Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam canım Daha dikkatli ol en azından miktarı az tut
Amin kuzum
Afiyet olsun canım
Selammmmm, gelebildim sonunda. Nasılsınız ballı bademlerim ❤❤
Hoş geldin
Nerelerdesin kız sen
Menüm şu şekilde;
9:30 Karatay kahvaltı
14:00 1 elma
16:00 Türk kahvesi
19:00 Etli taze fasulye, çoban salata, 1 bardak ayran
2lt su
Hepfitim T Titizz1
afiyet olsun canım
Harika canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım

öyle yapmaya çalışıyorum, elde olması gereken yok diye tepeleme pilav da yememeliyiz diiiimiiii öğğğretmeniiiiiim

huhuuu doğru bilmişim :) 58 kiloyum, 1.60 ım , hedefim 45

ne yapmam gerekiyor şimdi? kuralları okuyayım hemen
Olmak isyediğim kiloda kadın ve memnun değil depresyondan depresyona giresim geldi

İnşallah istediğin kiloya istediğin bedene kavuşursun yani takımdaki herkez kavuşur
Umarım bende

Olmak isyediğim kiloda kadın ve memnun değil depresyondan depresyona giresim geldi

İnşallah istediğin kiloya istediğin bedene kavuşursun yani takımdaki herkez kavuşur
Umarım bende
hahaha canım görsen hak verirsin bana:) inşallah sen de bu kiloda olacaksın

bence bu senin yaşadığın durumu diyette olan herkes yaşıyordur benimde öyle ikindi vakti bir de gece yatma vakti en tehlikeli saatler ikindi vakti şekersiz türk kahvesi yada sütlü kahve yanına 2 hurma kuru kayısı tatlı isteğine birebir geliyor

Günaydın canım müziğin sesinden rahatsız oluyorsa kısarak yaparsın da hareketleri yaparken nasıl bir ses çıkıyor da rahatsız oluyor inan anlamadim.şikayete meraklı ise bulur bı bahane

öyle yapmaya çalışıyorum, elde olması gereken yok diye tepeleme pilav da yememeliyiz diiiimiiii öğğğretmeniiiiiim
Otur 100
Kaptanım, düğün bitti de ağır misafirler kaldı sadece.
Onlar da bugün dönüyorlar
Ay en pis kısmı hakkaten
Allah kolaylık versin tatlım
Günaydınnnn ennnnnn güzelinden
❤❤
Selam k8zlarr napiyorsunuz ozledim sizi bee bulantılar mahvetti gözüm bişey görmüyor valla
101 de zencefillişeker var canım mideyi çok güzel yatiştiriyor
Bir de beyaz leblebi atıştır
Allah kolaylık versin
Minder yok mu canım
Onun üstünde yap bari

Canım adımları hafif basmaya çalış yani ben hep öyle yaparim sesi de açmana gerek kalmıyor bir zaman sonra ezberliyorsun zaten izlerken sessiz de yapabiliyorsun
Slm hatunlar
Haftasonu kuzenimin nişanı var
Ben de biraz önce kuaför ve ufak tefek aksesuar eksiklerimi hallettim geldim
Kolay gelsin kaptanim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…