim komşu yine kapıya dayanmaz
Otur 100öyle yapmaya çalışıyorum, elde olması gereken yok diye tepeleme pilav da yememeliyiz diiiimiiii öğğğretmeniiiiiim
Ay en pis kısmı hakkatenKaptanım, düğün bitti de ağır misafirler kaldı sadece.
Onlar da bugün dönüyorlar
❤❤Günaydınnnn ennnnnn güzelinden
101 de zencefillişeker var canım mideyi çok güzel yatiştiriyorSelam k8zlarr napiyorsunuz ozledim sizi bee bulantılar mahvetti gözüm bişey görmüyor valla
Minder yok mu canımGünaydın arkadaşlar dün akşam çok yorgundum pek giremedim buraya ama önerilerinizi okudum hepsini denicrm bide leslie tekrar başlamayı düşünüyorum en azından hafta da ikiüç defa inşallah benim komşu yine kapıya dayanmaz
Canım adımları hafif basmaya çalış yani ben hep öyle yaparim sesi de açmana gerek kalmıyor bir zaman sonra ezberliyorsun zaten izlerken sessiz de yapabiliyorsunGünaydın arkadaşlar dün akşam çok yorgundum pek giremedim buraya ama önerilerinizi okudum hepsini denicrm bide leslie tekrar başlamayı düşünüyorum en azından hafta da ikiüç defa inşallah benim komşu yine kapıya dayanmaz
Kolay gelsin kaptanim ❤Slm hatunlar
Haftasonu kuzenimin nişanı var
Ben de biraz önce kuaför ve ufak tefek aksesuar eksiklerimi hallettim geldim
Sağol kuzumCanım adımları hafif basmaya çalış yani ben hep öyle yaparim sesi de açmana gerek kalmıyor bir zaman sonra ezberliyorsun zaten izlerken sessiz de yapabiliyorsun
Kolay gelsin kaptanim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?