Deme yaa. Evdede söylemesi ayıp bir sürü özel yapım sucuk var. Kaç gündür zor durdum. Ama akşam eşim pişirince dayanamadım.
Ben onları yemeden duramam ki. Izgara falan yaparım artık. Zaten ekmek yemiyorum hiç. Ben şarküteri ürünlerini çoook seviyorum.
Eveeet bende 1 yıldır diyet yapıyorsun sürekli kilo alıyorsun. Sen artık normal beslnemeye başla diyen kocama inat ve azıcık yemekle diyet bozulmaz diyen kayınvalideme inat ve sürekli yine diyettemisin diyen arkadaşlarıma inat ve .......... bu liste bitmez herkese inat incecik olucam.
sucuk ev yapımı ise yenebilir kızlar.
hazırların içinde katkı maddeleri olduğundan sakıncalı yoksa sucuk niye yasak olsun
bi kangal yicek değiliz heralde
altını yavaş açıyorum ben yağı yanmadan kendi yağında pişiyo böylece
bugün arkadaşlardan öğrendim beyaz hindi etinden sucuk yaptırıyorlarmış kasaba hem çok lezzetliymiş hemde beyaz et daha sağlıklı
ayy aynen!!! bende böyle pişiriyorum... hatta sucuklu yumurta yapacaksam sucuğu aynen dediğin gibi kısık ateşte kendi yağı akıyor kavuruyorum yumurtalarıda öyle kırıp kısık ateşte yapıyorum.. böylelikle yağdan arınmış cucuklu yumuta oluyo
Kızlar benim şu ana kadar yediklerim:
sabah: salatalık ve 1 dilim ekmek
öğle: 1 adet kücük lahmacun, karışık salata, ve muz.
Kızlar ya ben çok hızlı yemek yiyorum... 1 tabak 5 ile 10 dk arası bitiyor.. acaba doymama hissi bu yüzdenmidir nedir... ben doyduğumu pek hissetmiyorum anca mideme ağrı girince doydum diyorum
Kesinlikle hızlı yediğin için doymuyorsundur. Gerçi yediklerinde az. Bende geçen gün fark ettim öğlen yemek yerken baktım salataları çiğnemeden yutuyorum. Kitap okuyordum o arada. Bende bıraktım kitabı elimden sadece yemeği düşünerek yavaş yavaş çiğneyerek yedim. Biliyorsunuz beyin miydeye 20 dakika sonra doyduğunun sinyalini gönderiyormuş. Ben şimdi yemeğin yanında bol salata yiyorum. Onu da imkanı yok 20 dakikadan önce bitirmiyorum. Böylece tıka basa doyuyorum. Hatta bugün zor bitirdim salatayı. Ama akşam üstü acıkmamak için ve ara öğün yapmamak için bitirdim hepsini. Üzerine de kızlar şu elmalı lmonlu çayımı içtim ve normalde canım hep yemekten sonra tatlı isterdi bugün istemiyor. Sanki tatlı yemiş gibi oldum.
du defa olacak inanıyorum.sende inan.mağazada sadece bakmak için elime aldığım kıyafet size göre değil büyük bedenlerimiz burda diyen kasiyer kızlar sizlere inat gümbür gümbür geliyorum.bekleyin.
Slm kızlar görüyorumki herkesin diyeti iyi gidiyor,benimkide eh işte..Şimdi gezmeden geldim elimden geldiğince tadımlık yedim ama akşam yemeği yemeyerek telafi edicem bu durumu...Bu hafta çok kilo verebileceğimi sanmıyorum umarım cumartesi motivasyon için bi miktar gitmiş olsun
Kasiyerler böyle şeylere bayılıyor zaten,benimde başıma geldi eşofman bakıyordum,ilgilenen kız hamile reyonu şu taraf gibi bişey demişti,kabinde kendimi sakinleştirip öyle çıktım dalacaktım yoksa bide eşimin yanında oldu bu olay...
Slm kızlar görüyorumki herkesin diyeti iyi gidiyor,benimkide eh işte..Şimdi gezmeden geldim elimden geldiğince tadımlık yedim ama akşam yemeği yemeyerek telafi edicem bu durumu...Bu hafta çok kilo verebileceğimi sanmıyorum umarım cumartesi motivasyon için bi miktar gitmiş olsun
Kasiyerler böyle şeylere bayılıyor zaten,benimde başıma geldi eşofman bakıyordum,ilgilenen kız hamile reyonu şu taraf gibi bişey demişti,kabinde kendimi sakinleştirip öyle çıktım dalacaktım yoksa bide eşimin yanında oldu bu olay...
Kızlar ben kendimi zayıfladıktan sonra duyacaklarımla motive ediyorum..
çok güzel olmuşsun
nasıl bu kadar zayıfladın banada desene
üstündeki çok güzel nerden aldın??
ne kadar sağlıklı besleniyosun
falan yani...
ay kızlar... ben hiç eşimle alışverişe gitmedim.ennn son pantolon aldığımızda 2 yıl önce 38 beden giyiniyordum maviden kot almıştık bana(( ama şimdi ((( 42 zor oluyor!!! ama çok kararlıyım mutlaka birdaha 65 kilo olacağım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?