Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar birde dün nette gördüm funda suyuyla zayıflayan bayaa biri vr gibi. Ne dersiniz denemeye değer mi? Daha önce deneyeniniz duyanınız oldu mu? En azından 1-2 haft kullansak nasıl olur acaba. Hani belki biraz hızlandırır.

Günaydınlarrrrrr,
82'lerden merhabaaaa
Uyandım, tartıldım, sevindim, o gazla temizlik yaptım biraz.
Yeşil çayımı içtim.Bir orta boy patatesi fırına kekikleyip, bul biberleyip attım.Yağsız, tuzsuz.Onu yedim.Doydum, enerjim tavan yaptı. Biraz temizliğin dibine vuracağım, malum diyetteyim, enerjim yok diye evden vazgeçmiştim Şimdi cam, kapı bir girişeceğim ki üst kattaki de görsün, her gün roman havası çalıp, vur patlasın çal oynasın bir kişi olmadığımı ve arada temizlik de yapıyor olduğumu bilsin
Çelik gibi iradeli ve bol motiveli bir gün dilerim.

aynen canım bende seviyorum artık bende yaptığımda ızgara şeklinde yaparım...

sucuk ev yapımı ise yenebilir kızlar.
hazırların içinde katkı maddeleri olduğundan sakıncalı yoksa sucuk niye yasak olsun
bi kangal yicek değiliz heralde

altını yavaş açıyorum ben yağı yanmadan kendi yağında pişiyo böylece

bugün arkadaşlardan öğrendim beyaz hindi etinden sucuk yaptırıyorlarmış kasaba hem çok lezzetliymiş hemde beyaz et daha sağlıklı

du defa olacak inanıyorum.sende inan.mağazada sadece bakmak için elime aldığım kıyafet size göre değil büyük bedenlerimiz burda diyen kasiyer kızlar sizlere inat gümbür gümbür geliyorum.bekleyin.

ayy aynen!!! bende böyle pişiriyorum... hatta sucuklu yumurta yapacaksam sucuğu aynen dediğin gibi kısık ateşte kendi yağı akıyor kavuruyorum yumurtalarıda öyle kırıp kısık ateşte yapıyorum.. böylelikle yağdan arınmış cucuklu yumuta oluyo

Kızlar benim şu ana kadar yediklerim:

sabah: salatalık ve 1 dilim ekmek
öğle: 1 adet kücük lahmacun, karışık salata, ve muz.

Kızlar ya ben çok hızlı yemek yiyorum... 1 tabak 5 ile 10 dk arası bitiyor.. acaba doymama hissi bu yüzdenmidir nedir... ben doyduğumu pek hissetmiyorum anca mideme ağrı girince doydum diyorum

bugün arkadaşlardan öğrendim beyaz hindi etinden sucuk yaptırıyorlarmış kasaba hem çok lezzetliymiş hemde beyaz et daha sağlıklı

Bizimkinlerde memlekete gittiklerinde kasaptan eti alıp oradaki kasaba başında durarak yaptırıyorlar. Valla bu da inanılmaz güzel oluyor. Hazır sucukları bunun tadını gördüğümden veri pek sevmiyorum. Ama tabi kasaba da senede 1 anca yaptıryorlar. Hindi eti de denenebilir aslında tanıdık kasap bulup yaptırmak lazım.

Kesinlikle hızlı yediğin için doymuyorsundur. Gerçi yediklerinde az. Bende geçen gün fark ettim öğlen yemek yerken baktım salataları çiğnemeden yutuyorum. Kitap okuyordum o arada. Bende bıraktım kitabı elimden sadece yemeği düşünerek yavaş yavaş çiğneyerek yedim. Biliyorsunuz beyin miydeye 20 dakika sonra doyduğunun sinyalini gönderiyormuş. Ben şimdi yemeğin yanında bol salata yiyorum. Onu da imkanı yok 20 dakikadan önce bitirmiyorum. Böylece tıka basa doyuyorum. Hatta bugün zor bitirdim salatayı. Ama akşam üstü acıkmamak için ve ara öğün yapmamak için bitirdim hepsini. Üzerine de kızlar şu elmalı lmonlu çayımı içtim ve normalde canım hep yemekten sonra tatlı isterdi bugün istemiyor. Sanki tatlı yemiş gibi oldum.

hmm o halde bende böyle yapsam iyi olur.. ben yemek yerken elimde ya telefon vardır yada önümde mutlaka kitap yada gazete vardır.. ben kitap okumadan duramamda demekki bende bundan sonra aheste aheste yiyim tadını çıkkara çıkkara

du defa olacak inanıyorum.sende inan.mağazada sadece bakmak için elime aldığım kıyafet size göre değil büyük bedenlerimiz burda diyen kasiyer kızlar sizlere inat gümbür gümbür geliyorum.bekleyin.

Ay ben de buna ifrit olurum."Sanane ya, belki ben bunu eşime, dostuma, arkadaşıma alıyorum, onun için bakıyorum".İlla insan kendime mi bir şey bakar.Ya da belki alacağım ve sonra zayıflayıp, bunun içine gireceğim, olamaz mı? Densizler, ne olacak!

Bizim burda elektrikler gidip, geliyor, temizlikte yalan oldu.Sanki bir şey temizlik aşkımı engelliyor.Süpürgenin tuşuna basıyorum, elektrik gidiyor.Koltuğa oturup laptopu alıyorum, elektrik geliyor.Tövbe tövbe.

Funda çayını falan duymadım, çok otçul değilim ama yeşil çayın iyi olduğunu duydum.Eşim kahvaltı etmez evde.Ben de kendime koca bir demlik çay demlemeye üşenirim.Poşet siyah çayları da sevmem.Yeşil çay aldım poşet olanlarından.Her sabah kahvaltıda içiyorum, bir de öğlen yeşil çay keyfi yapıyorum.Bir hayrı, yararı varmı göreceğiz ama lezzetli geldi bana.

Hızlı yemek olayında da şunu okumuştum; beyin 20 dakikada mı ne anlıyormuş doyduğunu.Uzmanlar diyorki bir tas çorba içecekseniz de onu 20 dakikada için.Lafa bak.Ben Taş çatlasın bir dakikada içerim.Ayol 20 dakikada o çorba buz olur be Tabii, o uzmanı dinleme, bu uzmanı dinleme sonra gel bu topiklere, kilo vereyim diye debelen. Zayıfladıktan sonra 20 dakikada geviş getiren hayvanlar gibi yiyeceğim valla

Slm kızlar görüyorumki herkesin diyeti iyi gidiyor,benimkide eh işte..Şimdi gezmeden geldim elimden geldiğince tadımlık yedim ama akşam yemeği yemeyerek telafi edicem bu durumu...Bu hafta çok kilo verebileceğimi sanmıyorum umarım cumartesi motivasyon için bi miktar gitmiş olsun
Kasiyerler böyle şeylere bayılıyor zaten,benimde başıma geldi eşofman bakıyordum,ilgilenen kız hamile reyonu şu taraf gibi bişey demişti,kabinde kendimi sakinleştirip öyle çıktım dalacaktım yoksa bide eşimin yanında oldu bu olay...

hemde en olmayacak zamanda eşinin yanında .ya allah deyip dalacaksın kıza.

haydin hanımlar şimdilik benden bu kadar herkese iyi akşamlar .ben kaçar.

Daha beterini anlatayım.Ramazan bayramında Antalya'ya gittik.Dönüşte ne demeye bilmem ama göğüs altından açılan ayak bileklerine inen efil efil bir elbise giymişim.Göbek var ya, onu kamufle edicem minik aklımca.Neyse bavulları vereceğiz, hava alanındayız.Görevli bana bakıp bakıp duruyor.Sonrasında yaşanan diyalog:
-Bir şey soracağım.
-Buyrun.
-Şeyy,,kem, küm.
-Evet ?
-Acaba hamile misiniz?
-Hayır.(Kedi miyavlaması gibi ses çıktı ağzımdan sinirden)
-Hamilesiniz?
-Hayır dedim, değilim, çocuk da düşünmüyoruz, oldu mu??????

Ben şok, eşim yanımda şok.Döndüm eşime dedim: "Hamileler genelde bu tarz elbiseleri tercih ediyorya , adam ondan benzetti." Eşim bir şey söylemedi, anladı halimi.Ama nasıl ağladı ağlayacağım.Halbuki ben rahat olsun, uçakta da rahat edeyim diye giymiştim.Burdan o densize sesleniyorum; zayıflayacağım ve seni tekrar bulacaaağımmm oğluuummmm !!

İşin en acı tarafı da, sonrasında inceledim, işte 6 ay ve üzeri hamileler raporsuz falan uçağa binemiyorlarmış.Düşünün adam benden rapor isteyecekti, demek ki 6 aylık hamile gibi duruyormuşum

Öff neyse, canımı sıktım gene.

Kızlar ben kendimi zayıfladıktan sonra duyacaklarımla motive ediyorum..

çok güzel olmuşsun
nasıl bu kadar zayıfladın banada desene
üstündeki çok güzel nerden aldın??
ne kadar sağlıklı besleniyosun

falan yani...

ay kızlar... ben hiç eşimle alışverişe gitmedim.ennn son pantolon aldığımızda 2 yıl önce 38 beden giyiniyordum maviden kot almıştık bana (( ama şimdi ((( 42 zor oluyor!!! ama çok kararlıyım mutlaka birdaha 65 kilo olacağım!!!

Evet kıslar bende artık daha kücüğü var mı demek istiyorum. Bende bir ara eşimle alışverişe gittim tabii ozamanlar ben 34 bedenim. Ama nasıl mutluyum. Dünyanın en güzel kadınıyım. Kadıköyde pantolon bakıyorum. 34 beden denedim. Kız geldi baktı o biraz büyük olmuş ben size bir kücüğünü vereyim dedi. Ben de tabii mutlu ve gururlu bekledim. Sonucu hayal ederek. Kız elinde 34 beden pantolonla gelince bende ay benim üzerimdeki de 34 beden dedim. Kız inanmayıp bedenine baktı. Sonra tabii aldım o pantolunu. Ama bu diyalogu hiç unutmuyorum. Öyle güzel di ki kıyafet bulamamak. Manyakmıyım dime nesli güzel. Ama işte öyle değil. Ben 34 bedende gisem bacak kısmım kalın olduğu için bakınca 34 gibi durmuyordum hiç. Evet alış verişe gidip kıyafet bulamamak istiyorum. Daha kücüğünü istemek istiyorum. Ayy nasıl motive oldum.

yoğun bir haftaydı uğrayamadım.
geçen hafta:72.6
bu hafta:72.7
bu hafta fazla kaçırdım.
inşallah önümüzdeki hafta güzel haberler vereceğim.

Eşim doğumgünümde abidik gubidik hediye almasın diye beğendiğim çizmelerin resmini yolladım O da almaya gitti.Ama "hediye paketi açmak istiyorum, gene sen de bir şeyler al" dedim .Akşama çizmelerim geliyor.Oleyyy.Şimdi incelip, zayıflamalıyım ki, o çizmelerin üstüne güzel güzel etekler alayım, üstlerine güzel, ince trikolar alayım.Doğmamış bebeğe bez biçmek gibi oldu ama olsun Hatta ben eşe dosta da 38 beden kılık kıyafet mi aldırsam ne Eee sonuçta o günler gelecek ve ben hepsini giyeceğim, öyle değil mi?

Bu gaz yeter bana şimdilik.Eşim için şu an aklımdan geçen, canımın çektiği yemekleri pişireceğim.Kendime de bir patates atacağım fırına.Ohh mis mis.

Yemek yiyen/ yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Kızlar ben yine işteyim hala. OFFFFF. eve git yemek ye. Bi de kuzucum beni bekliyor yavrum. Eve gidince ne yapacağını şaşırıyor. Ama anca yarım saat görecek. Sonra uykusu geliyor. bitmez bu çile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…