Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende göbeğime koyuyuorum ama hiç böyle düşünmemiştim hahahahahahhaah eh ozaman sanada iyi akşamlar olsun

ya kızlaar bu ekranın her 2 tarafındaki reklamlarda ne böyleee ay sinirmi bozdu yaa sol taraftaki hadi neysede sağdaki ne oluyor böyle yaa

Ben ortaya kabak gibi açılanlardan nefret ediyorum.Geçen dönem sürekli şu Ariston mudur nedir, onun reklamı açılırdı, ayar ederdi.Bu reklamlarla bir çok çocuğa burs falan veriyorlarmış, lazımmış.Bilmem doğru, bilmem yalan.

Dizimi izledim, sonrasında da yemek tarifleri topiğini inceledim doyasıya.Fotolu yemek tariflerine bakarken bir ara ekranı yalayacaktım o dereceye geldim.Ama kendimi sakinleştirdim.

Sabah da erken kalkmıştım zaten, gün geçmek bilmedi bugün.En iyisi yatmak.Ve yarın yeni bir güne daha hafif ve daha motiveli başlamak.

Herkese iyi geceler.

bende hepsıne sinir oluyorum , 1 saat önce güncelleme var dedıgınde demek kı koydular, e para kazanmaları lazım , ne kadar cok reklam , o kadar cok tıklanma , o kadar cok para...

ben 1 tane kestane yedım 2 bardak su ıctım , sabah eksık cıkacagımı hıc sanmam , guzel bır gece ve gün olsun yarın sabah görusuruzzz iyigeceler

Günaydın kızlar. Valla akşam giremedim çoşmuş buralar. Artık tek tek okuyamadım ama dünkü listemi bildireyim önce istedim
Sabah
1 yumrta,
1 avuç içi peynir
Domates, salatalık, kıvırcık yarım simit

Öğlen
Kabak salatası
Haşlanmış tavuk gögsü ve yoğurt

Ara:
İki kayısı

Akşam
Biraz sucuk(evde hiç yemek yoktu başka)
1 kase yoğurt

Su konusunda da dün 3,5 - 4 litre içmişimdir. Bende çoğu kişinin aksine aşırı su içiyorum. Böbreklerime bir şey olacak diye korkuyorum valla.

günaydınlar...
benim dünkü menü
sabah
1 simit, 2 kk peynir

öğlen
balık, yarım kase çorba, az salata, barbunya pilaki

arada bir mandalina

akşam çok yorgundum az dinelnip öle yiyim dedim ama bi yattım geri kalkamadım

su: 2,5-3 lt civarı

bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun

günaydın kızlar , bugun hep dısarda olucam kosusturmaca , buralarda olmazsam haberınız olsun ..görusmek uzere

herkese merhaba öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
dün akşam sindirella dayanışması diye bir film izledim.resmen bizleri anlatıyordu.bir grup arkadaş çok kilolular ama restoranda cam kenarında oturmak istiyorlar ama garson vermiyor kilolular diye çok pis hırs yapıyorlar 4ay sonra çok harika kilo veremiş bir şekilde aynı restorana gelip adama hava atıyorlar.acayip gaza geldim.ay harikaydı.bana bu göbek sana ihalede kaldı diyen eşime itafen vereceğim o kiloları.

Eveeet bende 1 yıldır diyet yapıyorsun sürekli kilo alıyorsun. Sen artık normal beslnemeye başla diyen kocama inat ve azıcık yemekle diyet bozulmaz diyen kayınvalideme inat ve sürekli yine diyettemisin diyen arkadaşlarıma inat ve .......... bu liste bitmez herkese inat incecik olucam.

Günaydın canlarım bende hemen size dünkü menümü paylaşayım.

sabah: tost
öğlen: karışık salata (nefisti mmmhhhh belki böyle motive olurum haha :)
akşam:..... dünyada nekadar yemek varsa yedim ((( colada içtim....

ben kesinlikle bi ineğim ((

Bu sabah hemen geçen haftanın listesini alarak birkaç güncelleme yapıyorum :))

bu arada kilo paylaşımınızı vakitlice yapıyorsunuz. biliyorsunuz bildirimi en çok aksatan takım bizim takım

Liste süper valla. Kusursuz olmuş. Akşam yemeği olmaması da isabet olmuş. İyi ki uyuyup kalmışsın.
Ben dün akşam çok kaçırdım sucuk yedim. Bir de geç yedim. Hooppp direk yağ oldular canım sucuklar.

Sabah öğlen çok güzelmiş aslında. Ehh akşamıda artık bugün telafi edersin.
Kilo bildirimi için heyecan yaptım ben. Tartılmıyorum kaç gündür. Bugün biraz form çay falan içiyim yarın tartıda daha az çıkarım.

selam kızlar yine kaynatmışsınız.
ben hastaneden geldim şimdi,
S_A canım beni bu hafta izinli yaz olur mu

evet canım bugün bunu mutlaka telafi etmeliyim ya!! yoksa yarın tartıda kilo almış gözükürsem düşer bayılırım mahf olurum ben!!!! evet bende bugün spora başlıyorum ve çayımıda içeceğimm bendee

selam kızlar yine kaynatmışsınız.
ben hastaneden geldim şimdi,
S_A canım beni bu hafta izinli yaz olur mu

tamam canım seninle beraber 3 izinli yarışmacımız oldu..
geçmiş olsun canım dediğin gibi tüp bebek içinmi gittin umarım kötü bişey yoktur kendine iyi bak

tamam canım seninle beraber 3 izinli yarışmacımız oldu..
geçmiş olsun canım dediğin gibi tüp bebek içinmi gittin umarım kötü bişey yoktur kendine iyi bak

evet canım, istersen bu hafta kilomu aynı yaz, aynıyım çünkü
haftaya izinli yazarsın. sonuçta perşembeye kadar burdaydım

evet canım, istersen bu hafta kilomu aynı yaz, aynıyım çünkü
haftaya izinli yazarsın. sonuçta perşembeye kadar burdaydım

hmm tamam canım geçen haftaki gibi paylaşırım haftayada izinli yazarım

----------

kızlar unutmayın bu pazar mesajları ben sbaahtan sayıyorum!!! bu hafta herkes iyi sonuç alacağa benziyor ama bakacaz artık :))

sağol canım evet iyi oldu çünkü önceki akşam ne buldumsa yemiştim dün akşam telafi oldu sende bu akşam yemezsin yada az yersin öle telafi edersin ayy sucuk dedinde canım çekti valla epeydir yemiyordum ama yemicem sabredicem yılbaşına kadar farkedilir şekilde kilo vermem lazım

Deme yaa. Evdede söylemesi ayıp bir sürü özel yapım sucuk var. Kaç gündür zor durdum. Ama akşam eşim pişirince dayanamadım.
Ben onları yemeden duramam ki. Izgara falan yaparım artık. Zaten ekmek yemiyorum hiç. Ben şarküteri ürünlerini çoook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…