Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar bugünkü menüm
07.30 Kahvaltı: 1 yumurta,4 zeytin ,1 dilim peynir yeşillik domates salatalık
12.30 Öğlen yemeği: yulaflı yoğurt,2 kayısı ,2 ceviz
16:30 Ara:1 bardak tarçınlı süt ve 1 hurma
19:20 Akşam yemeği: 1 kepçe tarhana çorbası ve 1 tabak taze fasulye +salata
2.5 litre su Hepfitim

Afiyet olsun canım güzel
Aha çocuk heva heva diyor un helvası istiyor nasil direnicem simdi onu yaptığımda
Allah sabırlar versin
Tamamdır dikkat ederim biz haftaya listeye gireceğiz demi yani yeni katılanlar
3.cuma giriyorsunuz tatlım
eczanede tartılıyorum imkansıız

bir de ben ceza alacak mıyım hani pek uyamadım ya
Özenle incelenip ceza verilir
Sen doğal rutininibozma

afiyet olsun canım güzel

Bu hafta çok dikkat ettim( hafta sonu hariç) spor da yaptım yarın tartıda güzel bir sonuç almayı umuyorum fakat kaç gündür sindirim sistemim yine durdu. Şu saatten sonra bol bol kayısı ve ılık su içsem tartiya olumsuz yansır mı?

Canım yatmadan önce 2 kuru kayısıyı veya 2 inciri yarim çay bardağı sıcak suya islat
Sabah uyanır uyanmaz ic

T Titizz1
Leslie 3 mil : 135 puan
60 russian Twist:
20 squat:
10: mekik
30 yan bacağı yukarıya doğru kaldırma( senin bana söylediğin hareket canım internetten biraz araştırdım.
15 yukarıya
Canım yatmadan önce 2 kuru kayısıyı veya 2 inciri yarim çay bardağı sıcak suya islat
Sabah uyanır uyanmaz ic

T Titizz1
Leslie 3 mil : 135 puan
60 russian Twist:
20 squat:
10: mekik
30 yan bacağı yukarıya doğru kaldırma( senin bana söylediğin hareket canım internetten biraz araştırdım.
15 yukarıya

Meyvesini de yicen bu arada sadece suyu değil
Ahhh kafam nerelerde acaba

Ya karıştırdım birbirine kimi alıntıladım ne yaptım belli de+ğil. ilk sayfaya gidip spor puanlarına bakayim.bir yandan Hepfitim e cevap vereyim derken ortalık karıştı.@Titizz1 canım toplam puanı yazayım ben 135+24+8+4+6+3+=180 puan doğru oldu mu?

Kabak detoksu yapan bir arkadaş vardı? Kim olduğunu hatırlamıyorum.tavsiye eder mi etkili mi acaba? Benim şok detoks falan yapmam lazım vücudum diyete alıştı bu yavaşlığı kırmak lazım .Bu detoksa da baktım genelde herkes kilo vermiş ama ortak şikayet mide bulantısı yapıyormuş

İyi akşamlar hanımlarrrr
Bugün nöbet cıkışıydım giremedim
Şimdi de gözlerim kapanıyor
Menümü şeettiriimm Hepfitim
Sabah 1 yumurta peynir zeytin yukepek
Öğle yemeyi unuttum şekerim düştü az kalsın direksiyon başında gidiyordum haaaa eve gelince 16.00 gibi peynir zeytin yukepek attım ağzıma
Akşam 20.00 yoğurtlu Karnıbahar haşlama hindi sote
Su 1.5 lt 30 dk yuruyus 60 puan T Titizz1

Afiyet olsun canım güzel

Allah sabırlar versin

3.cuma giriyorsunuz tatlım

Özenle incelenip ceza verilir
Sen doğal rutininibozma
eczanede kurallara uyarak tartılmadım diye mi

listemdekilere göre alışveriş yapacağım inşallah ama acil ihtyacları halletmem lazm.

eczanede kurallara uyarak tartılmadım diye mi

listemdekilere göre alışveriş yapacağım inşallah ama acil ihtyacları halletmem lazm.
Başka bir arkadaşımız da eczane de çalışıyor ve orda tartılıyor diye biliyorum.bir sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…