Sağol kaptanım, atlattık neyse kiAy en pis kısmı hakkaten
Allah kolaylık versin tatlım
Selam kaptanım, gün içinde oğluşunla uyumaya çalışsan, belki dinlenirsin birazSelam kızlar anca girebildim işlerden nasılsınız bakalım. Ben cok uykusuz ve yorgunum gece erken yatayım dedim 12bucukta yattim 2 ye kadar üst komşu yüzünden uyuyamadim sonra cocuk uyandi falan derken mahvoldum gene
Tamam kaptanm:)
Yok kuzum ya uyuyamiyorum alışmışım böyleSağol kaptanım, atlattık neyse ki
Selam kaptanım, gün içinde oğluşunla uyumaya çalışsan, belki dinlenirsin biraz
Harikasın canm kolay gelsinİyi günler herkese bugün acayip işlerim var dip köşe temizlik beri aldım birde yemek de yapılacak çocuk da oyalıyo tabi son hız yoruldum terlere karıştım ve bu arada sabah sporumu da yaptım
Sıkıntı olmaz canm :)
Afiyet olsun canm kolay gelsin❤Kızlar selaaaam gelemedim dünden beri. Bugün de çok yoğunum.
Dünkü menümü yazayım
Saat 11 beyaz peynirli domatesli tb ekmeğe sandviç
Saat 19 biraz karnabahar 6 7 tane z.yağlı yaprak dolma roka salatası yoğurt.
Saat 20 bir avuç antep fıstığı
Hepfitim
Spora gidemedim 10.000 adım olmuş dün 100 puan
T Titizz1
Evet minderim var bide minderle deneyeyim bakalımOtur 100
Ay en pis kısmı hakkaten
Allah kolaylık versin tatlım
❤❤
101 de zencefillişeker var canım mideyi çok güzel yatiştiriyor
Bir de beyaz leblebi atıştır
Allah kolaylık versin
Minder yok mu canım
Onun üstünde yap bari
Bende o kadar yorgunum ki sabah yataktan sürünerek çıkıyorum uzun bi tatile ihtiyacım varSelam kızlar anca girebildim işlerden nasılsınız bakalım. Ben cok uykusuz ve yorgunum gece erken yatayım dedim 12bucukta yattim 2 ye kadar üst komşu yüzünden uyuyamadim sonra cocuk uyandi falan derken mahvoldum gene
Afiyet olsun canmKızlar selaaaam gelemedim dünden beri. Bugün de çok yoğunum.
Dünkü menümü yazayım
Hepfitim
T Titizz1
Ben pazar market yaptım eve geldim ders çalışıyorum ondan yazmadım ama arada girio bakiyorum çit yoktuooo buralar sakin. Herkes yoğun galiba. Az önce dolu yağdı şimdi güneşleniyoruz. Canım Nisan, kendini Mart sanıyor
Aman canm hele perşembeleri cok dikkat menülerdeKızlar bugün öğlen bir kase kısır yedim baya kalorisi varmış akşam yoğurt ve salatayla telafi edicem ama bi arkadaş süpriz yapmış kocaman çikolatalı pasta getirmiş tabi ben yemedimbide tam diyete başlıyorum nedense pastalar börekler çörekler gırla geliyor
Ah tatiiil tatiiil keşke
Bende o kadar yorgunum ki sabah yataktan sürünerek çıkıyorum uzun bi tatile ihtiyacım var
Vayyy iradeye bak müthiş Allah beni karşılaştırmasın savaştan çıkmış gibi oluyorumKızlar bugün öğlen bir kase kısır yedim baya kalorisi varmış akşam yoğurt ve salatayla telafi edicem ama bi arkadaş süpriz yapmış kocaman çikolatalı pasta getirmiş tabi ben yemedimbide tam diyete başlıyorum nedense pastalar börekler çörekler gırla geliyor
pazarda durumlar nasıl? soğan hala 10 lira mı? Allaam yaa geçen gün muz aldım eve 25 lira tuttu. Kasada gözlerim doldu. Dedim ben buna kıyıp nasıl yerim giyeyim ben bunuAfiyet olsun canm
Ben pazar market yaptım eve geldim ders çalışıyorum ondan yazmadım ama arada girio bakiyorum çit yoktu
Aman canm hele perşembeleri cok dikkat menülerde
Ah tatiiil tatiiil keşke
Normalde bem de dayanamıyorum diyete yeni başladım belki ondandır bide sürekli aynı şeyleri yaşıyorum diyete başlıyorum iki gün sonra kendimi pasta yerken buluyorum sonrada amaann bi kere yedim bari tadını çıkarayım sonra telafi ederim diyorum ama aynı şeyler kısır döngü oluyor bu sefer kararlıyım yaa bu kilolar gidecekVayyy iradeye bak müthiş Allah beni karşılaştırmasın savaştan çıkmış gibi oluyorumama eskisi kadar mutsuz değilim alıştım düzene demek ki tatlı olmadan da oluyormuş
Maşallah canımİyi günler herkese bugün acayip işlerim var dip köşe temizlik beri aldım birde yemek de yapılacak çocuk da oyalıyo tabi son hız yoruldum terlere karıştım ve bu arada sabah sporumu da yaptım
Yok canım hallet işlerini sen
Afiyet olsun canım güzelKızlar selaaaam gelemedim dünden beri. Bugün de çok yoğunum.
Dünkü menümü yazayım
Hepfitim
T Titizz1
Komplo onlar kanmaKızlar bugün öğlen bir kase kısır yedim baya kalorisi varmış akşam yoğurt ve salatayla telafi edicem ama bi arkadaş süpriz yapmış kocaman çikolatalı pasta getirmiş tabi ben yemedimbide tam diyete başlıyorum nedense pastalar börekler çörekler gırla geliyor
Hâlâ aynı canım malesefpazarda durumlar nasıl? soğan hala 10 lira mı? Allaam yaa geçen gün muz aldım eve 25 lira tuttu. Kasada gözlerim doldu. Dedim ben buna kıyıp nasıl yerim giyeyim ben bunu
Evet canm kahvaltıdan önce kıyafetsiz olarak tartılıyoruz:)yarın tartılıyoruz doğru mudur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?