Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşamı ve bugünü kapattım ve geldim.Oh çok şükür, bugün de firesiz geçti.Darısı yarınların başına.
*Mattika, inşallah en kısa sürede bebişe kavuşursun, ohh kilolar da gitti, tam fit bir hamile örneği olursun.
*Destinam, sitene ulaşıp, bir göz atacağım.Ben normalde rahatsız bir tipim, alyans dahi takamam.Saat,küpe, kolye,incik boncuk takamam ama çok da özenirim. En azından bakıp bakıp iç geçiririm.
*A_s, sana da maşallah.Ben en son örgüyü 6-7 yaşlarında elbezi örerek görmüştüm.Sonrası kısmet olmadı.

Benim kilo 85 olarak-yeni üye diye geçecek galiba.Bu yüzden yarın bildirim yapmıyorum.Aksi olursa belirtirsiniz.

Biraz Hürrem'e bakacağım.O da ilk dizinin başında balık etliydi, şimdi maşallah ben gibi oldu.Saray koridorlarında kalçasını dağa taşa çarpa çarpa geçiyor

Şimdilik iyi akşamlar herkese.

S-A özel mesaj attım yınede bulamazsın dıye :)

winston'cum :) kısalttım adını , ikide bir kendıne şişman deme yaw benle aynı kılodasın o kadar da degılız saglam dur....bu ne yaa...

sen ayrı yazmıssındır , lalbutiktoka birleşik olarak yaz hemen cıkıyor ben sımdı denedım ....

Canım teşekkür ederim şimdi olduu mesajını aldımmm hıhıhı :))) süperleeerrr!!!

hahaha canım sen çok güldürüyosun beni yhaaa

destinam, sayfanı şimdi beğendim hepsi çoook şekerler yaaaa!!!! ayyy yaptıklarımı satmaya özendim ama ben asla bu tokaları yapamammmmmmm süperler vallaa

sağol canım facebook sayfama geldi bildirimin , duvardakı yazılardan da anlamşsındır herhalde taciz altındayım 24 saat ahahaha, cok tşk ederım , satarsın sende bır sayfa ac facebookta mıllet neler satıyor...

valla canım önce ben bir kaç ay baya bi şu yukarda yaptılarımdan her birinden bir örnek yapayımda sayfa acarsam bari resim olsun.. umarım satabilirim bende.. çok istiyorum ama faliyete nasıl geçireyimki (

S-A özel mesaj attım yınede bulamazsın dıye :)

winston'cum :) kısalttım adını , ikide bir kendıne şişman deme yaw benle aynı kılodasın o kadar da degılız saglam dur....bu ne yaa...

Olur, olur Win bile olur.Ay isim demişken şunu da anlatayım.Eskiden London College diye bir yerde çalışıyorum.Öğle arası yemek siparişi vereceğiz, gözleme söyledik adama da dedimki "gözlemeleri London College'a (Landın Kalıc)'a getirin".Ne akıl ama, muhtemelen ordaki gariban ilkokul mezunu, ingilizce öğrenme fırsatı olmamış bir gözlemeci çırağı, adam kalıç-malıç ne bilsin.Neyse gözlemeler geldi, koştum alayım diye.Adam dedi "veremem, bunları bir bey sipariş etmiş".Sordum hangi bey diye.Kağıtta kocaman: OSMAN KILIÇ yazıyordu.Garibim bizim College'ı Kılıç yapmış.Osman da heralde London'un su kaçmış kulakla dinleniş hali Ondan sonra firmada adım Osman Kılıç kalmıştı. Neyse, yani winston da olur, Osman bile diyebilirsiniz.

Bu arada baktım, özellikle curly tokalara bayıldım.Hani diğerlerini aşağı yukarı görüp, bilirsin de (Tarz olarak-aynısı değil tabii) ama curly'ler bana yeni bir akımmış gibi geldi.Hoş, toka takmam bebek, kız çocuğu da olmayınca etrafta 20 sene önce modaydı desen ben ona bile inanırım. Emeğine sağlık bu arada.

Şişmanlık konusuna gelince, bakma sen , ben kendimi yerden yere vurmasını severim. Ama yeri gelir överim de. Osmanlı kadını gibiyim be heyytt, 4 kapılı buz dolabı gibiyim, hem enim var hem boyum (Oldu mu? )

ahahhahaaa okurken osman kılıç cıkacagını hıc tahmın etmedım acıkcası , ama gercek ısmını söylersen daha cok ıyı olur osmancım ahahahhaa

evet genelde kız annelerı gelıyor zaten , kendılerıne alıpta takan hıc görmedım merak etme , curlyler bıraz ugrastırıyor , cunku tek tek fırınlanıyor :))

ya böyle reklam gıbı oldu burda kapatalım bu muhabbetı ben sevmem fazla sadece ıkıncı meslegım olarak yapıyorum ,

valla benım boyum 1.67 oyuzden kendımı öyle görmuyorum hatta kılomun 75 cıvarı oldugunu sanar herkes kemiklerim iri ahahaha

ayy bazen bende kendimi yürüdüpğümde acaip heybetli hissediyorum ... boy uzun kiloda var kocaman bişeyim diyorum kendi kendime sen osmanlı kadını gibiyim deyince haarbiden ya böyle bastığı yeri titreten kadın gibi olmuşuz hahahahaahah

İsmim Gizem canım.Evet benim de kemiklerim iri. (Şu cümleyi söyleyen kaç kişi acaba röntgendir, mrdır, ne bilem böyle şeylere girmiş de kemiklerinin fotolarını görmüş acaba.Belki de kuş kemiği gibi kemik var değil mi ama )

Tabii, aynen.Ah Osmanlı dönemine yetişmiş olaydım, Hürrem gibi ver elini lokuma, ver elini osmanlı yemeklerine, her yılda yapıver bir şehzade.Ohhh..Temizlik derdi yok, para derdi yok, bakıcı derdi yok, iş derdi yok, aş derdi yok...Tek derdim kumpas olurdu.

memnun oldum hürrem gizemmm ahahaha

hıc bana göre degıl osmanlı ben 82 yasındakı kralice elizabeth'e taktım kafayı orda olmak ısterdım

hahahaha aynennnnnn yaa şu kemiklerim iri lafı süper gerçekten iyi bahane yanii... gerçi doktorum bana kalça kemikleriniz iri demişti kolay doğum yapma olasılığınız yüksek demişti ama bunun benim iri basenlerimle ilgisi varmıdır bilemem

yaw ne var basenlerinizde anlamadım ben yakıstırıyorum iri basenleri hem beli ınce gösterıyor..benım hıc kalın olmadıgındanmı acaba benımde kollarım kalın ve nefret edıyorum bu durumdan

Ay onlar da çok asilzade, nezaketten kırıla kırıla yaşayamazdım orda.
Ay düşünsene Kraliçesin, bir koca tabak sarımsaklı mantı yiyebilir misin?
Sonra koka koka mı halkı selamlayacaksın ?
Ama Hürrem olsan, ohh ye mantıyı, ye kebabı, ye lokumu.Dolan sarayda, keyfine keyif kat.

S_a, seni nereye gönderiyoruz?İngiltere Kraliyet ailesindeki ve osmanlıdaki yerler doldu.Ona göre

yaw ne var basenlerinizde anlamadım ben yakıstırıyorum iri basenleri hem beli ınce gösterıyor..benım hıc kalın olmadıgındanmı acaba benımde kollarım kalın ve nefret edıyorum bu durumdan

ah canıım bence hiç yakıştırma bana böyle yan profilden bakınca popom çok çıkık değil. ama önden bakınca sanki 2 kavunu kesmiş her yanıma takmış gibiyimm bacaklarımın yan tarafında bi çıkıntı var işteeeee hem öyle bel ince görünüyor ama basenlerinde ne kadar geniş olduğu ortaya çıkıp iğrenç duruyo.bende göbekte var.. ((

hahahahahaha ayyyy bende prenses kate olayım bari ama sadece eşim william olacaksa

valla ben 42 beden gıyıyorum ama o göbegı hıc sorma aaa rica ederim yani göbeksiz olamaz baksana hürrem sultan mantılardan bahsedıyor , hıc canım cekmedı allah allah bana bıseyler oluyor ahahhaa

neyse kızlar sıze doyum olmaz yazdıkca yazasım gelıyor , kalkıyorum pc basından gece yarısı gene gelırım ehehe

tamam canım iyi akşamlar sana.. eh bugünde ben rekor kırdım bütün gün çıkmadım burdan.....

Kate de iyi seçim oldu, aranızda gene en şişman insanı ben seçmiş oldum.
Ben de göbeğimden laptopu indireyim, malum göbek var, direkt üstüne koyuyorum, sonra laptopun altındaki yazılar göbeğime işlenmiş oluyor Az göbeğim ve ben dinleneyim.Hepinize iyi geceler şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…